Dan Mihalache, după atentatul din Londra: „Mi-a stricat un pic seara”

Distribuie!

„Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a declarat, pentru Gândul.info că în momentul atacurilor teroriste recente din Londra se afla la o nuntă în țară unde era naș, iar evenimentele din capitala britanică i-au „stricat un pic seara”.

„Sunt în ţară, care e problema? Am fost chiar naş. Eu nu pot să îmi planific năşiile în funcţie de atentate. Mi-a stricat un pic seara, dar asta nu înseamnă că nu am lucrat cu colegii foarte strâns ca să vedem ce e de făcut. Asta e viaţa. Am comunicat, avem celulă de criză, totul a fost sub control, de altfel cred că m-aţi auzit vorbind toată noaptea”, a explicat Dan Mihalache pentru gandul.info.


Domnu’ ambasador, nu doriți să nu mai fiți deranjat? Rămâneți, domnule, acasă, de tot, nu ne mai faceți de râs!”[1]

SURSE


  1. http://miscareaderezistenta.ro/actualitate/dan-mihalache-dupa-atentatul-din-londra-mi-a-stricat-un-pic-seara-42358.html
  2. Foto: click

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Locul de unde se extrage Bitcoin-ul, moneda digitală. Hangarele Bitmain sunt unele dintre cele mai mari cybermine din lume
Dispariţia albinelor ameninţă omenirea
"ISIS și atentatele din 11 septembrie sunt creații ale americanilor menite să justifice războiul contra terorii din Orientul Mijlociu"
Tehnici pentru eliminarea blocajelor mentale şi creşterea încrederii în sine
Municipiul Cluj-Napoca depaseste New York, Londra, Roma si Paris la calitatea vietii ! Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !
Protestul ONG-urilor lui George Soros și al Multinaționalelor din Piața Victoriei împotriva Guvernului (8 februarie 2017): "Un banner, care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești, este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei, deoarece au fost deranjați de mesaj"
Supercamionul lui Ceaușescu - un colos care a uimit lumea
Americanii de la Forbes își bat joc de România - premiază un anarhist #Rezist
Căsătoriile homosexuale au fost anulate în Insulele Bermude, respectându-se voința poporului, după ce parlamentul le legalizase
Catedralele Gotice ale Iluminatilor - pline de simboluri masonice ale Cavalerilor Templieri ! Ele sunt doar niste lacasuri unde Iluminatii desfasoara ritualuri sataniste !
Dr. Nicolae Paulescu: "Fără Dumnezeu, viaţa nu poate fi explicată"
Gândirea Sorosiștilor: "Nu intru des în dezbateri cu sorosiștii, insă când o fac știu că ei folosesc doar patru cuvinte: Sexist, homofob, bigot și ignorant"

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...