Dacă analizăm textele antice, vom găsi un număr mare de referiri la călătoria în timp

Distribuie!

„Dacă analizăm textele antice, vom găsi un număr mare de referiri la călătoria în timp. În mitologia hindusă există povestea regelui Raivata Kakudmi care călătoreşte pentru a-l întâlni pe Brahma, creatorul. Deşi călătoria nu a durat mult pentru Raivata Kakudmi, la întoarcerea acestuia pe Pământ, trecuseră deja 432 miliarde de ani. Brahma i-a explicat lui Kakudmi că timpul se scurge diferit pe planuri diferite ale existenţei.

În mod similar, legenda japoneză a lui Urashima Taro, un om despre care se spune că a vizitat palatul zeului dragon Ryujin. Taro a stat acolo doar 3 zile, dar când s-a întors, la suprafaţă trecuseră 300 de ani.


La călătoria în timp se face referire şi în textele budiste şi în multe alte texte.

Din punct de vedere ştiinţific, probabil că cea mai cunoscută călătorie acidentală în timp este experimentul Philadelphia, care se pare că a avut loc în 1943 cu intenţia de a acoperi o navă pentru a o face nedetectabilă de radarele inamicului.


Se spune că experimentul a decurs complet greşit – nava nu doar că a dispărut complet din Philadelphia ci a fost teleportată la Norfolk şi a călătorit în timp pentru aproximativ 10 secunde. La reapariţia navei unii dintre membrii echipajului fuzionaseră fizic cu pereţii navei, alţii au dezvoltat boli mentale, unii au dispărut complet, iar unii au declarat că au călătorit în viitor şi înapoi.

Se spune că Nikola Tesla, care era pe atunci directorul departamentului de inginerie şi cercetare al Companiei de Radio a Americii, era implicat în experiment prin faptul că a făcut toate calculele şi schiţele şi a produs de asemenea generatoarele (experimentul a avut loc la câteva luni după moartea acestuia).

În 1960, omul de ştiinţă Pellegrino Ernetti a afirmat că a construit un aparat care permite vederea trecutului. Aparatul a fost denumit Chronivisor. Teoria sa era că orice întâmplare lasă o amprentă energetică indestructibilă, deci a dezvoltat acest aparat care putea detecta, mări şi converti această energie în imagini – ca un fel de televizor care arată întâmplările din trecut.

În 1980 s-a raportat despre un alt experiment controversat, proiectul Montauk, care a experimentat, printre altele, şi călătoria în timp. În 2004 Marlin Pohlman a patentat o metodă de distorsionare a gravitaţiei şi deplasare a timpului. Marlin Pohlman este om de ştiinţă, inginer, membru al Mensa şi absolvent de doctorat. Anul trecut Wasfi Alshdaifat a patentat un aparat pentru comprimarea spaţiului şi dilatarea timpului care poate fi folosit pentru călătoria în timp.”[1]

SURSE

  1. https://epochtimes-romania.com/news/calatoria-in-timp-de-la-mit-la-stiinta–213211
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...