Cursa pentru OZN-uri: După anii ’50, în această „competiție”, mai multe țări și-au dorit propria „farfurie zburătoare”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Cursa pentru OZN-uri

După anii ’50, în această „competiție”, mai multe țări și-au dorit propria „farfurie zburătoare”. În 1953, Compania aviatică Avro din Canada a anunțat că dezvoltă VZ-9-AV Avrocar, un avion cu reacție circular, care putea atinge o viteză de 2.400 km/h. La scurt timp după anunțul Avro Canada, inginerul german Georg Klein a susținut că această invenție fusese dezvoltată în timpul războiului de savanții și inginerii naziști, pe modelele unor proiecte de nave secrete.


Klein a identificat două astfel de nave de zbor naziste pe care acea tehnologie a fost dezvoltată:

– Primul proiect, un disc nerotabil dezvoltat la Breslau de inginerul de rachete V-2 Richard Miethe. Miethe a fost capturat de sovietici pentru o perioadă scurtă, apoi a reușit să fugă prin Franța spre SUA și în final să lucreze pentru compania canadiană Avro.


– Al doilea, un disc dezvoltat de Rudolf Schriever și Klaus Habermohl la Praga (uzinele Skoda), care consta dintr-un inel de palete de turbină în mișcare în jurul unei cabine fixe. Klein a susținut că a asistat la primul zbor cu echipaj al acestei nave la 14 februarie 1945. Nava a reușit să urce la 12.400 m în mai puțin de 3 minute și a atins o viteză de 2.200 km/h în zbor plan.

Acest document este disponibil în arhivele online ale Agenției Centrale de Informații și îl menționează pe Georg Klein, care, așa cum se spune în document, a afirmat că „deși mulți oameni cred că «farfuriile zburătoare» sunt o dezvoltare postbelică, acestea erau de fapt în etapa de producție în fabricile germane de avioane încă din 1941.” Documentul continuă să precizeze: „Farfuria zburătoare” a atins o altitudine de 12.400 de metri în decurs de 3 minute și o viteză de 2.200 km/h pe oră. Klein a subliniat că, în conformitate cu planurile germane, viteza acestor „nave” va ajunge la 4.000 de km/h.

O dificultate, potrivit lui Klein, la începutul proiectelor, a fost cea a obținerii materialelor utilizate în construcția acestor nave, însă în 1945, pe parcursul dezvoltării acestor proiecte, inginerii germani rezolvaseră problema. Tot în același an, 1945, era programată și construcția în serie a acestor nave, conform lui Klein.

 

Nu putem vorbi despre farfurii zburătoare, nave spațiale misterioase și tehnologie avansată fără să-l menționăm pe savantul Hermann Oberth, părintele fondator al rachetei și astronauticii. Oberth a spus: „Teza mea este că farfuriile zburătoare sunt reale. Însă este necesar să fie făcută diferența între acestea și navele spațiale ce provin dintr-un alt sistem solar. Acestea din urmă, cred, probabil, sunt conduse de observatori inteligenți, care nu aparțin rasei umane, dar ne monitorizează evoluția de foarte multe secole”.”[1]

SURSE

  1. https://newsconspy.wordpress.com/2020/09/20/documente-cia-declasificate-confirma-teoria-potrivit-careia-inginerii-nazisti-au-construit-cu-succes-ozn-uri
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...