De ce partidul condus de activista lesbiană Ulrike Lunacek nu a mai intrat în Parlament la alegerile din Austria?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Alegerile parlamentare din Austria au fost câştigate de Partidul Popular (32%), Partidul Social Democrat (27%) şi Partidul Libertăţii (26%), anti-imigraţionist şi eurosceptic. O surpriză pentru unii a fost ieşirea din Parlament a Partidului Verzilor, considerat partidul care promovează ideologia LGBT cel mai puternic din Europa. De altfel, şi în campania din acest an, a fost singurul partid care a propus în programul său legalizarea „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex. La alegerile anterioare, acesta obţinuse 12,8% dintre voturi. La alegerile din acest an, a obţinut doar 3,8%, sub pragul de 4% necesar pentru a intra în Parlament.

Principala explicaţie a ieşirii din Parlament a ecologiştilor austrieci este axarea obsesivă pe politica de promovare a homosexualităţii, în dauna altor politici de interes pentru societate, inclusiv a celor propriu-zis ecologiste, însuşite de celelalte partide. Vârful de lance al partidului este lesbiana şi activista LGBT Ulrike Lunacek, europarlamentară cunoscută pentru presiunea pe care a încercat să o pună pe ţările din UE, inclusiv pe România, pentru a promova ideologia homosexualistă în spaţiul public, folosindu-se abuziv de drepturile omului. Aceasta în timp ce membrii partidului  ei au agresat, ani la rând, participanţii la Balul Operei din Viena şi au vandalizat maşinile din zonă pe motiv că se luptă contra „naziştilor”.


În România, Ulrike Lunacek a participat la marşul homosexualităţii din 2013 şi, cu o intervenţie video, la o conferinţă  organizată de USR în acest an, menită să promoveze ideologia homosexuală sub pretextul promovării egalităţii între bărbaţi şi femei. Tot în acest an, ea a fost principala semnatară a unei scrisori deschise către autorităţilor române, în care le cerea să nu aprobe organizarea referendumului pentru căsătorie cerut de trei milioane de români.

În urma eşecului total în alegeri, Ulrike Lunacek şi-a anunţat demisia din politică şi din postul de europarlamentar. Eşecul ei este încă o dovadă că promovarea ideologiei homosexualiste în spaţiul public este respinsă de societate, chiar dacă la început ea atrage, fiind cosmetizată în hainele drepturilor omului. Ca orice ideologie de extremă stânga, în timp se arată distructivă.


Citeşte şi Cine este Ulrike Lunacek, europarlamentarul care cere anularea referendumului şi care e invitat să adreseze un mesaj video la conferinţa parlamentarilor USR „Egalitatea de gen: test pentru democraţie”„[1]

SURSE

  1. http://stiripentruviata.ro/de-ce-partidul-condus-de-activista-lesbiana-ulrike-lunacek-nu-a-mai-intrat-in-parlament-la-alegerile-din-austria/
  2. Foto: stiripentruviata.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Monsanto obligată să plătească despăgubiri de 289 de milioane de dolari unui grădinar bolnav de cancer
Adevăruri despre SUA pe care le credem doar de 1 aprilie
Le Pen se proclamă „candidatul poporului” şi promite să elibereze francezii de elitele arogante
După terorism, Covid devine noul argument pentru impunerea unei supravegheri în masă
Doua lesbiene au organizat parada homosexuala a copiilor in Norvegia ! Daca nu spunem acum STOP, lucrurile vor scapa de sub control ! Marsavul plan al Iluminatilor de a distruge familiile !
Bulgarii fac referendum pentru iesirea din NATO ! NATO nici macar nu plateste chirie pentru bazele detinute ! Spolierea oamenilor de resurse naturale, saracirea lor si instigarea la razboi este politica de baza a SUA, UE, ONU si NATO !
Comisia Europeana a format un grup de experți pentru combaterea știrilor false și a dezinformării, din care face parte și o româncă! Uniunea Europeană dorește să instaureze cenzura!
Dr. Steven Greer: "Cum lucrează, de fapt, Guvernul Secret?"
Adevăr istoric: SUA au creat și finanțat terorismul islamist! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!
Covid-19 - o fraudă globală. Un virus cu o rată de vindecare de 99,98%, o plandemie a testelor fals pozitive RT-PCR și "morții de Covid" fără autopsie
Legea Amiralității - simbolistică, putere, dominație și control
David Rockefeller vorbește despre controlul populației (14 septembrie 1994)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...