Cum se poate înlătura un activist anti-sistem: E internat într-un spital de psihiatrie și nu se poate lua legătura cu el… Dispariția lui Andy Ostrowski

by “Cum se poate ÎNLĂTURA un activist ANTI-SISTEM: E internat într-un SPITAL DE PSIHIATRIE și nu se poate lua legătura cu el … Dispariția lui ANDY OSTROWSKI Cum să faci un activist să dispară (sau, unde ESTE Andy Ostrowski?) Precum s-a relatat aici., avocatul activist Andy Ostrowski a fost reținut de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cum se poate ÎNLĂTURA un activist ANTI-SISTEM: E internat într-un SPITAL DE PSIHIATRIE și nu se poate lua legătura cu el … Dispariția lui ANDY OSTROWSKI

Cum să faci un activist să dispară (sau, unde ESTE Andy Ostrowski?)


Precum s-a relatat aici., avocatul activist Andy Ostrowski a fost reținut de către departamentul de poliție din Wilkes-Barre, PA pe 19 septembrie pentru o evaluare mentală forțată. Ostrowski a fost găsit mai târziu după-amiaza la Spitalul General din Wilkes-Barre, unde susținea că este reținut ca prizonier politic.

Ostrowski, prezentator al unei emisiuni radio și susținător al drepturilor civile, a participat de asemenea la alegerile pentru Congres din 2014.


Prin protocolul spitalului, Ostrowski a fost transferat apoi la altă unitate. Iar acum nimeni nu știe unde se află.

HIPAA-Actul de Portabilitate și Răspundere a Asigurărilor de Sănătate-nu permite spitalelor să confirme dacă o persoană e prezentă în interiorul facilității, în cazul în care se află într-o unitate de psihiatrie. În conversația de marți, Ostrowski a zis că cel mai probabil va fi transferat la Primul Spital din Kingston.

Primul Spital, totuși nu dorește să confirme sau să nege prezența sa. Din moment ce Ostrowski și-a exprimat nu numai aprecierea față de reporter pentru că l-a găsit la Spitalul General, dar a și insistat asupra necesității de a se ține la curent cu încarcerarea sa forțată, eșecul de a-i descoperi locația devine o problemă principală vis-à-vis de dreptul său la libertatea de asociere.

Totuși, spitalele respective nu par dispuse să onoreze acest drept istoric. Comportamentul personalului de la ambele spitale e cât se poate de alarmant. Ieri, în încercarea de a stabili unde era transferat, am sunat la Spitalul General și am discutat cu o doamnă ce s-a identificat inițial ca “Joanne.” Joanne a refuzat să ofere informații în legătură cu transferul lui Ostrowski iar când i-am cerut numele complet, a răspuns “Julia”. Potrivit Joanne/Julia, a comunica unde se afla Ostrowski ar fi încălcat HIPAA.

Când am sugerat că dreptul lui Ostrowski de asociere are prioritate față de HIPAA, Joanne/Julia a devenit răutăcioasă, cerându-mi datele personale, pe care le-am acordat. Apoi a negat mai vehement că Ostrowski încă ar avea drepturi, spundându-mi că “mă înșel năpraznic” în privința dreptului său la asociere contând mai mult decât dreptul spitalului la confidențialitate-ceea ce HIPAA protejează.

Nu a mers mai bine la Primul Spital. Reporterul a discutat cu directorul de relații media, ce nu numai a refuzat să ofere orice informații cu privire la prezența lui Ostrowski, dar a ripostat “Nu vei ști niciodată dacă e aici sau nu!”

Ceea ce poate fi adevărat pe cât de înfricoșător este…

Într-un efort de a obține asistență în determinarea locației sale, s-a intrat în legătură cu oficiul procurorului Comitatului Luzerne. Apelul a fost transferat către o “Marilyn”, care auzind că se face o cerere de a-l localiza pe Andy Ostrowski, a promis că va investiga asta. Când nu s-a revenit cu nici un telefon, s-a sunat la oficiul procurorului în mod repetat, la acest punct închizându-se de fiecare dată. O cerere inițială de contact e-mail a fost refuzată de asemenea. “Nu ne dăm adresele de e-mail”, a afirmat recepționistul.

Aceștia sunt funcționari publici…

Recent, o altă prezentatoare radio a fost reținută psihiatric. Vorbind sub condiția anonimității, mi-a spus că a fost preluată în iulie, anul acesta, în fața unei biblioteci din Colorado, de unde tocmai ieșise după ce a discutat cu un bibliotecar și alte persoane despre legăturile dintre guvernul local și un centru de plasament pentru-profit, ce se îmbogățea prin posibila confiscare a copiilor din case fără motiv întemeiat. Prezentatoarea a fost asaltată de o altă persoană în timp ce părăsea biblioteca iar când a sunat la urgențe un polițist a apărut, a izbit-o de zid, a încătușat-o și a dus-o la un spital de psihiatrie.

A fost eliberată după patru ore și jumătate și a primit ulterior compensații de 7300 de dolari.

Andy Ostrowski, totuși, s-ar putea să nu aibă același noroc. Este acum “desaparecido”-dat dispărut în gulag.

Cu ani în urmă acest reporter a relatat despre situația unui om plasat sub curatelă psihiatrică în California. Curatorul îl muta pe Charlie Castle dintr-un loc în altul, pe măsură ce persoanele care doreau să-l ajute să-și revendice drepturile descopereau noile locații. Când Castle a decedat sub circumstanțe misterioase, s-a făcut o cerere pentru ancheta medicului legist. Tot ce s-a descoperit e că raportul de toxicologie-ce ar fi conținut informații în legătură cu presupusa cauză a morții-a dispărut cumva din dosar.

Legile de sănătate mintală îngrădesc drepturile celor sub “evaluare” sau “tratament”. Ele protejează confidențialitatea instituțiilor ce pot de fapt să abuzeze individul, iar situația lui Andy Ostrowski exemplifică cât se poate de bine acest fapt. Când am vorbit marți, era copleșit de recunoștință că l-am găsit. Își dorea să se asigure că povestea lui e spusă. Până când cei ce își mențin strânsoarea pe viața sa și drepturile sale decid să le onoreze, e încă cineva pierdut în sistem.”[1]

SURSE

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/09/26/cum-se-poate-inlatura-un-activist-anti-sistem-e-internat-intr-un-spital-de-psihiatrie-si-nu-se-poate-lua-legatura-cu-el-disparitia-lui-andy-ostrowsky/
  2. Foto: ortodoxinfo.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Petrolul este abiotic și nu se epuizează
Mass-Media oficială din SUA se află în declin: încrederea oamenilor scade pe zi ce trece
Franța: Marine Le Pen critică loviturile aeriene americane în Siria
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
"Războiul împotriva terorismului" a crescut terorismul cu 6.500%
Miliardarul american Jim Rogers: "Vine cea mai mare criză economică. Vor fi țări în faliment, bănci, spitale și universități închise"
Edward Snowden, fost agent NSA: "spionii britanici pot sa controleze smartphone-urile de la distanta!" "Nosey Smurf" ("Strumful Bagacios") le permite spionilor sa porneasca microfonul si camera video a oricarui smartphone, chiar daca telefonul este inchis !
Polonia declanșează un război împotriva totalitarismului ideologic în UE
Lenin slujea interesele Lojii Marele Orient al Franţei
Deputații din Italia se revoltă, după decretele premierului Giuseppe Conte privind iziolarea populației: „Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale și constituționale!"
Vă dați câți bani fură progresiştii prin Minciuna Încălzirii Globale dacă şeful EPA pus de Trump spune că poate economisi 33 de miliarde? Șeful EPA, Scott Pruitt: SUA va economisi 33 miliarde de $ prin abrogarea planului "energie curată" din Era Obama
Presa rusă anchetată de serviciile secrete americane
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro