Curtea Europeană de Justiţie dă dreptul Bruxellesului de a obliga statele membre să primească migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Curtea Europeană de Justiţie dă dreptul Bruxellesului de a obliga statele membre să primească migranţi

Curtea europeană de Justiție a respins miercuri plângerile formulate de Ungaria și Slovacia împotriva politicii de imigrație a Uniunii Europene, confirmând dreptul Bruxellesului de a obliga statele membre să preia solicitanți de azil conform sistemului de cote. „Mecanismul contribuie de fapt la a permite Greciei și Italiei să facă față impactului crizei migraționiste din 2015 și este proporțional”, se arată în decizia Curții, citată de agențiile de presă.


Ungaria și Slovacia, alături de Cehia și România au votat împotriva cotelor dar au fost puse în minoritate de către alte state membre ale UE. Conform planului, Ungaria avea obligația de a primi, într-o primă fază, 1.294 de persoane (peste 2.300 la final) și Slovacia circa 800 (peste 1.400 la final), însă până la 31 august Ungaria nu primise niciun solicitant de azil relocat, iar Slovacia doar 16.

După mai multe avertismente, în iunie Comisia Europeană a declanșat procedura de infringement (încălcare a dreptului comunitar) contra Ungariei , Poloniei și Cehiei. Slovacia nu a fost implicată în această fază.”[1]


Indiferent de ceea ce spune Curtea Europeana de Justitie, oamenii sunt suverani. Oamenii trebuie sa iasa in strada, cat mai multi, pentru a protesta impotriva Uniunii Europene. Este o chestiune de timp pana cand statele vor incepe demersurile pentru iesirea din Uniunea Europeana. Brexit-ul a fost doar inceputul.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/curtea-europeana-de-justitie-da-dreptul-bruxellesului-de-a-obliga-statele-membre-sa-primeasca-migranti/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...