De ce este bine să bei ceai de cătină

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“De ce este bine sa bei ceai de catina

Ceaiul de catina


Aceste fructe sunt regeneratoare si revigorante si pot fi adjuvante in avitaminoze. In special in anotimpul rece, catina, bogata in vitamina C, completeaza doza zilnica necesara persoanelor anemice si a celor care depun eforturi fizice si intelectuale.
Cardiacii si convalescentiipot beneficia de puterea terapeutica a catinei. Fructele acestui arbust contin apa-in proportie de 80-85%, zaharuri, cantitati semnificative de saruri minerale (calciu-211,8 mg % , fosfor-194,4 mg %, potasiu-165 %) si foarte multe vitamine: A, complexul B si aminoacizi esentiali.
Fructele au si o actiune de protectie vasculara, retiniana si intestinala. Catina se consuma, mai ales, sub forma de ceai si gem. In sezonul rece se consuma cate doua cani de ceai pe zi (doua lingurite de fructe uscate infuzate 10 minute intr-o cana de apa fierbinte).”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/de-ce-este-bine-sa-bei-ceai-de-catina-50892
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...