Dalai-Lama: “Rușii pot schimba lumea și să devină națiunea conducătoare”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dalai-Lama: Rușii pot schimba lumea și să devină națiunea conducătoare

Rusia are potențial să devină țara conducătoare a planetei, rușii pot schimba această lume, a declarat Dalai Lama al XIV-lea.


„Rusia este o mare națiune. Și din punct de vedere geografic Rusia este un pod între Est și Vest. Și, mai mult decât atât, potențialul resurselor naturale” – a spus Dalai Lama în mesajul adresat participanților la Synergy Global Forum.

„Rușii pot aduce o contribuție importantă la schimbarea lumii, a Europei. Geografic, Rusia are un imens potențial. Ideile noi, respectul reciproc. A avea sentimentul de bucurie de a fi om. Cred că Rusia va putea distribui corect oportunitățile. Rusia are potențial să devină națiunea conducătoare a lumii” – a adăugat Dalai Lama. Mesajul video adresat de Dalai Lama comunității de business din Rusia va fi transmis integral în cadrul forumului ce va avea loc la Moscova în 27-28 noiembrie”[1]


SURSE

  1. http://www.flux24.ro/dalai-lama-rusii-pot-schimba-lumea-si-sa-devina-natiunea-conducatoare/
  2. Foto: flux24.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

ONG-urile lui George Soros în acțiune: Protestele Tinerilor Frumoși și Liberi #Rezist împotriva grațierii, deși CEDO recomandă grațierea
Zahărul provoacă îmbătrânirea
Rusia şi-a majorat de patru ori rezervele de aur
Municipiul Cluj-Napoca depaseste New York, Londra, Roma si Paris la calitatea vietii ! Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !
7 metode prin care telefonul tău este ascultat
Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
La 12 ani de la moarte, sârbii vor să-i ridice statuie lui Slobodan Miloșevici, la Belgrad: Nu a permis nimănui să umilească poporul sârb! În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie!
Un barbat din America este acuzat ca a amenintat doi politisti cu o banana ! Banana este o arma letala, mai ales daca este modificata genetic !
Guvernul României încearcă să saboteze Referendumul pentru Familie, după ce globaliștii UE le-au cerut politicienilor români să nu susțină acest Referendum. Activiștii #Rezist îndeamnă la boicot
Palatul luxos unde locuieste Patriarhul Kiril al Rusiei ! In acest timp majoritatea rusilor traiesc in saracie ! Kiril s-a imbogatit in anii '90 in urma vanzarii de tigari si alcool ! Criticii din Rusia au fost de cele mai multe ori arestati !
Miracolul polonez sfidează UE: „Este suficient să nu furi!”
Tragedia elicopterului SMURD prabusit in lacul Siutghiol - oameni lasati sa moara cu buna stiinta de autoritatile statului de drept ! Tragedia seamana cu cea din Muntii Apuseni !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...