Dan Tanasă: “Am oprit arborarea drapelului Ungariei la Sfântu Gheorghe”

by “Am oprit arborarea drapelului Ungariei la Sfântu Gheorghe În urma articolului pe care l-am publicat ieri pe blog (detalii aici) și a intervențiilor mele publice la Antena 3, autoritățile au reacționat și au împiedicat arborarea drapelului Ungariei în centrul municipiului Sfântu Gheorghe. Vezi și SECESIONIST. Kelemen Hunor: Trebuie să aducem Catalonia […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Am oprit arborarea drapelului Ungariei la Sfântu Gheorghe

În urma articolului pe care l-am publicat ieri pe blog (detalii aici) și a intervențiilor mele publice la Antena 3, autoritățile au reacționat și au împiedicat arborarea drapelului Ungariei în centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

Vezi și SECESIONIST. Kelemen Hunor: Trebuie să aducem Catalonia în Ardeal

Anunțul arborării drapelului Ungariei în centrul municipiului Sfântu Gheorghe a fost făcut luni, în cadrul unei conferințe de presă de deputatul UDMR de Covasna, radicalul Kulcsar Terza Jozsef. Potrivit parlamentarului UDMR, drapelul Ungariei ar fi trebuit să fie arborat în centrul municipiului Sfântu Gheorghe în cadrul unei expoziții cu caracter istoric.


Manifestarea a început astăzi la orele 17:00, în parcul central din municipiul Sfântu Gheorghe. La eveniment a fost prezent deputatul UDMR de Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, și circa 300 de participanți. S-a sacndat „Jos Trianonul”.

Evenimentul marchează împlinirea a 75 de ani de la arborarea drapelului Ungariei în centrul orașului, după ocuparea Ardealului de Nord de Ungaria în urma Diktatului de la Viena din 30 august 1940.


Salut reacția autorităților care au împiedicat această insultă la adresa românilor. Reacțiile mele publice pe acest subiect la Antena 3 aici și aici. Mulțumesc Antena 3.

FOTO: Soclul pe care s-a dorit arborarea drapelului Ungariei astăzi la Sfântu Gheorghe.”[1]

SURSE

  1. http://www.dantanasa.ro/am-oprit-arborarea-drapelului-ungariei-la-sfantu-gheorghe/
  2. Foto: dantanasa.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Argumente pentru a spune nu monarhiei în România! România trebuie să rămână republică!
Premiul pentru obediență
Globaliștii SUA-UE-Soros și #Rezist vor să transforme România într-un Euromaidan, după modelul celui din Ucraina, din 2014, pentru ca străinii să preia conducerea României!
România – singura țară de pe Planetă care și-a plătit la un moment dat toată datoria externă
Dan Puric la o emisiune TV: Țara a fost făcută colonie. Acum sunt luați la șuturi eroii, martirii și sfinții
Curtea Constituțională nu are niciun protocol încheiat cu SRI
Doua centre de comanda NATO in Romania - 5.000 de militari americani, forta de interventie rapida in Europa ! Asta pentru statele care nu se supun "democratiei" SUA si UE !
10 motive: De ce “căsătoria” homosexuală este dăunatoare
Klaus Iohannis spune că susținătorii „infatuați” ai Referendumului pentru Familie „au promovat ura” și că „românii i-au tratat cu flit”
Economistul Dr. Constantin Cojocaru despre jefuirea României prin Legea offshore: cedarea resurselor uriașe din Marea Neagră către "investitorii străini". Legea offshore, prin care românilor li se fură peste 130 miliarde de euro
Big Brother și Stat Polițienesc în România: SRI va putea să facă acte de cercetare penală în chestiuni de securitate naţională!
Bogdan Budeş, regizor şi om de teatru, despre „decizia” judecătorului Cristi Dănileţ în „cazul” Sişu şi Puya (La Familia): „Justiţia Postmodernă a decis la ceas de seară, pe Facebook, în aplauzele corului de susţinători, că sunt agenţi ai urii. Aşa se face justiţie în Minunata Lume Nouă?”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro