Curtea Supremă din Canada a decis că poate fi permisă o relație între oameni și animale

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În Canada a fost legalizat sexul cu animale atâta timp cât nu presupune penetrare, cel puțin asta raportează The Independent. Potrivit ziarului britanic, un bărbat, identificat ca “DLW”, a fost condamnat pentru 13 capete de acuzare pentru agresarea sexuală a fiicelor lui vitrege, dar a fost achitat pentru zoofilie – pentru că el “doar” a forţat câinii lui să facă sex oral. Adică nu a existat penetrare!

Potrivit oamenilor legii, omul a “întins unt de arahide pe organele genitale ale uneia dintre fiicele lui vitrege și lăsat câinele familiei să lingă în timp ce el a filmat actul”. Adolescenta are 15 ani.


Ca rezultat al acestei povești, magistrații de la Curtea Supremă din Canada au decis că poate fi permisă o relaţie între oameni şi animale, atâta timp cât “nu există penetrare”. Dintre cei opt judecători doar Rosalie Abella a declarat că penetrarea nu ar trebui să fie considerată esențială în definirea bestialităţii.

“Actele cu animale care au un scop sexual sunt în mod inerent exploatatoare, indiferent dacă există sau nu penetrare”, a spus Abella.


În prima instanţă, bărbatul a fost condamnat pentru zoofilie, considerându-se că a obţinut satisfacţie sexuală în urma actelor sale.”[1][2]

Pentru ca informatiile publicate sa fie corecte, facem mentionarea ca, inca, Curtea Suprema a Canadei n-a permis actul sexual cu animalele, ci doar relatiile. In mod clar vorbim de relatii de… “iubire”, insa nu ne aflam departe de o legalizare oficiala, caci lumea trebuie prabusita, iar astea-s metodele utilizate de catre Iluminati.

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/incredibil-in-canada-a-fost-legalizat-sexul-cu-animale_1138449.html
  2. http://www.independent.co.uk/news/world/americas/bestiality-legal-canada-supreme-court-a7073196.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, despre evenimentele din 10 august 2018 și manipulări, falsuri, minciuni

Civilizațiile extraterestre s-au implicat în istoria omenirii

Organizația teroristă HAMAS este creația MOSSAD

SURA – statia ruseasca de control a climei prin influentarea ionosferei si magnetosferei ! Au si rusii “HAARP-ul” lor !

Agenda 2030, Orașele Inteligente și Noua Ordine Mondială

Închide