DARPA și controlul minții

Distribuie!

„În cadrul cercetărilor militare pe care NASA și DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) le-au realizat, acestea au urmărit să facă din creierul uman o simplă interfață care să poată fi total controlată din afară, în ciuda voinței individuale sau a aptitudinilor cobailor lor umani.

Primul lor cobai care a supraviețuit acestor tratamente a fost Kelly O’Brien, fiica lui Cathy O’Brien, care s-a aflat sub control MK Ultra la acea vreme. Născută în 1980, Kelly a fost supusă încă de la naștere unor acordări, unor fragmentări mentale prin electroșocuri și unor reprogramări mentale neîncetate.


După doi ani de experimente intensive asupra lui Kelly, DARPA a prezentat-o pe fetiță la Casa Albă drept model. La vârsta de doi ani, Kelly era capabilă să țină un discurs complex perfect articulat, controlat, cu toată verbalizarea și conceptualizarea de care este capabil un adult cultivat. Această demonstrație le-a permis celor de la DARPA să obțină fonduri aproape nelimitate în cadrul cercetărilor pe care le realizează asupra controlului minții umane.

Această perioadă corespunde începutului unei profunde înțelegeri a funcțiilor holografice ale creierului prin intermediul neuro-științelor sau a științelor cognitive. Prin urmare, din punct de vedere tehnologic ne aflăm la o distanță de câteva salturi cuantice de primele cercetări psihotronice rusești din anii ’50 de la Novosibirsk.


Mai îngrijorător este că faptele aduse în discuție au avut loc acum 35 de ani. Ce au fost capabili să dezvolte în cadrul procesului de control mental uman în timpul acelor 35 de ani de cercetări, fără nicio barieră etică, și cu fonduri aproape nelimitate?

Cathy O’Brien: „Aceștia cred că implementarea controlului mental al umanității reprezintă cheia pentru stabilirea păcii mondiale… Din experiență știu că nu există pace a minții sub control mental. Așadar, cum ar putea să existe pace la nivel mondial fără pace la nivel mental?! Fără libertatea de a gândi nu există liber arbitru. Fără liber arbitru nu există exprimarea sufletului. Ce fel de pace am putea avea fără exprimarea sufletului și fără spiritualitate? Când oamenii au un suflet și urmează o cale spirituală, ei sunt capabili să iubească. Aceasta este de fapt pacea mondială!””

Sursa: https://yogaesoteric.net/tehnologii-sinistre-ale-controlului-mental-ce-sunt-aplicate-umanitatii/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Zbigniew Brzezinski, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, a afirmat în 1970: "Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată"
Vladimir Putin: „Unele țări pot fi state nesuverane, nu și Rusia”
Nanoparticulele sunt obţinute prin nanotehnologii din materiale modificate la nivel atomic sau molecular. Fiind de dimensiuni foarte mici, ele pot migra oriunde în organism, până la nivel celular, interferând cu submecanismele celulare
Cum a desființat Rockefeller curele naturale și a creat Big Pharma
George Washington, primul preşedinte mason al SUA
Illuminații şi sinistra aristocraţie neagră a planetei: 13 familii, cele mai bogate din lume, controlează planeta
Rețelele Sigint și Domint - rețelele informaționale ale NSA pentru spionajul și controlul oamenilor
O ființă umană, ascunsă, poate controla de la distanță gândurile și acțiunile unei alte ființe umane prin hipnoză nedetectabilă, folosind tehnologie electronică ce este încă secretă, clasificată
Flota Întunecată din cadrul Proiectelor Negre
Proiectul Pegasus a continuat descoperirile legate de aparatul numit „cronovizor”, ce a fost inventat în anii ’50 de către o echipă de 12 oameni de ştiinţă reunită în jurul unui călugăr italian, Pellegrino Ernetti, care era, totodată, un savant genial, specialist în fizică cuantică
Simptome ale expunerii la o cantitate excesivă de radiaţii electromagnetice
Cine controlează Luna?

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...