David Rockefeller, coleg de facultate cu John F. Kennedy

Distribuie!

„David Rockefeller s-a născut la New York, în reşedinţa de la numărul 10 din West 54th Str., pe atunci cea mai mare vilă din oraş. Mai târziu, edificiul a devenit, fiindcă familia l-a donat, sediul Muzeului de Artă Modernă din New York. David şi-a petrecut copilăria la proprietatea uriaşă a părinţilor săi de la Pocantico, unde Rockefellerii îşi primeau oaspeţii importanţi: amiralul Richard Byrd (ale cărui expediţii în Antarctica au fost finanţate de tatăl său) sau cunoscutul aviator Charles Lindbergh.

În 1936 a absolvit, în mod strălucit, Universitatea Harvard şi apoi a studiat un an la London School of Economics. Aici, l-a cunoscut prima oară pe John F. Kennedy, deşi amândoi învăţaseră la Harvard şi, culmea, David fusese o vreme iubitul lui Kathleen, sora viitorului preşedinte al Statelor Unite. În 1940, a obţinut doctoratul la Universitatea din Chicago, creată de familia sa în 1889. În acelaşi an, beneficiind de experienţă în administraţia centrală, a devenit secretar al primarului din New York, Fiorello La Guardia, fiind plătit simbolic pentru serviciile sale, cu doar „un dolar pe an”.


În 1943, fiind în stagiu militar, s-a înscris la Officer Candidate School şi a fost promovat căpitan în 1945. În timpul celui de Al Doilea Război Mondial a luptat în Franţa (vorbeşte fluent franceza) în cadrul serviciului militar de informaţii şi în acelaşi timp era şi ataşat militar la Ambasada SUA de la Paris.”[1]

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11135
  2. Foto: bbc.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...