Cum se pregătesc din timp lockdown-urile: Email-ul epidemiologului Neil Ferguson către colaboratorii săi privind următorul lockdown, a fost spart. Subiectul email-ului: ”Următorii pași – Închiderea totală a Marii Britanii (Privat și Confidențial)”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„DE CĂTĂLIN VUȘCAN

Un e-mail al epidemiologului Neil Ferguson din Marea Britanie (un fel de Anthony Fauci sau Raed Arafat), către colaboratorii săi, a fost spart. Epidemiologul se adresa colaboratorilor săi cu privire la o posibilă închidere a Marii Britanii, de la jumătatea lunii iulie, pe fondul noilor variante ale coronavirusui, dar nu numai, potrivit Ziuanews, care au citat Reseau International.
Email-ul ar putea fi fals, fiind negat și catalogat ca fake-news, dar până la o concluzie finală, îl publicăm, așadar, în format integral, tradus de colegii noștri de la ZIUA NEWS.
În e-mail sunt specificate metodele prin care Marea Britanie ar putea intra în lockdown, precum și măsurile pe care Ministerul Sănătății și Guvernul Marii Britanii ar trebui să le ia de la jumătatea lunii iulie.
Redăm în continuare documentul:
”Subiect: Etapele următoare – izolarea permanentă a Regatului Unit (privat și confidențial)”
”Având în vedere decizia iminentă și anunțul care urmează să fie făcut în cursul zilei de astăzi de către prim-ministru cu privire la prelungirea cu patru săptămâni a restricției de izolare a Regatului Unit, avem acum o fereastră de oportunitate relativ scurtă pentru a finaliza următorii pași în acest proces.
Este esențial ca totul să rămână pe drumul cel bun și să ne amintim cu toții obiectivul nostru comun. Sarcina a fost dificilă și va fi și mai dificilă, dar dacă rămânem uniți și putem convinge majoritatea țării că acționăm din motive întemeiate, putem trece la a doua parte a „planului”: pe scurt, o închidere permanentă a țării începând de joi, 15 iulie 2021, din cauza unei creșteri a numărului de noi „variante” indiene și nepaleze ale „virusului” (care, după cum știm, este doar un nou nume pentru febra fânului).
„Virusul” a fost deja foarte profitabil și de succes pentru noi și nu există nicio limită pentru ceea ce putem face în plus în ceea ce privește banii și reputația. Cu toate acestea, trebuie să ne asigurăm că avem cooperarea deplină și completă a guvernului și a mass-mediei în acest domeniu și să folosim argumentul că „este prea riscant să continuăm în timpul verii”. Putem „modela” creșterea acestor variante pe baza, de exemplu:
Proteste împotriva închiderii (aceasta ar fi o idee foarte bună de promovat, având în vedere evenimentele recente).
Meciurile de fotbal de la Euro din Anglia și Scoția.
Acolo unde populația crește în timpul lunilor de vară – stațiunile balneare (Blackpool, Bournemouth, Brighton, Skegness etc.), parcurile tematice (Alton Towers, Thorpe Park, Chessington World of adventures etc.), precum și zona rurală și atracțiile turistice.
Dacă reușim să transmitem mesajul că, din această cauză, „variantele” vor fi multiple și că vor distruge complet NHS dacă nu sunt abordate corespunzător și imediat, publicul ar trebui să accepte, iar această acceptare și caracterul neîndoielnic al maselor va fi crucială pentru a trece „linia de sosire” și astfel ne vom fi jucat rolul nostru în schimbarea țării. Apoi, va fi de datoria altora să limiteze, în cadrul planurilor Kalergi, WEF/ Schwaab, din alte motive, cum ar fi mediul și deficitul de apă (2022-2023), penuria de alimente (2023-2024) și finanțele globale și inflația în masă (2024-2025), culminând cu finalizarea planului Kalergi global comun ONU/ OMS/ WEF pentru 2025.
Deși știm că va exista rezistență la acest lucru, trebuie să ne asigurăm că orice rezistență este menținută la un nivel minim absolut, iar acest lucru se aplică tuturor straturilor societății – de la omul sau femeia obișnuită de pe stradă până la parlamentari și Lorzi. În timp ce peste 70% dintre noi susțin acțiunile noastre (datorită modificărilor efectuate de Yougov), avem un grup vehement de așa-numiți „pro-libertate” care sunt hotărâți să ne învingă cu orice ocazie. Lansarea noului canal GBNews nu a făcut decât să pună gaz pe foc, așa că planul meu este de a pune cât mai multă presiune pe rețelele de socializare din Marea Britanie pentru a începe imediat următoarele proceduri, pentru a ne proteja pe noi și ceea ce facem:
Blocați/ banați/ ștergeți toate postările și utilizatorii care contravin consensului științific.
Pentru site-urile web, restricționarea/ interzicerea accesului la grupul de mai sus, inclusiv anularea oricăror conturi.
Pentru cei care se opun izolării și pentru liderii lor de grup, datele lor să fie transmise poliției și să fie arestați pentru incitare la ură, violență și nesupunere civilă (există deja o prevedere în acest sens în Legea 2020 privind coronavirusul).
Pentru orice părinte/tutore care declară în mod deschis că familia sa nu va fi vaccinată, copilul/ părintele vârstnic va fi îndepărtat definitiv din casă și/ sau persoana va fi îndepărtată de pe proprietate, indiferent cine deține proprietatea sau are drepturi de moștenire.
O copie a acestor propuneri, intitulată „Combaterea dezinformării în 2021”, a fost deja trimisă lui Nick Clegg (Facebook), Jack Dorsey (Twitter) și Susan Wojcicki (YouTube) și Sundar Pichai (Google/ Alphabet). În plus, înțeleg că prim-ministrul va face presiuni pentru o acțiune mai puternică în această privință împotriva mișcării anti-constrângere, inclusiv pentru desfășurarea armatei și pentru ca fiecare stradă din Marea Britanie să fie strict și riguros supravegheată în timpul viitoarei reprimări din iulie.
De asemenea, am fost informat de către Serco, care va lansa „brățările – ‘Stay at Home Wristbands'”, care vor acționa ca niște etichete electronice și vor fi obligatorii pentru fiecare gospodărie din țară, toți rezidenții, chiriașii etc. având obligația legală de a le purta. Aceste brățări vor funcționa cu noua tehnologie 5G și vor notifica CCC (Centrul Central de Comandă) dacă o persoană s-a aventurat în afara „spațiului său închis”, cu sancțiuni care variază de la o amendă de 50.000 de lire sterline până la arest preventiv „pe termen nelimitat”. Primul lot de brățări va fi introdus în luna august în Londra, Birmingham, Nottingham, Cardiff, Belfast, Swansea, Manchester, Newcastle, Glasgow, Edinburgh, Liverpool, Leeds, Sheffield, Norwich, Cambridge, York, Exeter și Carlisle. Un al doilea lot va fi introdus luna următoare, iar un al treilea în noiembrie, pentru a ajunge în zonele periferice și greu accesibile din Regatul Unit. Se intenționează ca toată Marea Britanie să poarte brățările și să le activeze până la 1 decembrie 2021.
Obișnuindu-i pe oameni să se conformeze regulilor noastre, putem înfrânge orice rezistență față de noile schimbări care vor apărea în Regatul Unit.
Cu toate acestea, trebuie să părem întotdeauna prietenii oamenilor și să dăm impresia că avem la inimă interesele lor, astfel încât aceștia să nu creadă contrariul a ceea ce ne dorim pentru ei. Trebuie să determinăm mass-media să transmită mesajul că, deoarece au murit prea mulți oameni (mai mulți decât rata de mortalitate), mesajul este „Rămâneți întotdeauna acasă, protejați viețile și salvați NHS”. Pe lângă faptul că suntem oameni de știință, trebuie să ne păstrăm buna reputație în fața presei și să fim cât mai „pricepuți” posibil.
În ceea ce privește „variantele” noi sau suplimentare, aș dori să vă exprimați opiniile cu privire la următoarele prototipuri:
„Varianta Capitală” (centrată pe Londra)
Protestele anti-lockdown și fanii de fotbal care asistă la meciurile de la Euro vor fi considerați responsabili de o variantă mai agresivă, care provoacă probleme pulmonare, cardiace și renale, care presupune blocarea Londrei începând de joi, 15 iulie.
„Varianta Dorset” (centrată pe Bournemouth)
Persoanele care călătoresc din Londra pentru a-și petrece vacanța în Bournemouth au adus în zonă varianta din Capitală, care a suferit o mutație într-o nouă variantă, ceea ce înseamnă că zona trebuie izolată începând de luni, 19 iulie.
„Varianta de frontieră” (centrată pe granița dintre Anglia și Scoția)
Oamenii care călătoresc între cele două țări au adus două variante diferite, care se contopesc și se răspândesc/ mută cu alte variante. De asemenea, am putea include și fanii de fotbal care participă la meciurile Euro în Scoția. Aceasta înseamnă o interdicție de călătorie între cele două națiuni începând de vineri, 2 iulie.
De asemenea, pentru a încuraja mai multe persoane să se vaccineze, GlaxoSmithKline (GSK) va opri producția de medicamente pentru răceală, gripă și febra fânului, la fel ca și Johnson and Johnson, Bayer AG, Sanofi, Merck and Co Ltd etc., de la începutul lunii iulie. Nicio farmacie nu va putea sau nu va avea voie să le vândă.
Trebuie să ne bazăm pe dorința oamenilor de a se supune și pe dorința prim-ministrului și a miniștrilor săi de a se conforma cererilor noastre.
Știm cu toții că, dacă acest lucru s-ar destrăma și s-ar prăbuși, consecințele ar fi dezastruoase, dacă putem continua să manipulăm majoritatea, va face lucrurile mult mai ușoare și ne va permite să respirăm un pic mai ușor (de exemplu: ești un adevărat patriot dacă te supui). De asemenea, unele grupuri, cum ar fi negrii, asiaticii și comunitatea homosexuală, sunt ignorante și problematice în ceea ce privește vaccinarea; trebuie să educăm mai mult aceste grupuri pentru ca ele să se conformeze și să se vaccineze atunci când li se cere acest lucru.
În ceea ce privește imunitatea noastră față de viitoarele procese, aceasta depinde atât de menținerea unei bune relații cu prim-ministrul, cât și de supunerea prim-ministrului și a altor miniștri din guvern. El știe influența pe care o avem asupra lui și, prin urmare, pentru că este legat și ghidat de noi mai presus de orice, putem obține ceea ce ne dorim. Cu toate acestea, avem, de asemenea, o carte de ieșire din închisoare, afirmând că am urmat datele și am făcut tot ce am putut pentru oameni. Atâta timp cât aceste replici continuă să fie diseminate și să fie crezute, ca în cazul eliberării de Midazolam pentru persoanele în vârstă, ar trebui să scăpăm cu bine și să evităm orice critică.
În concluzie, deci, haideți să menținem ritmul în următoarele câteva săptămâni și să ne asigurăm că acționați numai în interesul superior al Regatului Unit în lupta împotriva virusului.
Imprimați o copie a acestui document și păstrați-o sub cheie; nu uitați de securitatea de bază, pentru că ceea ce publicul nu știe nu-i va face rău. Ca întotdeauna, refuzați să primiți aceste informații, chiar dacă asta înseamnă să vă mințiți cunoștințele, nu vrem ca e-mailurile noastre să fie piratate sau compromise”.
DOCUMENTUL ORIGINAL POATE FI ACCESAT AICI

„[1][2]


Blocajele au fost inspirate de Partidul Comunist Chinez. O recunoaște „creierul” din spatele lockdown-ului din Anglia, Neil Ferguson

Globaliștii au creat isteria Covid pentru a putea instaura dictatura la nivel global. China este un model pentru Noua Ordine Mondială. Globaliștii vor ca dictatura din China să fie instaurată pe întreaga planetă.


“Blocajele au fost inspirate de Partidul Comunist Chinez. O recunoaște „creierul” din spatele lockdown-ului din Anglia, Neil Ferguson

 

DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ

Un epidemiolog britanic de top, care a cerut blocarea poporului, apoi a fost prins încălcând propriile reguli de distanțare socială pentru a-și întâlni iubitul, a recunoscut acum că modelul lokdown-ului a venit de la chinezi. Profesorul Neil Ferguson, omul aflat în spatele politicilor de blocare draconică, a relatat de unde a venit inspirația sa. Și recunoaște că nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără exemplul strălucitor al Partidului Comunist Chinez, potrivit Breitbart.

 

„Într-un interviu pentru Times (din Londra), Ferguson admite că, dacă nu ar fi existat exemplul Chinei, nicio țară occidentală nu ar fi visat vreodată să-și pună populația în arest la domiciliu. „În 2019, cam în momentul în care cineva se infecta de la un liliac, niciun plan european de pandemie nu oferea serios perspectiva de a pune o țară în pauză. Apoi, China a făcut acest lucru. „Cred că sentimentul oamenilor a ceea ce este posibil în ceea ce privește controlul s-a schimbat destul de dramatic între ianuarie și martie”, spune profesorul Ferguson. Acesta pare să găsească ideea de a emula un stat totalitar mai degrabă interesantă. În ianuarie, membrii SAGE, grupul consultativ științific al guvernului, au văzut cum China a adoptat această „intervenție inovatoare” în controlul pandemiei, dar și o intervenție medievală.

„Au susținut că au aplatizat curba. Am fost sceptic la început. Am crezut că era vorba de o mușamalizare masivă a chinezilor. Dar pe măsură ce datele s-au acumulat, a devenit clar că a fost o politică eficientă”

Apoi, Sage a analizat dacă modelul chinez poate fi aplicat. „Este un stat comunist cu un singur partid, am spus. Noi nu avem așa ceva în Europa, ne-am gândit. În februarie, unul dintre acele focare a izbucnit chiar sub Alpi. „Și apoi Italia a făcut-o. Și ne-am dat seama că putem.”

Deși blocajele sunt fără precedent în istoria modernă – în Marea Britanie au fost responsabile pentru cea mai mare prăbușire a PIB-ului din ultimii 300 de ani, precum și pentru distrugerea a mii de companii și a sutelor de mii de locuri de muncă – Ferguson nu arată nicio compasiune pentru toată această nenorocire.”[3]

Lockdown-urile nu au avut niciun efect asupra împiedicării răspândirii coronavirusului în Germania, relevă un studiu realizat la Universitatea din München

“DE VLAD PÂRĂU

Un nou studiu important realizat de un grup de oameni de știință germani de la Universitatea din München a demonstrat că lockdown-urile nu au avut niciun efect asupra reducerii ratei de infectare cu noul coronavirus în Germania.
„Statisticienii de la Universitatea din München nu au descoperit „nici o legătură directă” între închiderea Germaniei și scăderea ratelor de infectare din țară”, informează The Telegraph, citat de Info Wars.
Studiul a dezvăluit că, în toate cele trei ocazii, înainte ca guvernul federal să impună închiderile din noiembrie, decembrie și aprilie, ratele de infectare începuseră deja să scadă.
Rata R – numărul care arată la câte alte persoane transmite virusul o persoană infectată – era deja sub 1 înainte de intrarea în vigoare a restricțiilor.
După cum tot Info Wars semnala anul trecut, un studiu scurs din interiorul Ministerului de Interne german a arătat că impactul închiderii țării ar putea ucide mai multe persoane decât coronavirusul, din cauză că victimele altor boli grave nu au primit tratament.
Acesta nu este nici pe departe singurul studiu care a dus la concluzia că închiderile sunt complet inutile și nu funcționează.
Un studiu de specialitate publicat în ianuarie de cercetătorii de la Stanford arăta că lockdown-urile nu aduc mai multe beneficii pentru oprirea răspândirii COVID-19 decât măsurile voluntare, precum distanțarea fizică.
În martie, dr. Jay Bhattacharya, profesor la facultatea de medicină din cadrul universității Stanford, a declarat pentru Newsweek că lockdown-ul pe motiv de COVID-19 este „cea mai gravă greșeală de sănătate publică din ultimii 100 de ani”.
La începutul acestui an, academicieni de la Duke, Harvard și Johns Hopkins au concluzionat că aproximativ un milion de decese în plus ar putea surveni în următoarele două decenii, ca urmare a închiderilor.
Alte studii au concluzionat că, într-o viziune optimistă, închiderile vor „distruge de cel puțin șapte ori mai mulți ani de viață umană” decât salvează.”[4]

Va recomandam sa cititi:

Lockdown-urile nu controlează coronavirusul. Folosirea lockdown-urilor (blocărilor) la nivel global în situaţia apariției unui nou agent patogen nu are niciun precedent. A fost un experiment în timp real, populația fiind folosită drept cobai. Costurile sunt astronomice. 24 de studii confirmă

Profesor la Stanford: Lockdown-urile COVID „sunt cea mai mare eroare de sănătate publică pe care o puteam face”!

Studiu Universitatea Stanford: Lockdown-urile nu au niciun efect semnificativ în reducerea Covid-19, ba chiar pot duce la răspândirea cazurilor

SURSE

  1. https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/e-mailul-care-arunca-n-aer-planeta-epidemiologul-neil-ferguson-transmite-regia-uria-ei-operatiuni-lockdown-uk-2021-1564390
  2. https://www.activenews.ro/stiri/Cum-se-pregatesc-din-timp-lockdown-urile-Email-ul-epidemiologului-Neil-Ferguson-catre-colaboratorii-sai-privind-urmatorul-lockdown-a-fost-spart.-Subiectul-email-ului-Urmatorii-pasi-Inchiderea-totala-a-Marii-Britanii-Privat-si-Confidential-167754
  3. https://www.activenews.ro/externe/Blocajele-au-fost-inspirate-de-Partidul-Comunist-Chinez.-O-recunoaste-%E2%80%9Ecreierul-din-spatele-lockdown-ului-din-Anglia-Neil-Ferguson-164456
  4. https://www.activenews.ro/stiri/Lockdown-urile-nu-au-avut-niciun-efect-asupra-impiedicarii-raspandirii-coronavirusului-in-Germania-releva-un-studiu-realizat-la-Universitatea-din-M%C3%BCnchen-167260
  5. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...