David Rockefeller, coleg de facultate cu John F. Kennedy

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„David Rockefeller s-a născut la New York, în reşedinţa de la numărul 10 din West 54th Str., pe atunci cea mai mare vilă din oraş. Mai târziu, edificiul a devenit, fiindcă familia l-a donat, sediul Muzeului de Artă Modernă din New York. David şi-a petrecut copilăria la proprietatea uriaşă a părinţilor săi de la Pocantico, unde Rockefellerii îşi primeau oaspeţii importanţi: amiralul Richard Byrd (ale cărui expediţii în Antarctica au fost finanţate de tatăl său) sau cunoscutul aviator Charles Lindbergh.

În 1936 a absolvit, în mod strălucit, Universitatea Harvard şi apoi a studiat un an la London School of Economics. Aici, l-a cunoscut prima oară pe John F. Kennedy, deşi amândoi învăţaseră la Harvard şi, culmea, David fusese o vreme iubitul lui Kathleen, sora viitorului preşedinte al Statelor Unite. În 1940, a obţinut doctoratul la Universitatea din Chicago, creată de familia sa în 1889. În acelaşi an, beneficiind de experienţă în administraţia centrală, a devenit secretar al primarului din New York, Fiorello La Guardia, fiind plătit simbolic pentru serviciile sale, cu doar „un dolar pe an”.


În 1943, fiind în stagiu militar, s-a înscris la Officer Candidate School şi a fost promovat căpitan în 1945. În timpul celui de Al Doilea Război Mondial a luptat în Franţa (vorbeşte fluent franceza) în cadrul serviciului militar de informaţii şi în acelaşi timp era şi ataşat militar la Ambasada SUA de la Paris.”[1]

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11135
  2. Foto: bbc.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Covid-19, testele RT-PCR și statisticile false
Proiectul Looking Glass: Scopul acestui proiect este pe de o parte acela de a observa chiar şi cele mai fine distorsiuni temporale (chiar şi de ordinul milisecundelor) din trecut, iar pe de altă parte acela de a perfecţiona o tehnologie capabilă să „privească” în viitor la mai multe „scenarii” virtual posibile pentru a putea fi aleasă în momentul prezent linia temporală cea mai favorabilă pentru versiunea pe care cei aflaţi la putere o doresc
Cu cât este mai corupt statul, cu atât mai numeroase sunt legile!
Echipa Facebook și corectitudinea politică
Grupul Bilderberg
Membrii Anonymous au provocat proteste impotriva Noii Ordini Mondiale in aproape 500 de orase din lume ! A fost cea de-a doua editie a "Marsului celor un milion de masti" !
Rasism sionist: Roman de dragoste, interzis de Ministerul Educației din Israel, pe motiv că relația dintre o femeie israeliană și un bărbat palestinian ar putea amenința identitatea evreiască
Masonii din toata lumea se intalnesc la Palatul Parlamentului intre 28-29 iunie 2014 ! Este cea mai mare reuniune masonica organizata in Europa de Est si Sud-Est a celor mai influente personaje de pe Planeta !
Viktor Orban: „Bruxelles-ul se aliază cu teroriștii“
Ce nu spun manualele de istorie despre revoluţia americană
Aldous Huxley, agent Tavistock, vorbind despre Noua Ordine Mondială în anii '60: "În generaţia următoare va apărea o metodă farmaceutică ce le va permite oamenilor să îşi iubească servitutea şi să accepte dictatura fără lacrimi."
Presedintele Comisiei UE, Jean-Claude Juncker, doreste crearea unei armate europene ! UE face parte din piesa de puzzel a Guvernului Mondial !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...