Cum știi ca ești neomarxist/progresist?

by “Cum stii ca esti progresist? 01.Nevasta si copiii sunt ai statului si esti ok cu asta. 02.Casa e a bancii, tu platind-o dublu în 20 de ani si esti ok cu asta. 03.Jumatate din timpul tau de adult îl oferi Corporatiei si esti ok cu asta. 04. 40-50% din […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cum stii ca esti progresist?

01.Nevasta si copiii sunt ai statului si esti ok cu asta.


02.Casa e a bancii, tu platind-o dublu în 20 de ani si esti ok cu asta.

03.Jumatate din timpul tau de adult îl oferi Corporatiei si esti ok cu asta.

04. 40-50% din banii pe care-i muncești merg la stat si esti ok cu asta.

05. Masina e a firmei de leasing, tu platind-o spre dublu in 4-5 ani si esti ok cu asta.

06. Ai bagat bani in bitcoin la 10k, acum fiind 3k si esti ok cu asta.

07. Parlamentarii alesi de tine votează cedarea resurselir tarii tale pe aproape nimic unor corporații private străine si esti ok cu asta.

08. Propaganda leftista (pro-lgbt, globalism, pro-imigratie, bugete mari pt servicii) ocupa 90% din media si esti ok cu asta.

09. Huiduiesti Catedrala, mucles despre Moschee si esti ok cu asta.

10. Cand Jandarmul te loveste zici ca e abuz dar cand un om nevinovat sta 42 de luni la pârnaie taci si esti ok cu asta.

11. Clamezi democratia dar nu respecti rezultatul alegerilor eșuând sa-ti mobilizezi propriul electorat si esti ok cu asta.

12. Dacă se taie salarii si pensii atunci taci dar dacă se reduc taxele, se cresc veniturile atunci protestezi si esti ok cu asta.

13. Esti pro-avort si pro-homosexualitate simultan dar esti ok cu asta.

14. Si ecologist si consumerist dar esti ok cu asta.

15. Pro-droguri, pro-homeschooling , anti-educatie conventionala dar critici lipsa educatiei la generatia tanara si, desigur, esti ok și cu asta.

16. Când politicienii încalcă legea strigi “pușcărie” dar când procurorii sau judecatorii încalcă legea ieși în stradă în semn de sprijini și ești ok cu asta.

17. Când politicianul nu-și declara acumularile, urli “confiscare” dar când ONG-urile refuză să-și transparentizeze finanțările și sponsorizările doar taci mâlc și ești ok cu asta.

17. NU se fac spitale și urli că de ce nu sunt bani, urli că se fură DAR când se cresc pensiile speciale, îți dispar toate întrebările, când multinaționalele cară profiturile în offshore-uri, nu ieși în stradă și ești ok cu asta.

18. Statul iti poate injecta in corp oricand, orice dar tu esti impotriva legii antifumat sau a impozitarii consumului de zahar si esti ok cu asta.

Prefer regresismul, daca asta numesti TU <<progresism>>.”[1]

SURSE


  1. Facebook/Aurelian Popa
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Diferența dintre “Vestele Galbene” din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști. Franța în pragul unei revoluții populare antiglobalizare. Ecologismul militant promovat de politicieni pe deasupra cetățenilor se dovedește o nouă armă de destabilizare a suveranității națiunilor. Furia anti-ecologistă se apropie de inima UE
Rozicrucianul Sir Francis Bacon și Noua Atlantidă - America
Cine și de ce finanțează mișcarea transgender?
Mass Media clasică americană îşi pierde tot mai mult credibilitatea faţă de public!
Jurnalisti retinuti ilegal la intalnirea Grupului Masonic Bilderberg din 29 mai - 1 iunie 2014 ! Ziaristii oficiali care au fost prinsi ca discutau cu jurnalistii infowars.com au fost imediat dati afara din delegatia Bilderberg ! Atat de teama le este globalistilor de presa libera !
Julian Assange, fondatorul Wikileaks: "Băncile și presa nu-l vor lăsa pe Donald Trump să ajungă la Casa Albă"
Omul care ne controlează viețile aspiră la un imperiu real. Mark Zuckerberg, gata să preia America. Manifestul pro globalizare lansat de fondatorul Facebook
Munca, Rutina, Timpul, Gândirea și Banii - cercurile vicioase în care se învârt oamenii
Două presupuse baze din Antarctica descoperite de Google Earth
Doctorul Roger Leir despre implanturile extraterestre la oameni
Wilhelm Marr, jurnalistul evreu, care a inventat termenul "Antisemitism", a fost finanțat de familia Rothschild
Conspirații din spatele scufundării Titanicului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro