Dan Tanasă: “Am oprit arborarea drapelului Ungariei la Sfântu Gheorghe”

Distribuie!by “Am oprit arborarea drapelului Ungariei la Sfântu Gheorghe În urma articolului pe care l-am publicat ieri pe blog (detalii aici) și a intervențiilor mele publice la Antena 3, autoritățile au reacționat și au împiedicat arborarea drapelului Ungariei în centrul municipiului Sfântu Gheorghe. Vezi și SECESIONIST. Kelemen Hunor: Trebuie să aducem Catalonia […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Am oprit arborarea drapelului Ungariei la Sfântu Gheorghe

În urma articolului pe care l-am publicat ieri pe blog (detalii aici) și a intervențiilor mele publice la Antena 3, autoritățile au reacționat și au împiedicat arborarea drapelului Ungariei în centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

Vezi și SECESIONIST. Kelemen Hunor: Trebuie să aducem Catalonia în Ardeal

Anunțul arborării drapelului Ungariei în centrul municipiului Sfântu Gheorghe a fost făcut luni, în cadrul unei conferințe de presă de deputatul UDMR de Covasna, radicalul Kulcsar Terza Jozsef. Potrivit parlamentarului UDMR, drapelul Ungariei ar fi trebuit să fie arborat în centrul municipiului Sfântu Gheorghe în cadrul unei expoziții cu caracter istoric.


Manifestarea a început astăzi la orele 17:00, în parcul central din municipiul Sfântu Gheorghe. La eveniment a fost prezent deputatul UDMR de Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, și circa 300 de participanți. S-a sacndat „Jos Trianonul”.

Evenimentul marchează împlinirea a 75 de ani de la arborarea drapelului Ungariei în centrul orașului, după ocuparea Ardealului de Nord de Ungaria în urma Diktatului de la Viena din 30 august 1940.


Salut reacția autorităților care au împiedicat această insultă la adresa românilor. Reacțiile mele publice pe acest subiect la Antena 3 aici și aici. Mulțumesc Antena 3.

FOTO: Soclul pe care s-a dorit arborarea drapelului Ungariei astăzi la Sfântu Gheorghe.”[1]

SURSE

  1. http://www.dantanasa.ro/am-oprit-arborarea-drapelului-ungariei-la-sfantu-gheorghe/
  2. Foto: dantanasa.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro