Curtea Constituțională austriacă a autorizat căsătoriile între persoane de același s*x

by “Curtea Constitutionala austriaca a autorizat casatoriile intre persoane de acelasi s*x Curtea Constitutionala a Austriei a decis ca persoanele de acelasi sex se vor putea casatori incepand cu anul 2019, declarand ca legile anterioare erau discriminatorii, potrivit CNN. In Austria, cuplurile formate din persoane de acelasi sex au avut posibilitatea, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Curtea Constitutionala austriaca a autorizat casatoriile intre persoane de acelasi s*x

Curtea Constitutionala a Austriei a decis ca persoanele de acelasi sex se vor putea casatori incepand cu anul 2019, declarand ca legile anterioare erau discriminatorii, potrivit CNN.


In Austria, cuplurile formate din persoane de acelasi sex au avut posibilitatea, incepand cu anul 2010, doar sa incheie parteneriate civile, care le ofereau aceleasi drepturi precum un contract de casatorie. Decizia Curtii a fost insotita de precizarea ca “distinctia intre casatorie si parteneriat civil nu poate fi mentinuta in aceste vremuri fara a discrimina cuplurile gay”.

Aceasta decizie claseaza Austria in linie cu multe alte natiuni europene care au legalizat deja casatoriile intre persoane de acelasi sex, precum Germania, Spania, Belgia, Olanda, Franta si Marea Britanie.


Restrictiile cu privire la casatoriile intre persoane de acelasi sex vor fi ridicate pe 31 decembrie 2018, noua reglementare intrand in vigoare la 1 ianuarie 2019.

Ca parte a incercarii de a elimina inegalitatile, cuplurile heterosexuale vor putea, incepand de anul viitor, sa opteze pentru parteneriatele civile.”[1]

Neomarxistii incearca si in Romania sa legalizeze casatoriile intre persoanele de acelasi s*x. Coalitia pentru Familie a strans trei milioane de semnaturi pentru protejarea familiei naturale/traditionale.

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-international-22160488-curtea-constitutionala-austriaca-autorizat-casatoriile-intre-persoane-acelasi-sex.htm
  2. Foto:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Fake News: expresia propagandei și ideologiei totalitare a celor care vor cenzura internetului
Un american inteligent și curajos vrea să recreeze evenimentul din 11 septembrie 2001 pentru a dovedi mega operaţiunea "Steag Fals"
Tehnologia 5G - Radiația de telecomunicații, instrumentul perfect de modificare a undelor cerebrale ale oamenilor
Virușii depopulării Terrei
Armele chimice, folosite şi de americani. Agentul Orange a făcut ravagii în Vietnam
Sefa FMI, Christine Lagarde, a fost trimisa in judecata pentru un prejudiciu de peste 400 milioane de euro
"Comunismul pentru copii”. O editură americană a publicat o carte care face elogiul sistemului comunist: "Lumea este urâtă pentru că s-au inventat televiziunea, mașinile și casele frumoase"
Illuminati: Contractul Masonic Luciferian – Sacrificii, ritualuri satanice
Arhiva secretă a Francmasoneriei britanice: Cum a fost muşamalizată ancheta scufundării Titanicului
Spionul sârb. Șeful serviciilor de informații de la Belgrad a reacționat după anunțul SRI și a vorbit de „servicii secrete din regiune care acționează împotriva Serbiei”. România - Serbia, un război „proxy” între SUA și Rusia, via Ucraina?
Adevărata față sinistră a lui George Soros începe să fie cunoscută: Scopul secret al finanțărilor sale este de a distruge democrația din Vest și spre a face să devină aproape imposibil ca guvernele să mențină ordinea iar societățile să-și păstreze identitatea și valorile specifice
Ungaria declanşează o mega-campanie împotriva "planului Soros"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro