Daily Mail: ”Urma românească” în istoria cu otrăvirea familiei Skripal?

Distribuie!by “Publicația engleză face public încă un detaliu legat de răsunătorul atentat la viața fostului spion rus și a fiicei lui. BUCUREȘTI, 29 iul — Sputnik. Conform unui articol apărut azi în pagina online a ziarului, un Mercedes cu numere de înmatriculare românești a fost văzut, în repetate rănduri, lângă casa familiei Skripal […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Publicația engleză face public încă un detaliu legat de răsunătorul atentat la viața fostului spion rus și a fiicei lui.

BUCUREȘTI, 29 iul — Sputnik. Conform unui articol apărut azi în pagina online a ziarului, un Mercedes cu numere de înmatriculare românești a fost văzut, în repetate rănduri, lângă casa familiei Skripal din Salisbury în săptămâna precedentă intoxicării celor doi cu un agent neuroparalitic.Mașina figurează pe inregistrările camerelor de supraveghere, cei aflați în ea au achitat parcarea cu un card de credit.

Martorii spun că printre cei patru ocupanți ai vehiculului de culoare închisă era o femeie.

Ei afirmă că apariția automobilului la primele ore ale dimineții sau noaptea tărziu sugerează ideea că s-ar putea să fi fost o misiune de recunoaștere.

Poliția deocamdată se limitează la declarația că nu este dispusă să neglijeze nici un detaliu care ar duce la aflarea adevărului.

Investigația cazului Skripal a costt, pănă în prezent, 7,5 milioane de lire sterline.”[1]


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/Rusia/20180729/20874065/cazul-skripal-automobil-numere-romanesti-salisbury-marturii.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro