Dacia Mare

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Imaginea de mai jos va arata Dacia Mare din perioada 100 e.n. Desigur, vor exista persoane sceptice, care vor afirma ca, „nu are temei istoric”. Fals, are temei istoric, deoarece descoperirile arheologice de vestigii si tezaure dacice din tarile vecine Romaniei vin sa ateste acest adevar.

dacia mare

Exista cativa istorici si arheologi, care au afirmat public ca civilizatia pe aceasta Planeta a inceput in interioriul Muntilor Carpatilor, in Transilvania si-i precizam: William Schiller (arheolog american), Daniel Ruzo (istoric peruan) si Marija Gimbutas (arheolog). De asemenea, exista cercetatori, care sustin ca Dacia era, de fapt, toata Europa.


SURSE

  1. Foto: https://www.facebook.com/Dacia.Antica/photos/a.417645271753080.1073741939.116761395174804/529776700539936/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...