De ce işi fac OZN-urile apariţia deasupra marilor oraşe ale lumii?

Distribuie!

„Până acum doi trei ani, cele mai multe OZN-uri apăreau în locuri nepopulate şi pentru perioade scurte de timp astfel că nu erau niciodată suficiente fiinţe umane care să aducă mărturii asupra faptului că planeta noastră este, totuşi, vizitată din spaţiul cosmic, în ciuda declaraţiilor mincinoase ale oficialităţilor.

Dincolo de aceasta, în prezent, datorită „valului” de apariţii ale OZN-urilor deasupra unor zone intens populate de pe pământ, cum ar fi mari centre turistice sau capitale ale lumii, am putea spune că cei care pilotează aceste nave misterioase au într-adevăr intenţia de a se face cunoscuţi şi de a capta atenţia pământenilor. În acest caz, putem afirma că acest eveniment de excepţie este unic în istoria ultimilor 2000 de ani ai omenirii şi merită să fie cercetat îndeaproape.


Vă prezentăm în continuare câteva din miile de apariţii extraordinare ale unor nave extraterestre, deasupra marilor oraşe ale lumii:
În luna iunie 2004, sute de nave globulare şi-au făcut apariţia pe cer, în plină zi, deasupra metropolei Guadalahara din Mexic, cu o populaţie de peste patru milioane de locuitori. Cu acea ocazie, sute de OZN-uri au realizat o „demonstraţie aeriană” calmă, paşnică și plină de bucurie. Cerul s-a umplut de obiecte sferice luminoase grupate într-o formaţie imensă, care se mişca la unison. Între ele se afla o navă mai mare, cu formă de disc, care părea să le conducă.

Alte apariții spectaculoase au avut loc în anul 2010 în SUA, Columbia, Taiwan, Mexico, Japonia, iar în anul 2011, au fost înregistrate unele apariţii cu totul excepţionale ale OZN-urilor, în Australia, SUA şi Rusia.


Extraordinarul cerc de lumină care a apărut pe cerul Moscovei la data de 8 octombrie 2009, a fost urmărit cu entuziasm şi încântare de către sute de mii de cetăţeni ruşi. Datorită formei sale armonioase şi spaţiale, enigmatica apariţie i-a făcut pe mulţi să se gândească că cercul respectiv ar fi putut fi, de fapt, o navă extraterestră care se oprise deasupra Moscovei în acea zi de toamnă.

Deşi nu putem afirma cu certitudine că misteriosul cerc de lumină de pe cerul Moscovei a fost cu adevărat un OZN, merită să amintim faptul că în ultimii doi ani, datorită transformărilor extraordinare prin care trece planeta noastră, au fost raportate numeroase fenomene misterioase şi surprinzătoare (cum ar fi sunetele puternice şi cu totul inexplicabile pe care le emite pământul şi atmosfera sa) care sunt nişte suis generis „semne divine” ce vestesc intrarea omenirii într-o noua eră a lumii şi a păcii.

Pe data de 28 ianuarie 2011, un obiect neidentificat luminos a coborât lin deasupra oraşului Ierusalim, apoi, după ce a strălucit orbitor, s-a ridicat vertical cu o incredibilă viteză. Cu acea ocazie, unii martori au realizat mai multe filmări simultane, din patru unghiuri și locații diferite, ceea ce exclude un fals.

Un alt caz care a rămas celebru este cel petrecut în oraşul Phoenix din Arizona, în seara zilei de 13 martie 1997, când un imens obiect în formă de „V” a zburat extrem de lent timp de aproape trei ore pe o distanță de 300 mile, putând fi astfel fotografiat și filmat de mii de martori. Diametrul navei a fost estimat la cel puțin 1,6 kilometri. Uriașul obiect, care era perfect silențios și nu putea fi detectat de radare, a putut fi văzut simultan din cinci orașe diferite. Nava acoperea stelele, dar reflecta luminile orașului. Atunci când trei avioane F16 s-au apropiat, gigantica navă s-a înălțat brusc și a dispărut.

Dincolo de misterul care se ascunde în spatele fenomenului OZN şi a vizitatorilor care pilotează navele spaţiale uimitoare pe care din ce în ce mai mulţi pământeni sunt încântaţi să le poată observa pe cerul planetei noastre, merită să ne punem întrebarea de ce, deocamdată, nu au fost făcute publice niciun fel de declaraţii care să confirme ceea ce deja se petrece sub ochii noştrii?

Ca şi în cazul altor adevăruri ultrazguduitoare şi de o importanţă vitală pentru omenire (cum ar fi cel de-al trei-lea secret de la Fatima), care sunt ţinute ascunse pe motivul că noi, oamenii acestei planete nu am fi în stare să le înţelegem, fenomenul OZN este şi el exact în acelşi mod ocultat, astfel că pentru marea majoritate a fiinţelor umane civilizaţiile extraterestre rămân deocamdată doar un mit sau un scenariu de film ştiinţifico-fantastic.

Pentru orice om înzestrat cu bun simţ şi care este capabil să observe cu luciditate declinul cumplit al omenirii în urma acţiunilor criminale ale elitei satanice, devine evident că vizitele armonioase şi pline de pace ale unor civilizaţii extraterestre foarte evoluate, nu au cum să fie agreate de aşa zişii „iluminaţi” care vor un al treilea Război Mondial şi subjugarea umanităţii prin ceea ce ei îşi închipuie că va reprezenta aşa-zisa Nouă Ordine Mondială.

Deşi, deocamdată, omenirea se complace în ignoranţă, totuşi, există unele fiinţe umane cum ar fi doctorul american Steven Greer, care sunt capabile să comunice cu misterioşii vizitatori din spaţiul cosmic.

Deasemenea, în cadrul şcolii noastre de yoga, sunt realizate de către mii de fiinţe umane, unele exemplificări spirituale excepţionale de comuniune şi contactare a fiinţelor extraterestre foarte evoluate spiritual care vor să ajute umanitatea în această perioadă plină de transformări extrordinare.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7393
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...