David Rockefeller, coleg de facultate cu John F. Kennedy

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“David Rockefeller s-a născut la New York, în reşedinţa de la numărul 10 din West 54th Str., pe atunci cea mai mare vilă din oraş. Mai târziu, edificiul a devenit, fiindcă familia l-a donat, sediul Muzeului de Artă Modernă din New York. David şi-a petrecut copilăria la proprietatea uriaşă a părinţilor săi de la Pocantico, unde Rockefellerii îşi primeau oaspeţii importanţi: amiralul Richard Byrd (ale cărui expediţii în Antarctica au fost finanţate de tatăl său) sau cunoscutul aviator Charles Lindbergh.

În 1936 a absolvit, în mod strălucit, Universitatea Harvard şi apoi a studiat un an la London School of Economics. Aici, l-a cunoscut prima oară pe John F. Kennedy, deşi amândoi învăţaseră la Harvard şi, culmea, David fusese o vreme iubitul lui Kathleen, sora viitorului preşedinte al Statelor Unite. În 1940, a obţinut doctoratul la Universitatea din Chicago, creată de familia sa în 1889. În acelaşi an, beneficiind de experienţă în administraţia centrală, a devenit secretar al primarului din New York, Fiorello La Guardia, fiind plătit simbolic pentru serviciile sale, cu doar „un dolar pe an”.


În 1943, fiind în stagiu militar, s-a înscris la Officer Candidate School şi a fost promovat căpitan în 1945. În timpul celui de Al Doilea Război Mondial a luptat în Franţa (vorbeşte fluent franceza) în cadrul serviciului militar de informaţii şi în acelaşi timp era şi ataşat militar la Ambasada SUA de la Paris.”[1]

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11135
  2. Foto: bbc.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Minciuni ale SUA care au declanșat războaie

Mercurul din vaccinuri poate să fie de 50 de ori mai toxic pentru creier decât mercurul din pește

Adevărul despre chemtrails: Motoare turboventilator cu diferență ridicată de presiune, geoinginerie și minciuna despre dârele de condensare

Invatati cum sa refuzati buletinele cu microcip emise de Guvernul Masonic al Romaniei! Absolut nicio institutie din Romania, indiferent cat de masonica este, nu poate obliga oamenii sa faca asta! Istoricul Mircea Radea sustine ca impunerea este o incalcare a libertatii de constiinta!

Teoria Big Bang este falsă: Universul nostru și Universurile Paralele nu au început și nici sfârșit, ci sunt eterne

Închide