Cutremurele din Italia sunt naturale sau sunt provocate de HAARP?

Distribuie!by In ultima perioada, in Italia s-au manifestat o serie de cutremure destul de puternice. Toate aceste cutremure au avut loc la o adancime mica situata intre 5,7 km si 12,2 km. Oficial, se spune ca “Italia se afla intr-o zona cu o activitate seismica intensa pentru ca se afla […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In ultima perioada, in Italia s-au manifestat o serie de cutremure destul de puternice. Toate aceste cutremure au avut loc la o adancime mica situata intre 5,7 km si 12,2 km. Oficial, se spune ca “Italia se afla intr-o zona cu o activitate seismica intensa pentru ca se afla la intersectia placilor tectonice africana si eurasiatica”.

Foarte interesant de precizat este faptul ca autoritatile din Italia au fost acuzate de falsificarea datelor cu privire la cutremurul din august 2016. In aceasta lume impanzita de tehnologie peste tot, in apa, in aer, pe pamant, sub pamant si in spatiu, este dificil de spus daca un cataclism care a avut loc a fost natural sau artificial.


Cu ajutorul radiotelescopului HAARP, prin bombardarea ionosferei, acele unde electromagnetice sunt atat de puternice cand strapung Pamantul incat provoaca cu usurinta miscari ale placilor tectonice, provocand cutremure.

140527_haarp

SUA, care detine HAARP, ar putea sa o foloseasca impotriva unor tari neascultatoare, provocandu-le cutremure, tsunami, seceta sau tornade. Generalul Emil Strainu a afirmat ca “Romania este un poligon unde sunt testate astfel de arme”. Partea proasta este ca astfel de atacuri sunt greu de demonstrat, din acest motiv ele sunt ignorate si ridiculizate sub eticheta de “Teorii ale Conspiratiei”.


SURSE

  1. Foto: theweek.co.uk

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro