Curgerea câmpurilor plasmatice

Distribuie!by “În acest articol (care este un fragment din conferinţa internaţională 114 din 19.05.2016), savantul de origine iraniană Mehran Tavakoli Keshe ne poartă în fascinanta lume a câmpurilor plasmatice şi ne explică cum curgerea acestor câmpuri plasmatice este similară atât la o portocală cât şi la o planetă, la o stea […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În acest articol (care este un fragment din conferinţa internaţională 114 din 19.05.2016), savantul de origine iraniană Mehran Tavakoli Keshe ne poartă în fascinanta lume a câmpurilor plasmatice şi ne explică cum curgerea acestor câmpuri plasmatice este similară atât la o portocală cât şi la o planetă, la o stea sau la o galaxie.

Dl Keshe explică faptul că linia centrală a unui fruct este aceeaşi cu linia centrală a oricărei planete, stele sau galaxii!


Pe lângă informaţiile despre curgerea câmpurilor plasmatice la fructe, domnia sa explică şi cum, şi de ce, spre exemplu, în interiorul unei portocale se poate forma o altă portocală în miniatură. Alinierea câmpurilor gravitaţionale a dus la apariţia aşa numitului „satelit” al portocalei.

În continuare el face o paralelă între o portocală şi planeta Pământ, curgerea plasmatică fiind asemănătoare, şi explică cum şi de ce s-a format miezul interior al portocalei, ca şi cel al planetei.
Dl Keshe explică, de asemenea, că elementele fizice ale unei portocale sau ale unei planete, satelit etc. sunt date de interacţiunea tot mai slabă la extremități a celor două câmpuri plasmatice, astfel încât, în acest mod se formează coaja portocalei sau crusta planetei etc.

La scară mai mare, aceste interacţiuni de forțe sunt cauza pentru care apar şi alte fenomene ca gravitaţia şi mişcarea.


Toate planetele, stelele au un canal de curgere a energiei prin centru; deşi nu le vedem, datorită interacţiunii cu mediul, ele se inter-blochează şi ajung în stare solidă la suprafaţă, stare de materie, însă curgerea câmpurilor este aceeaşi!

Altfel spus, nu există nicio diferenţă între centrul unei portocale, al unui măr, al unei planete sau al unei galaxii! Dl Keshe arată că miezul intern prezent într-o portocală este un cumul de flux de câmpuri plasmatice care îşi găsesc direcţia de curgere exact prin mijlocul acelui miez, lucru ce duce la dezvoltarea acelui fruct şi la apariţia mişcării şi gravitaţiei în cazul planetelor.

El mai explică şi că aşa-numitele pen-uri (creioane) de sănătate inventate de Fundaţia Keshe sunt proiectate şi gândite după aceeaşi metodă. În respectivul pen de sănătate avem 2 bobine una în alta şi un fir central care are rolul de-a direcţiona curgerea energiei! Acel fir central joacă un rol important deoarece cu ajutorul lui reuşim să direcţionăm plasma să curgă în direcţia dorită de noi.

Despre cum se construiesc penurile de sănătate puteţi găsi informaţii aici.

În continuare, savantul iranian trece la explicaţii despre modul în care pot fi construite sisteme de zbor: prin analogie, reactorul navei noastre de zbor poate fi privit ca fiind miezul unei portocale (sau al oricărui alt fruct), iar portocala, planeta de destinaţie unde vrem să călătorim.”[1]

Video

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10493
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro