Curtea Constituțională a României îl obligă pe președintele Klaus Iohannis să emită decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al DNA! Statul Paralel din România este la un pas de a fi destructurat!

Distribuie!by “ALELUIA NEFERTITI – CCR il obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa emita decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA: “Presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi.” Daca presedintele va refuza […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“ALELUIA NEFERTITI – CCR il obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa emita decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA: “Presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi.” Daca presedintele va refuza revocarea, poate fi suspendat si demis pentru sabotarea atributiilor constitutionale ale ministrului Justitiei (Comunicatul)

Laura Codruta Kovesi devine istorie. Curtea Constitutionala a Romaniei i-a aplicat o lovitura morala, obligandu-l pe presedintele Klaus Werner Iohannis sa o revoce din functia de procuror-sef al DNA, astfel cum a solicitat ministrul Justitiei Tudorel Toader la inceputul acestui an. In comunicatul de presa emis de CCR miercuri, 30 mai 2018, Curtea a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministrul justitiei si Presedintele Romaniei, generat de refuzul lui Iohannis de a da curs propunerii de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kövesi, si a stabilit capresedintele Romaniei nu are o putere discretionara proprie in cadrul procedurii de revocare, ci o putere de verificare a regularitatii acesteia.


Masura CCR este solutia juridica lansata public de Lumeajusititei.ro inca din februarie 2018, imediat dupa anuntarea de catre ministrul Justitiei a cererii de revocare.

CCR a stabilit totodata ca Presedintele Romaniei nu are competenta constitutionala de a opune argumente de oportunitate in raport cu propunerea de revocare din functie initiata, in conditiile legii, de ministrul justitiei, ci obligatia de a emite decretul de revocare din functie a Laurei Kovesi.


Judecatorii CCR au stabilit astfel in majoritate ca prin refuzul lui Iohannis de a o demite din functia de sefa a DNA pe Laura Kovesi a fost creat un blocaj in privinta exercitarii autoritatii ministrului justitiei asupra activitatii procurorilor“Prin urmare, conduita Presedintelui Romaniei de a nu-si exercita competentele potrivit Constitutiei a determinat imposibilitatea ministrului justitiei sa isi exercite competentele constitutionale conferite de art.132 alin.(1) din Constitutie, ceea ce a determinat un conflict juridic de natura constitutionala. De asemenea, Curtea, avand in vedere jurisprudenta sa, a stabilit si conduita constitutionala care trebuie urmata, respectiv emiterea, de catre Presedintele Romaniei, a decretului de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi.

Avand în vedere cele de mai sus, Curtea, cu majoritate de voturi, a statuat:

1. Constata existenta unui conflict juridic de natura constitutionala între Ministrul justitiei si Presedintele Romaniei, generat de refuzul Presedintelui Romaniei de a da curs propunerii de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi.

2. Presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi.

Decizia este definitiva si general obligatorie si se comunica, potrivit art.36 din Legea nr.47/1992, Presedintelui Romaniei, prim-ministrului Guvernului Romaniei si Ministrului Justiției si se publica în Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I. “”[1]

Este o decizie importanta impotriva Statului Paralel din Romania. Laura Codruta Kovesi este sustinuta de catre globalistii SUA-UE-Soros. Dupa toate scandalurile in care a fost implicata Laura Codruta Kovesi, aceasta decizie este una devastatoare pentru Statul Paralel si pentru globalistii SUA-UE-Soros. Laura Codruta Kovesi a sfidat decizia Curtii Constitutionale prin care este obligata sa se prezinte la Comisia de Ancheta Parlamentara. Deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei sunt obligatorii.

Statul Paralel din Romania este o entitate suprastatala, care a fost creata de catre globalistii SUA-UE-Soros, incepand cu anul 2005, atunci cand, intr-o sedinta secreta a CSAT, s-a decis introducerea coruptiei ca amenintare la adresa Securitatii Nationale, pentru ca serviciile secrete sa aiba motiv sa urmareasca pe oricine doresc pe baza suspiciunii de “coruptie”.

In SUA a existat ceva asemanator, se numea “Patriot Act”, o lege abuziva, creata de catre George W. Bush, dupa atentatele de la 11 septembrie 2001 (o operatiune orchestrata de catre serviciile secrete americane). In baza legii “Patriot Act”, americanii au fost urmariti pe baza suspiciunii de “terorism”.

Apogeul Statului Paralel a fost in perioada 2014-2015, apoi puterea a inceput treptat sa scada. Inceputul anului 2017 a fost unul devastator pentru Statul Paralel, caci, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita despre Florian Coldea, adjunct al SRI, Florian Coldea si-a dat demisia, si asa a inceput prabusirea Statului Paralel.

Pentru ca Statul Paralel din Romania sa functioneze, oamenii globalistilor SUA-UE-Soros, adica politicienii romani, au schimbat Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Zeci de articole din Noile Coduri Penale au fost declarate neconstitutionale.

Un alt instrument important al Statului Paralel din Romania au fost protocoalele de colaborare dintre parchete si Serviciul Roman de Informatii. Aceste protocoale sunt monstruoase, ilegale si neconstitutionale, iar cei care le-au semnat trebuie sa fie pusi sub urmarire penala.

Ce s-a intamplat in Romania? Globalistii SUA-UE-Soros au incercat sa transforme Romania intr-un stat totalitar pentru a putea avea acces la resursele tarii cu scopul de a le putea prelua. Polonezii si ungurii au reusit sa invinga Statul Paralel aducand nationalistii la conducerea tarii. Globalistii incep sa piatra puterea in Europa, oamenii incepand sa-si dea seama ce se intampla, de fapt.

DNA si “lupta anticoruptie” din Romania a fost una dintre cele mai mari minciuni postdecembriste servite romanilor.

SURSE

  1. https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/aleluia-nefertiti-ccr-il-obliga-pe-presedintele-klaus-iohannis-sa-emita-decretul-de-revocare-a-laurei-codruta-kovesi-din-functia-de-procuror-sef-al-dna-presedintele-romaniei-urmeaza-sa-emita-decretul-de-revocare-din-functie-a-procurorului-sef-al-directiei
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro