Curgerea câmpurilor plasmatice

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În acest articol (care este un fragment din conferinţa internaţională 114 din 19.05.2016), savantul de origine iraniană Mehran Tavakoli Keshe ne poartă în fascinanta lume a câmpurilor plasmatice şi ne explică cum curgerea acestor câmpuri plasmatice este similară atât la o portocală cât şi la o planetă, la o stea sau la o galaxie.

Dl Keshe explică faptul că linia centrală a unui fruct este aceeaşi cu linia centrală a oricărei planete, stele sau galaxii!


Pe lângă informaţiile despre curgerea câmpurilor plasmatice la fructe, domnia sa explică şi cum, şi de ce, spre exemplu, în interiorul unei portocale se poate forma o altă portocală în miniatură. Alinierea câmpurilor gravitaţionale a dus la apariţia aşa numitului „satelit” al portocalei.

În continuare el face o paralelă între o portocală şi planeta Pământ, curgerea plasmatică fiind asemănătoare, şi explică cum şi de ce s-a format miezul interior al portocalei, ca şi cel al planetei.
Dl Keshe explică, de asemenea, că elementele fizice ale unei portocale sau ale unei planete, satelit etc. sunt date de interacţiunea tot mai slabă la extremități a celor două câmpuri plasmatice, astfel încât, în acest mod se formează coaja portocalei sau crusta planetei etc.

La scară mai mare, aceste interacţiuni de forțe sunt cauza pentru care apar şi alte fenomene ca gravitaţia şi mişcarea.


Toate planetele, stelele au un canal de curgere a energiei prin centru; deşi nu le vedem, datorită interacţiunii cu mediul, ele se inter-blochează şi ajung în stare solidă la suprafaţă, stare de materie, însă curgerea câmpurilor este aceeaşi!

Altfel spus, nu există nicio diferenţă între centrul unei portocale, al unui măr, al unei planete sau al unei galaxii! Dl Keshe arată că miezul intern prezent într-o portocală este un cumul de flux de câmpuri plasmatice care îşi găsesc direcţia de curgere exact prin mijlocul acelui miez, lucru ce duce la dezvoltarea acelui fruct şi la apariţia mişcării şi gravitaţiei în cazul planetelor.

El mai explică şi că aşa-numitele pen-uri (creioane) de sănătate inventate de Fundaţia Keshe sunt proiectate şi gândite după aceeaşi metodă. În respectivul pen de sănătate avem 2 bobine una în alta şi un fir central care are rolul de-a direcţiona curgerea energiei! Acel fir central joacă un rol important deoarece cu ajutorul lui reuşim să direcţionăm plasma să curgă în direcţia dorită de noi.

Despre cum se construiesc penurile de sănătate puteţi găsi informaţii aici.

În continuare, savantul iranian trece la explicaţii despre modul în care pot fi construite sisteme de zbor: prin analogie, reactorul navei noastre de zbor poate fi privit ca fiind miezul unei portocale (sau al oricărui alt fruct), iar portocala, planeta de destinaţie unde vrem să călătorim.”[1]

Video

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10493
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Donald Trump amenințat cu moartea de un fost analist NSA

Institutul Elie Wiesel îi avertizează pe cei de la Revista România Literară că pot răspunde penal, după publicarea unui articol “negaționist”! Dacă ar putea, evreii sioniști și comuniști de la Institutul Elie Wiesel ne-ar aresta pe toți! Evreii sioniști și comuniști sunt împotriva libertății de exprimare!

Fost ministru al Justiției: Olanda și SUA au făcut presiuni să o numesc pe Kovesi într-o „funcție de vârf” în sistemul judiciar. Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care conduc DNA și așa-zisa “lupta anticorupție” din România! DNA este un experiment al Globaliștilor SUA-UE-Soros în România!

ANCOM are protocoale încheiate cu 15 instituții din România. Trei sunt cu SRI

Originea tezaurelor fabuloase prădate de Traian în Dacia. Cum au explicat savanţii bogăţiile aproape ireale în aur

Închide