Cum știi ca ești neomarxist/progresist?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cum stii ca esti progresist?

01.Nevasta si copiii sunt ai statului si esti ok cu asta.


02.Casa e a bancii, tu platind-o dublu în 20 de ani si esti ok cu asta.

03.Jumatate din timpul tau de adult îl oferi Corporatiei si esti ok cu asta.

04. 40-50% din banii pe care-i muncești merg la stat si esti ok cu asta.

05. Masina e a firmei de leasing, tu platind-o spre dublu in 4-5 ani si esti ok cu asta.

06. Ai bagat bani in bitcoin la 10k, acum fiind 3k si esti ok cu asta.

07. Parlamentarii alesi de tine votează cedarea resurselir tarii tale pe aproape nimic unor corporații private străine si esti ok cu asta.

08. Propaganda leftista (pro-lgbt, globalism, pro-imigratie, bugete mari pt servicii) ocupa 90% din media si esti ok cu asta.

09. Huiduiesti Catedrala, mucles despre Moschee si esti ok cu asta.

10. Cand Jandarmul te loveste zici ca e abuz dar cand un om nevinovat sta 42 de luni la pârnaie taci si esti ok cu asta.

11. Clamezi democratia dar nu respecti rezultatul alegerilor eșuând sa-ti mobilizezi propriul electorat si esti ok cu asta.

12. Dacă se taie salarii si pensii atunci taci dar dacă se reduc taxele, se cresc veniturile atunci protestezi si esti ok cu asta.

13. Esti pro-avort si pro-homosexualitate simultan dar esti ok cu asta.

14. Si ecologist si consumerist dar esti ok cu asta.

15. Pro-droguri, pro-homeschooling , anti-educatie conventionala dar critici lipsa educatiei la generatia tanara si, desigur, esti ok și cu asta.

16. Când politicienii încalcă legea strigi “pușcărie” dar când procurorii sau judecatorii încalcă legea ieși în stradă în semn de sprijini și ești ok cu asta.

17. Când politicianul nu-și declara acumularile, urli “confiscare” dar când ONG-urile refuză să-și transparentizeze finanțările și sponsorizările doar taci mâlc și ești ok cu asta.

17. NU se fac spitale și urli că de ce nu sunt bani, urli că se fură DAR când se cresc pensiile speciale, îți dispar toate întrebările, când multinaționalele cară profiturile în offshore-uri, nu ieși în stradă și ești ok cu asta.

18. Statul iti poate injecta in corp oricand, orice dar tu esti impotriva legii antifumat sau a impozitarii consumului de zahar si esti ok cu asta.

Prefer regresismul, daca asta numesti TU <<progresism>>.”[1]

SURSE


  1. Facebook/Aurelian Popa
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Imigrația este arma letală pe care progresiștii o folosesc pentru a instaura Noul Comunism Global (Noua Ordine Mondiala)
Organizația Mondială a Sănătății promovează cu insolență în rândul copiilor masturbarea, avortul, contracepția și homosexualitatea
Tehnicile de exploatare a fricilor și temerilor
Neoliberalismul și Noua Ordine Mondială
Busuiocul indian, planta care poate elimina cu succes fluorul din apa potabilă
Atentatul de la Nisa - o operațiune "Steag Fals": Cerere stranie a poliției judiciare franceze, care solicită Primăriei din Nisa să șteargă complet înregistrările a 6 camere de supraveghere, care au surprins atentatul din 14 iulie
Lockdown-urile nu controlează coronavirusul. Folosirea lockdown-urilor (blocărilor) la nivel global în situaţia apariției unui nou agent patogen nu are niciun precedent. A fost un experiment în timp real, populația fiind folosită drept cobai. Costurile sunt astronomice. 24 de studii confirmă
Alegeri europarlamentare 2019. În Polonia, Ungaria, Italia, Franța și Marea Britanie, naționaliștii au câștigat alegerile europarlamentare. În România, globaliștii au câștigat
Discriminarea pozitivă - discriminarea majorității de către minorități - o ideologie marxistă! Discriminarea pozitivă este tot discriminare!
Sacrificii umane în ritualurile francmasoneriei
"În căutarea lui Dory". Pentru prima dată, Disney introduce un cuplu gay în desenele animate. Bonus: Un moment transgender: o rândunică de mare devine din "el" o "ea"
Lojile francmasonice sunt folosite de grupările infracționale în Marea Britanie pentru a corupe polițiști
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...