Dan Tanasă: “Am oprit arborarea drapelului Ungariei la Sfântu Gheorghe”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Am oprit arborarea drapelului Ungariei la Sfântu Gheorghe

În urma articolului pe care l-am publicat ieri pe blog (detalii aici) și a intervențiilor mele publice la Antena 3, autoritățile au reacționat și au împiedicat arborarea drapelului Ungariei în centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

Vezi și SECESIONIST. Kelemen Hunor: Trebuie să aducem Catalonia în Ardeal

Anunțul arborării drapelului Ungariei în centrul municipiului Sfântu Gheorghe a fost făcut luni, în cadrul unei conferințe de presă de deputatul UDMR de Covasna, radicalul Kulcsar Terza Jozsef. Potrivit parlamentarului UDMR, drapelul Ungariei ar fi trebuit să fie arborat în centrul municipiului Sfântu Gheorghe în cadrul unei expoziții cu caracter istoric.


Manifestarea a început astăzi la orele 17:00, în parcul central din municipiul Sfântu Gheorghe. La eveniment a fost prezent deputatul UDMR de Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, și circa 300 de participanți. S-a sacndat „Jos Trianonul”.

Evenimentul marchează împlinirea a 75 de ani de la arborarea drapelului Ungariei în centrul orașului, după ocuparea Ardealului de Nord de Ungaria în urma Diktatului de la Viena din 30 august 1940.


Salut reacția autorităților care au împiedicat această insultă la adresa românilor. Reacțiile mele publice pe acest subiect la Antena 3 aici și aici. Mulțumesc Antena 3.

FOTO: Soclul pe care s-a dorit arborarea drapelului Ungariei astăzi la Sfântu Gheorghe.”[1]

SURSE

  1. http://www.dantanasa.ro/am-oprit-arborarea-drapelului-ungariei-la-sfantu-gheorghe/
  2. Foto: dantanasa.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Președintele ignoră 3 milioane de români. Iohannis, ironie despre referendumul pentru familie: Luna mai e o lună frumoasă, nu știu dacă și pentru referendum
Coaliția pentru Familie: "Ne aflăm în fața unui boicot generalizat al tuturor partidelor politice"
Protest împotriva Statului Paralel din România
Venirea în România a Președintelui Grupului Bilderberg, Etienne Davignon, în 2013, la invitația Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu
România se războiește cu UDMR la Bruxelles! Uniunea Federativă a Minorităților Europene (FUEN) urmărește promovarea unei inițiative prin care drepturile minorităților să nu mai fi e reglementate de către statele naționale, ca până acum, ci de către Bruxelles!
Memoriul medicilor din Constanța, care solicită eliminarea obligativității vaccinărilor
Facebook a sters temporar o pagina de facebook dedicata Conspiratiilor, Religiei si Ezoterismului ! Exista un alt precedent periculos in Romania cand Facebook a sters pagini ateiste !
În 2012, SUA și UE au anulat votul românilor de la Referendum! În 2018, la Referendumul pentru familie, SUA și UE nu vor avea nicio șansă!
Deputatul Liviu Pleșoianu, argumente împotriva americanilor și afirmațiilor făcute de Radu Tudor. Implicarea Globaliștilor SUA-UE-Soros în România
Atacurile informatice ale globaliștilor
Dezvăluirile unui ofițer de contrainformații: Acesta a făcut dezvăluiri referitoare la implicarea armatei în alegerile din anul 2009, susţinând că la acel moment a fost creat un „comitet special” pentru realegerea lui Traian Băsescu
ONG-iștii lui George Soros convocați la Cotroceni de către Președintele Klaus Iohannis
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...