Curajul de a fi filoromân

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Există în România, o mulţime de personaje/indivizi care la nivel declarativ sunt oamenii cei mai curajoşi. Declaraţii media, afirmaţii la colţul străzii şi/sau cu amici la o șuetă într-un bar sau bodegă.

Oameni care se bat cu pumnul în piept, la nivel de declaraţii pur demagogice şi teoretice, în micul lor cerc de prieteni şi colegi, dar care odată ieşiţi din acest cerc strâmt al universului lor, se pierd în ceață ca şi mult lăudatul măgar. Atitudinile la nivel decalrativ, sunt la ordinea zilei pe blog-uri, site-uri, pe mass-media audio/video şi chiar pe facebook… Personaje care mai de care mai opozante, apar şi dispar precum fata Morgana deșerturilor aride.


Cum spuneam la nivel declarativ se discută de o opoziţie toatală faţă de Politicienii ţării, faţă de Gurvernanți, faţă de corupţie şi faţă de jefuitorii ţării, dar în final toţi aceşti opozanţi declaraţi teoretic, dau bir cu fugiţii atunci când vine vorba de o atitudine oficială, faţă de a-şi susţine cu curaj opoziţia făţişă şi pertinentă faţă de un întreg sistem politic corupt, infracţional şi imposibil de tolerat!!! Toată lumea se declară nemulţumită de sistem şi totuşi când vine vorba de a pune umărul la demolarea sa, atunci mai că nu ai cu cine să vorbeşti. Şi tocmai atunci, apar voci care încep să critice pe cei care ar dori să repună societatea românească, în drepturile ei fireşti cu valori morale şi etice, cu profesionalism.

Azi, dacă ai curajul să iei atitudine şi să spui că UE (Uniunea Europeană) aşa cum este construită în acest moment, nu serveşte popoarelor europene, ci mai degrabă marilor companii, multinaţionalelor şi băncilor, eşti catalogat ca fiind anti european, extremist. A lua atitudine astăzi, este ca şi cum ai deveni un Paria, hulit, terfelit şi ponegrit pe nedrept, de oameni de mâna a doua sau a treia care ajung imediat “eroi”mediatici şi/sau VIP-uri, ipohondri şi de o mediocritate intelectuală şi politica imposibil de acceptat într-o ţară normală!!!


Până şi Eminescu, unul din marii noştri înaintaşi intelectuali, susţinea: „Dar, domnilor! Mi-e ruşine să fiu român! Dar ce fel de român? Român care vrea a-şi fi însuşit monopolul, privilegiul patriotismului şi-a naţionalităţei – aşa român de paradă mi-e ruşine să fiu. Naţionalitatea trebuie să fie simţită cu inima şi nu vorbită numai cu gura. Ceea ce se simte şi se respectă adânc se pronunţă arareori! Hebreii cei vechi n-aveau voie să pronunţe numele dumnezeului lor! Iubesc poporul românesc fără a iubi pe semidocţii şi superficialităţile sale“ !!! (Din manuscrise, Opere, vol.IX, p.459-460).

Dacă ai curajul să spui că NATO şi USA şi UE se fac vinovate de destabilizarea Orientului Mijlociu, de apariţia ISIS şi, în consecinţă, de invazia migranţilor care seamănă bombe şi moarte, eşti catalogat ca fiind filorus, putinist, anti-american şi NATO…!!!

Dacă ai curajul să iei atitudine împotriva celor care din 1990 încoace au devalizat şi înstrăinat capitalul României, ne-au distrus industria şi agricultură, au cedat suveranitatea României altora, eşti catalogat ca fiind nostalgic comunist, ceauşist, securist.

Dacă ai curajul să iei atitudine împotriva celor care din 1990 încoace erodează zi după zi valorile spirituale şi culturale ale neamului românesc, ne distrug demnitatea, scot din programa şcolară istoria sau o mistifică, obligă 4 milioane de români să ia drumul pribegiei pentru a-şi căuta de muncă, eşti catalogat ca fiind naţionalist, legionar.

Azi, dacă-ţi iubeşti ţara şi neamul, dacă eşti patriot, eşti catalogat ca fiind anti european, filorus, nostalgic comunist, ceauşist, putinist, securist, legionar, extremist, naţionalist…!!!

Prin urmare, dacă nu putem fi unitari, toţi cei care simţim cu adevărat că suntem români, vom ajunge doar simple voci singulare, nişte nebuni din piaţa publică, care umbla despuiaţi propovăduind aflarea adevărului!!!

Huiduiţi de marea masă amorfă, apatica şi manipulată, vom fi catalogaţi drept instigatori împotriva statului de drept…A Statului celor care s-au cocoţat vremelnic în scaunele puterii, extraşi din bârlogurile rău famate, de la periferia societăţii, ei înşişi inculţi şi imorali…!!!

România a ajuns statul acestor indivizi, datorită faptului că, Noi ceilalţi, care avem curajul să ne afirmăm valorile, istoria şi demnitatea de a fi român, Noi ceilelati, ne-am izolat şi ne-am retras din calea acestor ‘’năvălitori’’ ezitând să le ţinem piept deşi sunt în realitate o mână de personaje dubioase, infractori, marionete şi păpuşari ai unui circ ambulant şi grotesc. Trezirea la realitate după spectacolul acestor saltimbanci este anevoioasă pentru mulţi români, acum când ne dăm seama de adevăratul lor scop. Am fost jecmăniţi şi jefuiţi, dar cel mai mare dezastru s-a produs la nivelul conştiinţelor colective. S-a umblat subtil la fiinţa naţională, inducându-ne tuturor tele-privitorilor apatici, la showu-rile lor manelizate şi pline de obscenităţi, propagând în rândul tinerilor, în special, educaţia de doi bani, incultura şi imoralitatea.

Azi mai mult ca oricând trebuie să strângem rândurile, noi cei care ne-am ferit din calea “invadatorilor”infractori, să punem umărul la demolarea acestui sistem politic mafiot şi infracţional care a ruinat această ţară. Să avem în sfârşit curajul să ne afirmăm identitatea şi să susţinem cu tărie că suntem Români!

SURSE

  1. http://www.magazincritic.ro/2016/04/28/curajul-de-a-fi-filoroman/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Una din două conserve de ton are în compoziţie peşte contaminat cu Cesiu 137
România țepuită cu 1,4 miliarde de dolari de americanii de la Chevron! Compania a plecat fără să plătească dările către statul român!
Viktor Orban: Europarlamentarii unguri au votat împotriva rezoluției PE privind România
Corectitudinea Politică - Metastază a Marxismului Cultural
În România, de frica unei viroze s-a instaurat o dictatură a absurdului, care ne-a furat toate drepturile și libertățile și ne-a afectat grav economia
Cărțile de Identitate cu cip din Marea Britanie și Germania au fost sparte de către hackeri, aceștia reușind să extragă date confidențiale
Mecanismele Statului Paralel. Cum au atacat Coldea și Maior instituțiile de conducere
#Rezistenții apără BNR, băncile și multinaționalele, care au crescut euro și ROBOR-ul, și acuză PSD-ul că este de "vină". "Vina" PSD-ului este că a adoptat taxa pe lăcomie și taxa pe cifra de afaceri pentru multinaționalele, care își externalizează profitul
DOBROGEANUL Aeticus Donares, primul om care a făcut Ocolul Pământului, în secolul V…
Arc peste timp: bolșevicii de ieri își dau cu mâna cu bolșevicii de azi. Petre Roman, fiul cominternistului Walter Roman, se pronunță împotriva referendumului pentru familie
Ungaria și Polonia au apărat poziția statului român în ceea ce privește nerecunoașterea căsătoriei gay la Curtea Europeană de Justiție. CNCD, instituție finanțată din bani publici, s-a poziționat contra propriului stat!
Președintele României, Klaus Iohannis, este enervat de adoptarea legilor justiției, care înseamnă sfârșitul Statului Paralel și acuză o "dictatură a majorității"! În democrație, majoritatea oamenilor conduc o țară! Nu există "dictatura majorității", ci doar "dictatura minorității" pe care Klaus Iohannis și globaliștii o susțin!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Dalai Lama atenționează: „Extratereștrii ne vor vizita! Momentul va fi înfricoșător pentru mulți locuitori ai planetei.”

Wi-Fi – moartea cea invizibilă care distruge noile generaţii

Comunismul în Cuba şi Nicaragua – instaurat cu ajutorul Statelor Unite

Vehicule de zbor avansate bazate pe energia libera

Planul israelian de a fructifica războiul civil sirian

Închide