Cumpararea cartelelor prepay cu buletinul este declarata neconstitutionala de CCR ! Legile Big Brother din Romania au fost "dinamitate" ! Ele au fost sustinute de SRI si DNA !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Astazi, Marti, 16 septembrie 2014, Curtea Constitutionala a Romaniei, a analizat, o alta lege Big Brother, sustinuta in mod inflacarat de catre SRI si DNA, prin care toti cei care ar cumpara cartele prepay, ar trebui sa prezinte buletinul, iar cei care detin astfel de cartele, ar avea la dispozitie sase luni de zile pentru a se prezenta, la operatorul de telefonie mobila, pentru a-i prezenta buletinul in vederea inregistrarii, in sistem.

big brother

De pe site-ul Hotnews.ro aflam mai multe:


“Curtea Constitutionala a decis marti ca Legea referitoare la identificarea utilizatorilor de cartele telefonice prepay este neconstitutionala, judecatorii CCR admitand o sesizare a Avocatului Poporului in acest sens, anunta Agerpres. Avocatul Poporului atacase pe data de 9 iulie 2014 la Curtea Constitutionala legea privind identificarea celor care folosesc cartele telefonice preplatite si retele Wi-Fi, pe motiv ca aceasta ar aduce atingere principiului garantarii si ocrotirii vietii intime familiale si private de catre autoritatile publice si principiului proportionalitatii prevazut expres de art. 53 alin. (2) din Constitutie, fara a prezenta in detaliu sesizarea.”[1]

Dupa cum spuneam, SRI-ul si DNA-ul, au fost structurile cele mai inversunate pentru legea Big Brother, invocand, acelasi penibil pretext si anume: Siguranta Nationala. Eu ii intreb: cand s-au facut marile privatizari, prin care s-a jefuit tara, unde ati fost voi, astia cu “Siguranta Nationala”. Ati dormit in bocanci ? Se pare ca da ! Vreau sa mai spun, ca CCR a dinamitat toate legile Big Brother sustinute de SRI si DNA, cum ar fi:

– legea de inmatriculare a tuturor computerelor, propusa de un general SRI, Dumitru Dumbrava


– legea de identificare a celor care folosesc retelele publice wireless

P.S. Deci se poate !

SURSE

1. http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-18115887-ccr-legea-privind-identificarea-utilizatorilor-cartele-telefonice-prepay-este-neconstitutionala.htm

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

20 de ani de "Parteneriat Strategic" România - SUA! 20 de ani de când România a ajuns o colonie a SUA! 20 de ani de când SUA conduc România!
Cum se distruge un popor - Text din anii ’30
Departamentul de Stat al SUA a publicat un raport denigrator despre România în 2017: Biserica Ortodoxă și Coaliția pentru Familie, vinovații de serviciu ai americanilor. Acuzațiile aduse lui Soros reprezintă „antisemitism”, iar Mălin Bot este „reporter ce promovează statul de drept”
Cancelarul Austriei ameninta, din nou, Romania, iar Bucurestiul tace
Antenele GSM ar trebui amplasate la 500 de metri față de școli sau spitale
Parlamentul a respins proiectul de lege al #rezistenților de la USR privind cenzurarea mesajelor antivaccinare
Coroana regală e o piesă de muzeu! România este Republică!
În România, SUA și UE dețin controlul asupra economiei, mass-media, culturii, educației, politicului, serviciilor de informații, armatei
SRI mai are 64 de protocoale în afară de cel denunțat cu DNA
Arc peste timp: bolșevicii de ieri își dau cu mâna cu bolșevicii de azi. Petre Roman, fiul cominternistului Walter Roman, se pronunță împotriva referendumului pentru familie
Globaliștii SUA-UE-Soros și #Rezist vor să transforme România într-un Euromaidan, după modelul celui din Ucraina, din 2014, pentru ca străinii să preia conducerea României!
Facebook a început cenzura și în România sub pretextul "combaterii știrilor false"! Adevărul va fi dincolo de orice cenzură!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...