• Fără categorie

De ce o vor neomarxiștii Uniunii Europene Sovietice pe Kovesi procuror-șef european?

Distribuie!

„Kovesi si Bruxelles-ul… Am rămas stupefiat!

Săptămâna trecută am pornit spre Bruxelles, nu în vacanță și nici din plăcere, ci de nevoie, iar în final am ajuns la Liège. A fost o vizită scurtă, dar cu contacte deosebite. M-am întâlnit cu oameni pe care îi știam de mult timp, dar și cu unii pe care i-am cunoscut relativ recent.


Printre ei o persoană foarte importantă din Marea Britanie, alături de una din Franța și una din Belgia. Nu le voi face publice numele, mai puțin contează cum îi cheamă, contează ceea ce mi-au spus! Nu am plecat singur în Belgia, ci însoțit de două persoane, care și ele au rămas stupefiate când au auzit ce ne spun partenerii noștri europeni.

Nu m-am dus acolo să-i conving să nu o numească pe Kovesi în funcția de procuror european, așa cum deja au început să insinueze unii dintre prietenii mei virtuali, nu am nici calitatea și nici puterea de a determina o astfel de hotărâre, ci pentru cu totul altă problemă!


În timpul dialogului, englezul îmi spune, fără că eu să deschid acest subiect, că domnul Toader se zbate în zadar să blocheze numirea doamnei Kovesi, trimițând tot felul de documente acuzatoare, pentru că cei pe care ea i-a slujit cu atâta devotament nu vor ține cont de acestea.

Decidenții de la Bruxelles cunosc foarte bine faptele de care este acuzată în România Kovesi, cunosc de asemenea că acestea sunt reale, dar nu vor ține cont de ele și vor continuă să facă presiuni pentru numirea ei. De ce? Pentru că Laura Codruța Kovesi le-a protejat interesele în România, interesele lor și ale firmelor lor, care s-au înfruptat din avuția noastră națională, încălcând toate normele legale, toate cutumele noastre, le-a sprijinit să acapareze noi segmente de piață în special prin șantajul făcut de procurorii DNA, prin cătușele puse oamenilor de afaceri autohtoni și prin sechestrul pus pe bunurile și conturile companiilor românești, care avea că rezultat sigur falimentul acestora și preluarea afacerilor de către „partenerii externi”.

Același scop l-au avut acțiunile DNA și SRI derulate împotrivă oamenilor politici, a magistraților, a ziariștilor, a specialiștilor în diverse domenii, acțiuni prin care se realiza controlul total asupra acestora și acesul neîngrădit la spolierea avuției noastre naționale, la bunurile și resursele noastre.

Ați văzut oameni de afaceri străini plimbați cu cătușe prin față camerelor de luat vederi, ați văzut pus vreun sechestru, în toți acești ani, pe bunurile sau conturile unei companii sau bănci străine, deși au fraudat cu zeci și sute de milioane de euro bugetul statului? Nu! Au furat fără nicio grijă pentru că doamnă Kovesi împreună cu Coldea, Maior, Ciocârlan, Dumbrava, și mulți alții că ei, conducători și componenți ai Statului Paralel, le-au asigurat protecția în stil mafiot, în detrimentul statului nostru și al cetățenilor acestei țări. Protecția nu s-a asigurat gratuit, comisioane babane intrând în buzunarele celor din exterior, care o susțin acum pe doamnă Kovesi și o vor procuror european. 

Credeți că o vor acolo pe Kovesi pentru a anchetă infracțiunile privitoare la utilizarea fondurilor europene și în țările lor? Vă înșelați dacă credeți așa ceva!

 Ei o vor acolo pentru a ancheta pe cei din România și alte state din Europa Centrală și de Est, unde au interese majore de protejat. Și o mai vor acolo pentru a da un semnal clar că cei care li se alătura și îi ajută să își promoveze interesele vor avea în ei un sprijin permanent și semnificativ, că nu vor fi uitați și vor fi recompensați corespunzător pentru serviciile aduse, pentru trădarea propriei țări.

Poate așa se revitalizează și Statul Paralel, care în ultimii doi ani a primit numeroase lovituri ce l-au dezechilibrat serios. De aceea demersurile domnului Toader nu au nicio rezonanță în față conducătorilor de la Bruxelles. Dar aveți șansa, îmi spune interlocutorul meu, că la Bruxelles sunt și oameni care văd altfel lucrurile și care nu o văd pe Kovesi acolo. Nu demersul vostru, ci teamă lor de a nu se generaliza acest mod mafiot de a rezolvă lucrurile, aduce o oarecare speranța că nu va reuși planul lor, deși eu sunt destul de pesimist că se va realiză blocarea..

Dumneavoastră ce spuneți, domnule Iohannis, sprijiniți trădătorii conform zicalei românești „Corb la corb nu-și scoate ochii.”? Sau stopați accesul unui om periculos la o asemenea demnitate? Scuzați! Nu trebuie să îmi răspundeți! Am uitat că domnia voastră o apreciază foarte mult pe doamnă Kovesi, mai ales pentru faptele ilegale comise de acesta, prin care a pus în mare pericol drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor români, pentru apartenență să la cel mai mare și mai periculos grup infracțional organizat, de tip mafiot, și al cărui membru marcant ați dat dovadă de multe ori că sunteți. Așa este, sau mă înșel eu, domnule Iohannis?

General  Dumitru ILIESCU„[1]

SURSE

  1. http://www.justitiarul.ro/de-ce-o-vor-neomarxistii-uniunii-europene-sovietice-pe-kovesi-procuror-sef-european
  2. Foto: justitiarul.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...