Cum se manipulează certificatele de deces Covid-19

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Dr. Annie Bukacek este medic în Montana, S.U.A., având peste 30 de ani de experiență în practica medicală. O parte de rutină a meseriei sale este completarea certificatelor de deces. În videoclipul de mai jos, dr. Bukacek atrage atenţia asupra modului în care Centrul pentru controlul şi prevenirea Bolilor (CDC) îi instruiește pe medici să exagereze cauza morţilor Covid-19 pe certificatele de deces:

Iată câteva extrase din discursul ei:


Într-un moment în care a spune adevărului este considerat a fi o amenințare la adresa securității naționale, suntem binecuvântați dacă avem un pastor, un preot sau pe cineva care ne spune totuși adevărul. Suntem binecuvântați peste măsură…“

Restricțiile fără precedent impuse de guvern s-au bazat pe presupusa mortalitate dată de Covid-19. Se bizuie această rată a deceselor pe adevăr?…“


Decesele raportate ca având drept cauză Covid-19 sunt cu adevărat datorate acestui virus? Pentru a răspunde la această întrebare, este necesar să discutăm despre cum se realizează certificatele de deces, deoarece ele sunt sursa de bază a informațiilor privind cauza morții…“

Hotărâri care schimbă istoria omenirii se bizuie pe aceste date, în ciuda faptului că sunt complet greșite, fiind ori insuficiente, ori adesea inexacte. Foarte puține ființe știu cât de multă putere este legal acordată doctorului sau medicului legist care semnează certificatul de deces. Cum știu asta? Am completat certificate de deces de peste 30 de ani. De aceea pot afirma că, mai des decât vrem să admitem, nu știm cu certitudine cauza morțiiatunci când completăm certificatele de deces. Chiar și în cazurile în care se fac autopsii, ceea ce se petrece foarte rar, cauza morții nu este întotdeauna clară…“

Medicii fac cea mai bună estimare posibilă, completează formularul, iar acea cauză de deces este introdusă într-o bază de date pentru a fi folosită ulterior într-o analiză statistică, care apoi furnizează date inexacte.

Aceste date inexacte sunt apoi acceptate ca informații sigure, chiar dacă o mare parte dintre acestea sunt false. Așadar, chiar înainte de apariția virusului Covid-19, certificatele de deces s-au bazat și se bazează în continuare pe presupuneri și estimări care ulterior nu mai sunt puse la îndoială.”

Când vine vorba de cauza decesului prin Covid-19, apare o răstălmăcire suplimentară pentru faptul că nu există o definiție universală a morții datorată virusului Covid-19.

Instrucțiunile din 4 aprilie ale CDC afirmă în continuare că datele privind mortalitatea datorată lui Covid-19 includ atât cazurile confirmate, cât și cele presupuse… Deci, CDC consideră adevărate atât cazurile de Covid-19, cât și presupunerile speculative de Covid-19, numindu-le pe ambele «moarte prin Covid-19». Automat, ei supraestimează numărul real al morților prin propria lor presupunere…“

Înainte de Covid-19, existau mari șanse ca diagnosticul morții să fie real, atunci când decesul avea loc în spitale (se estimează că în S.U.A. aproximativ 60% dintre oameni mor în spitale), deși nu întotdeauna el era clar, mai ales la cei care sufereau de mai multe boli înainte de moarte. În celelalte cazuri, când oamenii mor acasă (20%) sau în cămine de îngrijire (20%), adevărata cauză a morții rămâne de obicei necunoscută. Această situație nu a contat prea mult în trecut, dar astăzi când guvernul face schimbări majore care ne ating drepturile constituționale, iar aceste schimbări se bizuie pe statistici inexacte, contează!

De asemenea, majoritatea care ies pozitivi la testul actual de Covid-19, au simptome uşoare sau deloc. Aşadar, a ieşi pozitiv la acest test, nu însemnă neapărat că persoana în cauză este bolnavă sau, dacă moare, că a murit din acest motiv.”

Este necesar să înțelegem felul în care CDC și Sistemul Naţional de Statistică Vitală (NVSS) instruiesc medicii să completeze certificatele de deces legate de Covid-19: «Presupunerea morții de Covid-19 poate fi făcută chiar și fără nicio testare. Doar pe baza unor presupuneri, decesul poate fi raportat publicului ca un nou deces datorat Covid-19.»
Notele NVSS din martie 2020 mai precizează:
«Regulile privitoare la codificarea și selecția cauzei principale a morții se așteaptă, în cazul Covid-19, ca acesta să fie de cele mai multe ori cauza principală».

Ștefan Schwartz, directorul național al departamentului de statistici de sănătate, a fost întrebat de organizația «Alertă Covid-19»: «Este necesar să declarăm Covid-19 pe certificatul de deces numai după un test confirmat?» Iată răspunsul lui:
«Covid-19 este necesar să fie declarat pe certificatul de deces pentru toate situațiile în care acest virus a cauzat sau se presupune că a cauzat sau a contribuit la deces. Certificatorii vor include cât mai multe detalii posibile, pe baza cunoștințelor lor despre caz, a documentelor medicale, a testelor de laborator etc.»…

Deci, dacă un pacient este găsit pozitiv Covid-19 și apoi moare din orice altă cauză, cum ar fi sepsisul pneumococic, este considerat corect să se declare că acea persoană a murit de Covid-19 și nu din alte motive. Ghidul CDC socotește acest caz ca fiind o moarte datorată Covid-19 și trece la următorul deces discutabil, îl etichetează drept Covid-19 și continuă tot așa. Se poate vedea cum, în felul acesta, fiind atât de ușor să se adauge numere false într-o bază de date oficială, statisticile au ajuns să arate înfricoșător.”

Cât de mulți oameni au murit de fapt de Covid-19, numai Dumnezeu știe aceasta. Dar cu siguranță, putem afirma că, având în vedere felul în care se completează certificatele de deces, numărul lor este cu mult mai mic decât a fost declarat oficial…
Pe baza unor date inexacte și incomplete, oamenii sunt terorizați de creatorii de panică pentru a renunța la libertățile lor.
Numerele nu mint, dar mincinoșii născocesc numere false
.”

Dr. Annie Bukacek nu este singurul medic care a dezvăluit publicului larg abaterile grave de la etica deontologică medicală la care medicii americani au fost îndemnați să fie părtași, de anumite foruri superioare. Un alt exemplu este cel al medicului senator Scott Jenson, care în prezent a ajuns chiar să fie cercetat din cauza declarațiilor publice pe care le-a făcut într-un program de știri. El a fost acuzat că a răspândit „dezinformare” privind completarea certificatelor de deces și a oferit sfaturi „imprudente”, comparând Covid-19 cu gripa obișnuită. Aici puteţi găsi mărturia lui.”[1]

Doctorița americană Annie Bukacek despre cum se manipulează numărul morților de COVID-19

0:00 Prezentator: Doamna Annie Bukacek este medic internist la cabinetul medical Hosanna din Kallispell, Montana (SUA). Ea practică medicina de peste 30 de ani, cea mai mare parte a acestor ani, în Montana (stat din SUA). Este absolventă a facultății de medicină de la Universitatea statului Illinois din Chicago, și-a făcut stagiul și rezidențiatul în medicină internă la Universitatea de Științe Medicale din Oregon. Dr. Annie este membră în conducerea Consiliului American al Medicilor, filiala Montana. În 2019 a cîștigat premiul ACP pentru excelență în îngrijirea medicală în comunitatea sa. Este membră în consiliul de conducere al asociației medicale din Montana. A fost votată cea mai bună doctoriți de familie din comitatul Flathead în 2012 și 2019 și este membră în comisia de sănătate a comitatului Flathead. Dr. Annie a fost președintă a coaliției pro-viață din Montana din 2008 și este membră a comitetului de conducere al asociației de tir din Montana. Este mamă a 5 copii și bunică a 12 nepoți. Să-i urăm bun venit doamnei dr. Annie Bukacek! (aplauze)

1:50 Annie Bukacek: Mulțumesc pentru prezentare. Într-o vreme cînd a spune adevărul e considerat o amenințare pentru siguranța națională, sîntem binecuvîntați că avem un trecut care spun adevărul. Voi citi de aici, ca să nu fac comentarii prea lungi. Voi discuta azi despre certificatele de deces. Restricțiile fără precedent impuse de guvern se bizuie pe presupusa mortalitate dată de COVID-19.

Se bizuie această rată a mortalității pe adevăr? Am pus următoarea întrebare ieri pe facebook: Știe cineva vreo persoană care avea o stare de sănătate de bază bună să fi fost spitalizată doar pentru COVID-19 și care ar fi murit de COVID-19? Asta a fost întrebarea mea. Am pus întrebarea în acest fel fiindcă dacă știi pe cineva personal poți știi și amănunte despre situația sa de sănătate și despre caz. A avea rezultat pozitiv la COVID-19 nu înseamnă că ai boala. Chiar punînd întrebarea în acest fel am primit răspunsuri de la oameni care spuneau că știu pe nevasta unui prieten al unui prieten al unui nepot din New York.

Cineva mi-a spus „da” dar n-a dat amănunte, deși i-am cerut să dea amănunte. Am primit 350 de comentarii și am primit zeci de răspunsuri de „nu”. Ultima oară cînd am verificat erau 3 sau 4 care au răspuns „da”, dar fără să dea amănunte. Dar chiar și acestor 3-4, să le dăm beneficiul îndoielii că au răspuns sincer pe cît cunoșteau ei de bine, înseamnă asta că persoana pe care o cunoșteau a fost afectată de COVID-19?

Mințile care își pun întrebări vor să știe: sînt morțile raportate de covid-19 cu adevărat morți pricinuite de covid-19? Pentru a răspunde la asta trebuie să discutăm despre certificatele de deces, fiindcă acestea sînt sursa de informații cu privire la mortalitate. Discuția despre certificate de deces nu este una plăcută. Cu toții am pierdut oameni dragi. Totuși trebuie să vorbim despre ele, căci pe baza lor se socotește așa-numita mortalitate a covid-19. Hotărîri care schimbă istoria se bizuie pe aceste date, în ciuda faptului că ele sînt complet greșite, se bizuie pe date care sînt insuficiente și deseori inexacte. Puțină lume știe cîtă putere e dată legal doctorului ori medicului legist care iscălește certificatul de deces.

De unde știu asta? De 30 de ani completez certificate de deces. Mult mai des decît recunoaștem, noi nu știm motivul morții cînd completăm un certificat de deces. Asta-i viața. Sîntem doctori, nu Dumnezeu. Rareori se fac autopsii, și chiar cînd se fac autopsii pricina morții nu e totdeauna lămurită. Doctorii fac cea mai bună estimare posibilă, completează formularul și apoi această cauză a morții e băgată într-o bază de date pentru a fi folosită într-o analiză statistică, care dă apoi date inexacte, după cum vă puteți da seama.

Aceste numere inexacte sînt apoi acceptate ca informații sigure, deși multe dintre ele sînt false. Deci, chiar înainte să auzim despre COVID-19, certificatele de deces se bizuiau pe presupuneri și estimări ale specialiștilor, care apoi nu mai erau puse la îndoială. Cînd e vorba de COVID-19, apare o răstălmăcire suplimentară a datelor din faptul că moartea pricinuită de COVID-19 nu are o definiție universală.

Instrucțiunile actualizate ieri ale Centrului de Control al Bolilor încă spun că „datele” de mortalitate includ atît cazuri confirmate cît și cele presupuse de COVID-19. Asta-i de pe saitul lor. Tălmăcire: Centrul de Control al Bolilor socotește atît cazurile adevărate de COVID-19 cît și estimările speculative de CIVOD-19 la fel. Le numește pe amîndouă „morți datorită COVID-19”. Automat, ei supraestimează numărul adevărat al morților, după cum ei înșiși au recunoscut.

Înainte de COVID-19, oamenii aveau șanse mai mari să aibă scris pe certificatul de deces pricina reală a morții dacă mureau într-un spital. De ce e mai exact cînd pacientul a murit la spital? Pentru că la spital doctorii au la dispoziție examinările pacientului, analizele de laborator, radiografiile, pentu a ghici în mod competent. Se apreciază că 60% dintre oameni mor la spital, dar nici la cei morți la spital pricina morții nu e întotdeauna sigură, mai ales la cei care au mai multe probleme medicale, fiecare dintre ele putînd pricinui moartea.

Cazuri clare de moarte pot fi traumatism cranian, în caz de accident de mașină, epilepsie, astm, septimcemie de la o infecție generalizată, anevrism cu ruptură, cancer în metastază, atac de cord, atac cerebral, embolie pulmonară. Voi discuta dspre inexactitățile la cauza morții la morții din spitale odată cu introducerea testelor de COVID-19. Există deasemeni cauze neclare ale morții la cei morți în ambulanțe. Asta e realitatea.

Un exemplu poate fi cineva cu mai multe boli mortale căruia i se oprește respirația și moare înainte ca o evaluare să poată fi făcută. A fost boala de plămîni sau cea de inimă care l-a făcut pe pacient să aibă greutăți la respirație și să cheme ambulanța? Sau a fost o pneumonie simultană, sau altă problemă? Nu putem ști fiindcă pacientul a murit înainte de a i se putea face o evaluare. Se estimează că în această țară 60% dintre oameni mor la spital, 20% mor acasă și 20% mor în cămine de îngrijire.

Adevărata pricină a morții în aceste situații rămîne de obicei necunoscută. Certificatul de deces este completat cu cea mai bună estimare competentă. Cauze necunoscute ale morții includ bătrîni or tineri cu probleme de inimă care mor pașnic în timpul somnului. Nu este acceptat să trecem „bătrînețe” la cauza morții, deși deseori ar fi mai exact decît ce notăm ca pricină a morții în certificatul de deces. Avem voie să trecem la pricina morții arteroscleroză, o boală vasculară, și asta poate fi cea mai bună presupunere în multe din aceste cazuri. Dar este ea cu adevărat pricina? Cine știe? Numai Dumnezeu din ceruri știe.

Îngăduiți-mi să vă dau o pildă din viața reală. Tatăl unui pacient al meu a murit în urmă cu 17 ani. Era bătrîn și avea cancer în stare teminală. Avea deasemeni și boală de inimă, dar era prea bătrîn și bolnav ca să i se poată face operație. Cînd s-a apropiat de sfîrșitul vieții, s-a îmbolnăvit de ceea ce părea o pneumonie. Pacientul meu, fiul acestui om, a stat lîngă tatăl său lîngă patul de moarte, acasă, pînă bătrînul a murit. Nimeni altcineva n-a fost acolo. Cel de la pompe funebre a fost chemat să ridice leșul la ora 2 noaptea. Ziua următoare casa funerară a sunat la telefon și l-a întrebat pe fiul răposatului la ce oră a murit și care a fost pricina.

Certificatul de deces a notat estimarea făcută de fiu. Pricina morții declarată de fiul celui răposat a fost făcută oficială. Mortul a fost incinerat, deci n-a existat vreo a 2-a evaluare. Acel om nici măcar n-a avut vreo pregătire medicală să dea diagnosticul către cel de la pompe funebre. Asta se întîmplă mereu, mai ales în zonele sărace și la sate. În cazul acesta, pricina exactă a morții avea vreo importanță? Nu prea. Dar azi, cînd guvernul face schimbări majore care ne ating drepturile constituționale, iar aceste schimbări se bizuie pe statistici inexacte, contează.

Formularul standard american pentru certificatul de deces include o rubrică pe care scrie „pricina imediată a morții”, urmată de 2 sau 3 rubrici cu „antecedente care au dus la cauza imediată” și 1 sau 2 rubrici cu „alte probleme de sănătate semnificative care au contribuit la moarte, dar nu sînt strîns legate de cauza imediată”.

De pildă: Pricină imediată a morții – septicemie, cauză antecedentă – pneumonie pneumococică, alte probleme de sănătate semnificative – boală pulmonară obstructivă cronică (BOPC). Să combinăm informațiile pe care vi le-am dat pînă acum legate de munca de estimare la certificatele de deces și s-o aplicăm la COVID-19. În actualul climat medical presupun că majoritatea pacienților spitalizați vor fi verificați pentru COVID-19. Deasemeni, știm deja în acest moment că majoritatea celor care sînt pozitivi la COVID-19 au simptoame ușoare sau deloc. Așadar, a ieși pozitiv la restul de COVID-19 nu înseamnă că persoana e bolnavă, sau dacă moare, că a murit din acest motiv.

Trebuie să înțelegem cum Centrul de Control al Bolilor și sistemul național de statistică îi instruiește pe medici să completeze certificatele de deces cu COVID-19. Fiți atenți și gîndiți-vă ce vă zic. Presupunerea de moarte datorată COVID-19 poate fi făcută chiar și fără nici o testare. Doar pe baza unor presupuneri, moartea poate fi raportată publicului ca o nouă moarte datorată COVID-19. Instrucțiunile din 24 martie 2020 ale sistemului național de statistică spun, citez: „La codificarea și alegerea cauzei principale a morții, se așteaptă în cazul COVID-19 să fie de cele mai multe ori cazua principală”. Încheiat citatul.

Raportul Centrului de Control al Bolilor de ieri cu privire la numărul de cazuri spune că numărul morților e „preliminar” și n-a fost confirmat. Citez: „rezultatele sînt preliminare și n-au fost confirmate”. Încheiat citatul de pe saitul Centrului de Control al Bolilor. Aici este un citat cu încă mai mult tîlc. Steven Short, directorul național al departamentului de statistici de sănătate, spune în răspunsul către organizația „Alertă COVID-19”. Citez: „Trebuie să fie declarat COVID-19 pe un certificat de deces numai după un test confirmat?”.

Verificați-i răspunsul. Citez din raportul după care am o copie: „COVID-19 trebuie să fie raportat pe certificatul de deces pentru toate situațiile cînd boala a pricinuit sau se presupune că a pricinuit ori contribuit la moarte. Emitenții certificatului trebuie să includă cît mai multe amănunte posibile pe baza cunoștiințelor lor despre caz, înregistrări medicale, analize de laborator etc.”. Am încheiat citatul.

Voi sînteți convinși că guvernul le cere doctorilor să facă cea mai bună estimare posibilă. Nu e așa. Fapt: „COVID-19 pricină a morții”, încheiat citatul, și „se presupune COVID-19 ca pricină a morții”, încheiat citatul, nu sînt același lucru. Pentru cei care au murit din alt motiv și avînd întîmplător rezultat pozitiv la testul de COVID-19, a muri de COVID-19 nu e același lucru cu a muri cu COVID-19.

Aproape am isprăvit, dar vreau să lămuresc procesul cu exemplul unui alt pacient. E o situația care se poate întîmpla des, nu mă gîndesc la un pacient anume. Să zicem că un pacient bolnav are acasă probleme respiratorii. Este intubat acasă. E dus cu ambluanța la spital. E pus la un ventilator la terapie intensivă, i se dau antibiotice pentru o presupusă septicemie. I se dă perfuzie pentru că i-a scăzut presiunea sîngelui.

I se găsește bacteria pneumococ în sînge. La radiografie se vede că are pneumonie. În ciuda eforturilor medicilor, moare după 2 zile. Cum am spus, acest scenariu nu e neobișnuit. Pacientul e găsit pozitiv la COVID-19. Doctorul are posibilitatea să treacă pe certificatul de deces COVID-19 ca pricină imediată ori ca antecedent, deoarece doctorul presupune că la moarte a contribuit COVID-19. În oricare din cazuri, merge în baza de date ca moarte pricinuită de COVID-19.

Să recapitulăm: Dacă un pacient iese pozitiv la COVID-19 și moare din altă pricină, precum septicemie pneumococică, ar fi exact să spunem că acea pesoană a murit cu COVID-19, nu de COVID-19. Dar după îndrumările Centrului de Control al Bolilor, acest caz va fi trecut ca încă o moarte pricinuită de COVID-19.

Și vor merge la următoarea moarte discutabilă pe care o vor eticheta COVID-19, și asta continuă. Puteți vedea cum au fost făcute statisticile să arate înspăimîntător, cînd e așa de simplu să adaugi numere la baza de date oficială. Acest numere false sînt apoi confirmate de Centrul de Control al Bolilor, prin raportul lor de ieri, 4 aprilie. Am scos la imprimantă aceste rapoarte pentru cazul că mai multă lume va începe să se uite pe saitul lor și ei vor hotărî că este prea mult adevăr pentru noi. Nădăjduiesc că am fost în stare să-mi expun opinia.

NUmărul adevărat de morți de COVID-19 nu este cel care li se spune oamenilor și pe care ei îl cred. Cîți oameni au murit de COVID-19? Se paote doar ghici. Doar Dumnezeu știe. Dar pe baza felului cum sînt completate certificatele de deces putem fi siguri că numărul e mai mic decît ni s-a spus. Pe baza unor date inexacte și incomplete, oamenii sînt terorizați de creatori de panică pentru a renunța la libertate. Mulțumesc (aplauze). Am o adăugire: Nu poți avea o rată a mortalității corectă fără să testezi un număr mare de oameni. Dar asta e alt subiect. Dar e o vorbă veche: Numerele nu mint. Mincinoșii născocesc numere. Mulțumesc.”[2]

Video

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=24166
  2. https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/18/doctoritia-americana-annie-bukacek-despre-cum-se-manipuleaza-numarul-mortilor-de-covid-19-video
  3. Foto: Internet
  4. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

"Templul Satanic" din SUA a inaugurat statuia cu reptilianul Baphomet in Detroit (SUA) ! "Templul Satanic" a inceput in SUA o campanie de ridicare a statuilor sataniste peste tot si de promovare a satanismului in scolile americane ! "Vino sa dansezi cu diavolul" a fost mesajul de intampinare adresat de "Templul Satanic" !
Tehnologia 5G are consecințe grave asupra sănătății. 9 din 10 telefoane depășesc pragurile de reglementare
Piramida Iluminatilor - cele zece structuri prin care se manipuleaza oamenii ! Pe acestea se bazeaza actuala societate "democrata" a capitalismului !
“Noua ordine mondială” este, de fapt, comunism la scară globală - chiar dacă poartă o mască de umanoid
Covid-19 este un virus periculos, deoarece, într-o perioadă scurtă de timp, ne-a distrus libertățile, a închis toată planeta și contribuie la instaurarea Guvernului Mondial
Controlul climei și războiul geoclimatic
80% dintre americani consideră că guvernul lor, băncile şi mass-media corporatistă sunt corupte
Petitie in Uniunea Europeana pentru legalizarea marijuanei ! E o chestiune de timp pana va intra in legalitate !
CIA poate spiona pe oricine prin intermediul televizoarelor, iPhone-urilor, smartphone-urilor și computerelor cu Windows
Figurinele cu reptilieni, vechi de 7.000 de ani, din Ubaid
Incendiile de vegetație și armele cu energie dirjată
Războiul cognitiv sau psihic, o formă de control mental care implică folosirea de câmpuri acustice, optice și electromagnetice sau o combinație a lor, pentru a acționa și a influența în mod nefast procesele fiziologice și psiho-emoționale ale victimelor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...