• Fără categorie

De ce neomarxiștii nu se opun ridicării mega-moscheii din București?

Distribuie!

„De ani de zile, neomarxiștii din România urlă împotriva Bisericii Ortodoxe, condamnă ridicarea de noi biserici, dau vina pe creștini pentru problemele din sănătate și educație, acuză preoții și profesorii de religie că îndoctrinează copiii dacă îi învață despre creștinism, iar de multe ori recurg la minciuni pentru a își îndeplini obiectivele.

Dar în ultimele săptămâni se pune problema ridicării unei moschei enorme în capitală, cea mai mare din Europa (chiar dacă după aceea Iusuf Murat, liderul cultului musulman din România, a negat asta). În orice caz, e vorba de un proiect megalomanic finanțat de către Turcia, de un centru islamist ce va atrage imigranți musulmani și la noi în țară. Printre ei vor fi, inevitabil, destui extremiști și teroriști.


Deja societatea civilă s-a mobilizat împotriva acestui plan al statului turc și a politicienilor corupți deveniți complici ai islamismului. Se cere un referendum în care românii să se pronunțe dacă vor sau nu moschee. Probabil unii din voi se întreabă unde sunt toate asociațiile ateiste, unde sunt toți ong-iștii lui Soros care condamnau cu ură ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului?

Anarho-comuniștilor nu le pasă de educație și sănătate, ci doar de agenda lor anti-creștină


Dacă acestora chiar le-ar păsa de educație sau de sănătate, așa cum pretind, ar desfășura campanii de strângeri de fonduri pentru spitale și școli în loc să atace Biserica. Neomarxiștii încearcă să pară mari umaniști, dar în realitate mai bine ar arunca banii pe o acțiune anti-creștină decât să ajute niște oameni săraci. Spre deosebire de ei, Biserica Ortodoxă a cheltuit anul trecut peste 87 de milioane de lei pentru activități de asistență socială și filantropică, precum și pentru ajutorarea victimelor inundaților, cu aproape 8 milioane mai mult ca în 2013. Da, știu, BOR are mai mulți bani ca toți acești atei. Dar tot nu-i împiedică nimeni să-și folosească banii, căci au și ei destui, pentru a ajuta oameni. Desigur, aduc subiectul acesta în discuție doar pentru a arăta adevărata lor față. Nu au nici un interes să se opună ridicării moscheii, doar să răspândească minciuni și ură împotriva creștinilor.

Marxismul cultural susține imigrația non-europeană și islamizarea Europei

În vest, toți adepții marxismului cultural sprijină orice e rău pentru statul în care locuiesc, imigrația non-europeană și privilegiile pentru musulmani sunt în capul listei lor de priorități. Pe de o parte vorbesc de rău împotriva creștinilor și europenilor, acuzându-i că sunt înapoiați și intoleranți dacă nu acceptă ideile lor, dar pe de altă parte nu mai știu cum să-i pupe în fund pe musulmani, iar cei din urmă numai toleranți nu sunt. Într-o Europă ruptă de Dumnezeu, în care creștinismul e persecutat, nu va rămâne un gol spiritual așa cum își imaginează neomarxiștii. O Europa ateistă va fi în scut timp dominată de islam. Numărul musulmanilor e în continuă creștere, iar al autohtonilor în scădere, dacă lucrurile continuă așa vom avea republici islamice în Occident. Printre primele victime ale fanaticilor religioși vor fi chiar neomarxiștii. Aceștia susțin homosexualitatea, feminismul, consumul de droguri și o mulțime de alte lucruri pe care musulmanii nu le acceptă.

Adevărul e simplu și clar: nu poți conviețui cu oameni care vor să te omoare dacă nu te convertești la religia lor. Comportamentul necivilizat și intolerant de care dau dovadă mahomedanii din Europa, precum și acțiunile extremiste și teroriste în care se angajează, ne arată adevărata lor față. Da, știu ce vor spune susținătorii imigrației: că nu toți musulmanii sunt teroriști. Dacă 10% din alunele dintr-un pachet ar fi otrăvite, ai mânca pachetul? Plus că terorist e doar ăla care comite atentate planificate. Mulți alții susțin ideologiile extremiste în care cred teroriștii sau comit alte infracțiuni. Cei tineri, născuți, crescuți și educați în Europa sunt chiar mai radicali ca părinții și bunicii lor. Integrarea lor în societate e un mit, cultura și valorile lor sunt total diferite de ale noastre. Cred că trebuie să ai gunoi în loc de creier să fi în același timp un activist pentru drepturile homosexualilor și un apărător al extremiștilor islamici, totul în numele unei toleranțe prost înțelese, care și așa e un cuvânt străin pentru islamiști.

Dar revenind la chestiunea mega-moscheii din București, neomarxiștii de la noi nu doar că nu se opun ridicării ei. Aceștia chiar se bucură dacă se construiește așa ceva în România și cred că ar avea un orgasm ideologic să vadă cum vin mii de imigranți non-europeni și la noi în țară. Ei spun că acesta e un semn bun, că ne-am dezvoltat cât de cât economic, dacă alții vin să locuiască aici. Păi de aia trebuie să prospere țara asta, să vină alții să profite? Dacă România va fi mai bogată în viitor, asta va fi datorită muncii românilor și doar ei vor avea dreptul să profite de rezultate. Unii din acești atei chiar au început să-i acuze de islamofobie pe românii ce au ieșit în stradă și s-au opus ridicării moscheii. Tipic, atunci când cineva nu gândește cum vor ei sau nu acceptă ceva împotriva interesului național, încep să-l acuze de extremism și intoleranță. Altfel spus, n-au argumente. Așa ne arată și acești comuniști cine sunt cu adevărat: oameni ce urăsc creștinismul și Biserica, dar iau apărarea islamismului.

Nu are nici o importanță că moscheea se construiește cu banii Turciei

Un alt argument penibil adus de extremiștii de stânga e faptul că moscheea se construiește cu banii Turciei, deci dacă statul român nu dă nici un leu pentru acest proiect, ca în cazul Catedralei Mântuirii Neamului, atunci nu ar trebui să ne pese că statul turc ridică acest centru islamic la noi în țară. În ultimul deceniu, Turcia s-a îndepărtat de valorile democratice și a devenit tot mai islamistă. Președintele turc Recep Erdogan a declarat următoarele: ”Minaretele sunt baionetele noastre, cupolele lor coifurile noastre, moscheile sunt cazărmile noastre şi credincioşii, soldaţii noştri.”. Asta sună ca un discurs islamist. Pentru cine vrea să vadă, devine tot mai evident că Turcia urmărește să-și mărească influența în România, iar Victor Ponta și Klaus Iohannis le dau o mână de ajutor, de parcă am fi încă pe vremea fanarioților.

Și totuși, statul român nu dă bani pentru moschee, cum dă pentru biserici. Doar că peste 80% din cetățenii țării sunt ortodocși, iar musulmanii sunt sub 0,4% și concentrați în Dobrogea. Așadar e normal să se dea o mică parte din buget pentru ce e în interesul majorității. Această structură nu se ridică pentru musulmanii din România, ci pentru miile de imigranți ce urmează să fie aduși de Comisia Europeană cu complicitatea politicienilor trădători. Și până la urmă neomarxiștii sunt internaționaliști, ar putea critica statul turc că aruncă banii pe o moschee enormă în loc să-i folosească pentru a ajuta societatea. Dar nu le pasă, ei sunt „umaniști” doar când se pot ascunde după masca umanismului pentru a lovi Biserica. Plus că terenul de 11.295 mp, unde turcii vor să facă moscheea, e donat de guvernul Ponta din proprietatea statului român. Mai mult ca sigur toți ateii și creștinofobii ar fi sărit în aer dacă pământul ar fi fost donat către BOR. Astfel, putea Ponta să-l dea și Statului Islamic că tot nu le păsa în cel mai bun caz, iar în cel mai rău caz ar fi aplaudat venirea islamiștilor și teroriștilor în România.

Dar românii nu acceptă islamismul!

Cu toate acestea, vocea națiunii române s-a făcut auzită. Atât în stradă, dar și în mediul online, a început o mișcare împotriva ridicării mega-moscheii, împotriva islamismului și mai ales a derbedeilor politici care permit așa ceva împotriva voinței românilor. Indiferent de ce porcării face guvernul sau președintele, indiferent de ce tâmpenii susțin neomarxiștii, democrația înseamnă voința poporului. Românii au tot dreptul să decidă dacă vor sau nu să se ridice moschei în țara asta sau să primim mii de imigranți musulmani. Protestatarii ce au ieșit în Piața Universității din capitală, pe 20 iulie, au tot dreptul să ceară referendum pe tema asta. Cine se opune voinței majorității, celor ce s-au declarat anti-moschee, va răspunde în fața națiunii și în fața istoriei!

Codrin Goia„[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2015/07/de-ce-neomarxistii-nu-se-opun-ridicarii-mega-moscheii-din-bucuresti.html
  2. Foto: epochtimes-romania.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...