Cutremurele din Italia sunt naturale sau sunt provocate de HAARP?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In ultima perioada, in Italia s-au manifestat o serie de cutremure destul de puternice. Toate aceste cutremure au avut loc la o adancime mica situata intre 5,7 km si 12,2 km. Oficial, se spune ca “Italia se afla intr-o zona cu o activitate seismica intensa pentru ca se afla la intersectia placilor tectonice africana si eurasiatica”.

Foarte interesant de precizat este faptul ca autoritatile din Italia au fost acuzate de falsificarea datelor cu privire la cutremurul din august 2016. In aceasta lume impanzita de tehnologie peste tot, in apa, in aer, pe pamant, sub pamant si in spatiu, este dificil de spus daca un cataclism care a avut loc a fost natural sau artificial.


Cu ajutorul radiotelescopului HAARP, prin bombardarea ionosferei, acele unde electromagnetice sunt atat de puternice cand strapung Pamantul incat provoaca cu usurinta miscari ale placilor tectonice, provocand cutremure.

140527_haarp

SUA, care detine HAARP, ar putea sa o foloseasca impotriva unor tari neascultatoare, provocandu-le cutremure, tsunami, seceta sau tornade. Generalul Emil Strainu a afirmat ca “Romania este un poligon unde sunt testate astfel de arme”. Partea proasta este ca astfel de atacuri sunt greu de demonstrat, din acest motiv ele sunt ignorate si ridiculizate sub eticheta de “Teorii ale Conspiratiei”.


SURSE

  1. Foto: theweek.co.uk

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

84% dintre francezi sunt dispuși să accepte limitarea unor libertăţi în favoarea creşterii nivelului de securitate
Thierry de Montbrial, lider al Bilderberg, la București: „Rusia este o putere militară, dar nu mai este o super-putere. Dacă situația actuală privind refugiații va continua, întreaga Europă de Vest va fi condusă de guverne populiste”. Iluminatii urăsc Rusia și naționalismul deoarece se opun Noii Ordini Mondiale
Oamenii de știință confirmă că majoritatea evreilor sunt khazari
COVID-ul și Schimbarea Climatică: Două manipulări după același manual
Trump prelungește cu 6 ani programul NSA privind interceptarea fără necesitatea unui mandat judecătoresc a comunicaţiilor digitale ale cetăţenilor străini din afara SUA
Conspiratia TTIP, BIT, CETA si NAFTA: Corporatiile din SUA-UE vor fi deasupra intereselor oamenilor ! Un adevarat paienjenis al Iluminatilor, prin care doresc sa instaureze Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
Oficial american: "În afară de microfoane, există alte mijloace de supraveghere a președintelui Trump și a asociaților lui"
Omenirea de astăzi în războiul subtil al modelelor pentru o Nouă Ordine Mondială
ITALIA. Legea "Ius Soli" la Senat: toți cei născuți din milioanele de migranți veniți în ultimii ani în Italia devin automat cetățeni italieni. 51% din italieni au declarat că "ius soli" face parte din încercarea continuă de a înlocui etnic poporul italian
Libertatea de exprimare, oprimată în Franța din cauza migranților? Un primar a fost trimis în fața justiției după ce a spus că „populația albă creștină este înlocuită de cea musulmană”
Un poiect de lege prevede amenzi şi închisoare pentru difuzarea de ştiri false în mediul online, în Italia
Masonii folosesc cunoașterea astrologică pentru a-și atinge scopurile
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...