Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi, propagandiștii globaliști, pleacă de la HotNews. Publicația globalistă HotNews este una dintre susținătoarele Statului Paralel!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Plecare de la vârful Hotnews. Cristian Pantazi și Dan Tăpălagă pleacă pentru un nou proiect editorial

Redactorul-șef al HotNews, Cristian Pantazi, și editorul coordonator, Dan Tăpălagă, au anunțat, marți, că părăsesc echipa. Cei doi și-au anunțat plecarea chiar pe HotNews, precizând că pleacă să lucreze împreună la „un nou proiect editorial”, alături de alți ziariști.
Potrivit paginademedia.ro, motivul acestei plecări a fost explicat de Dan Tăpălagă: „Viziuni editoriale diferite. Vedem diferit dezvoltarea și viitorul”, a explicat Tăpălagă referindu-se la relația cu fondatorul HotNews, Ioan Mărgărit.
În textul intitulat „Final de drum”, publicat pe HotNews, Tăpălagă spune: „Se încheie astăzi una din cele mai frumoase călătorii din cariera mea de jurnalist. Foarte probabil, curând va începe alta. După aproape 12 ani, colaborarea mea cu HotNews.ro se oprește aici.
Cât timp am avut un cuvânt de spus în conducerea editorială, am cautat împreună cu Cristi Pantazi și cu toți ceilalți colegi din redacție să servim exclusiv interesul public, adevărul și ne respectăm cititorii aducîndu-le informații și analize de calitate.
Le mulțumesc colegilor și le spun sa fie mândri de ceea ce fac. Au datoria față de public să-l onoreze la fel ca până acum, mai ales că vin vremuri tot mai grele.”
La rândul său, Cristian Pantazi scrie că a venit timpul să aleagă alt drum.  „După aproape 14 ani în cea mai tare redacție din România, plec de la HotNews.ro pentru un alt proiect editorial împreună cu Dan Tăpălagă și alți ziariști de calibru. Las în urmă o redactie formidabilă și un public excepțional. HotNews.ro e una dintre ultimele busole funcționale într-un peisaj mediatic deșertificat, și sint convins că așa va rămâne”.”[1]

Dan Tapalaga si Cristian Pantazi sunt niste unelte ale globalistilor SUA-UE-Soros, care sustin Statul Paralel. Publicatia HotNews este una dintre publicatiile care sustine ideile globaliste. Acestia au afirmat ca vor incepe un nou proiect editorial, adica un alt proiect globalist. Ce „coincidenta”, Dan Tapalaga si Cristian Pantazi si-au anuntat plecarea de la HotNews tocmai in ziua audierii lui Florian Coldea la Comisia pentru Controlul SRI!


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri/Plecare-de-la-varful-Hotnews.-Cristian-Pantazi-si-Dan-Tapalaga-pleaca-pentru-un-nou-proiect-editorial-149778
  2. Foto: HotNews

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un oficial al Ambasadei SUA s-a implicat în alegerile din 2016
12 ofițeri SRI urmăriți penal pentru falsificarea interceptărilor
Guvernul vrea să înfiinţeze megapoliţia Fiscului. ANAF va şti tot despre ce deţin românii
Deputatul PSD Pleșoianu: "Solicit expulzarea ambasadorului SUA, Hans Klemm"
Globaliștii SUA-UE-Soros finanțează organizații de extremă stânga (#Rezist, Antifa și altele) pentru a răsturna guvernele legitime din Europa
De ce nu va reuși "Revoluția Sexuală" la comandă în România? "A încredința copilul unor cupluri de homosexuali este de neconceput"
Cum s-a oprit dosarul Kronospan, pagubele sunt estimate la 500 de milioane de euro anual
Ambasada Suediei a postat un clip pro-gay în timp ce Senatul României a votat organizarea referendumului pentru familia tradiţională. Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie va avea loc pe 7 octombrie 2018! Veniți la Referendum și susțineți familia tradițională!
#SRIGate: Coldea și Poliția Politică
#Rezistenții apără BNR, băncile și multinaționalele, care au crescut euro și ROBOR-ul, și acuză PSD-ul că este de "vină". "Vina" PSD-ului este că a adoptat taxa pe lăcomie și taxa pe cifra de afaceri pentru multinaționalele, care își externalizează profitul
Patriarhul Kiril: „Cu poporul rus s-a făcut un experiment monstruos care a demonstrat întregii lumi că nu poţi construi o societate fără Dumnezeu”
Minciunile postului public francez Radio France Internationale (RFI) despre Catedrala Mântuirii Neamului: "O catedrală care divizează"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...