De ce transformă Tudose Institutul Cantacuzino în unitate militară? Ne vor vaccina militarii?

by “”Sentimentul și speranța” premierului De ce transformă Tudose Institutul Cantacuzino în unitate militară Premierul Mihai Tudose afirmă, comentând proiectul de trecere a Institutului Cantacuzino în subordinea MApN şi transformarea lui în unitate militară, că astfel se poate atinge obiectivul ca instituţia să redevină “funcţională”. “Institutul Cantacuzino are un rol […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“”Sentimentul și speranța” premierului
De ce transformă Tudose Institutul Cantacuzino în unitate militară

Premierul Mihai Tudose afirmă, comentând proiectul de trecere a Institutului Cantacuzino în subordinea MApN şi transformarea lui în unitate militară, că astfel se poate atinge obiectivul ca instituţia să redevină “funcţională”.


“Institutul Cantacuzino are un rol strategic naţional şi regional în asigurarea independenței României în domeniul producției de vaccinuri. Tocmai de aceea, revitalizarea şi dezvoltarea activităţii institutului este un obiectiv asumat al Guvernului. Institutul Cantacuzino trebuie să redevină funcțional, iar pentru a ne asigura că acest lucru se va întâmpla, am decis ca acesta să fie preluat de către Ministerul Apărării Naționale și transformat în unitate militară cu conducere militară“, a scris Tudose duminică pe pagina sa de Facebook.

Premierul consideră că “o mână forte”, alături de un proiect bine stabilit, vor îndeplini această misiune “de importanţă naţională”.


“Am sentimentul și speranța că o mână forte, alături de un proiect bine stabilit, vor îndeplini această misiune de importanță națională, iar eu personal voi urmări îndeaproape întregul proces. Institutul reprezintă un brand românesc, cu o istorie de aproape un secol și cu multe performanțe atinse, motive pentru care trebuie să ducem mai departe această moștenire”, a mai scris premierul.

Mihai Tudose le-a solicitat, miercuri, miniștrilor Apărării și Sănătății să elaboreze un proiect de act normativ privind trecerea Institutului Cantacuzino în subordinea MApN.

“Dacă e sarcină, o preluăm. Am și gândit cum ar putea fi organizat și am făcut și o evaluare prealabilă cu specialiștii din cadrul Ministerului Apărării Naționale, Direcția Medicală. Evident că nu am toate datele ca să mă pronunț acum. Eu vă propun ca împreună cu domnul ministru Bodog, pe baza materialului de control pe care dânsul l-a făcut, în două săptămâni de zile, maxim trei, dați-ne trei totuși, să venim în Guvern cu un proiect de act normativ prin care să-l preluăm și să-l transformăm într-o unitate militară, cu conducere militară și, sigur, cu angajați care răspund criteriilor profesionale necesare unui asemenea institut. Ne asumăm această chestiune, e delicată, dar ne-o asumăm”, a replicat ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu.”[1]

 

Intrebarea din titlu “Ne vor vaccina militarii?”, desi ironica, dincolo de ironie, avand in vedere disperarea mafiei medicale si a mafiei politice de a vaccina fortat Romania, ne putem intreba, daca vor recurge la o asemenea masura? Acesti indivizi sunt intr-atat de disperati incat ar fi in stare sa trimita armata si sa ne vaccineze.

SURSE

  1. http://www.cotidianul.ro/de-ce-transforma-tudose-institutul-cantacuzino-in-unitate-militara-306081/
  2. Foto: cotidianul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cui îi aparţin copiii noştri?
Daniel Funeriu, susținător fanatic al vaccinurilor, cere ca „opinia anti-vaccin” să fie interzisă prin lege. Fostul ministru e cel care afirma că homeschooling-ul e o prostie și că societatea, nu părinții, trebuie să-și educe copiii
Două deputate PSD critică dur proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie. „Ce prevede această lege este nu doar grav, ci extrem de grav!”
Refuzul părinţilor de a vaccina copilul, fără un motiv medical dovedit cu acte, îi poate aduce în faţa instanţei! Mafia medicală împreună cu mafia politică exercită presiuni asupra părinților! Părinții trebuie să spună nu vaccinării obligatorii!
Protestul împotriva vaccinării obligatorii a fost ignorat de televiziunile din România! Marile televiziuni din România au făcut înțelegere cu Guvernul României pentru a promova legea vaccinării obligatorii!
Mihai Tudose i-a solicitat ministrului sănătății să stabilească împreună cu presa un procedeu prin care românii să fie convinși să-și vaccineze copiii
„Au vrut să ne intimideze!” Jandarmii i-au dat avertisment organizatoarei protestului contra vaccinării obligatorii pentru că a stat cu 2 minute în plus în Piața Unirii, față de ora autorizată! În Piața Victoriei din București, protestele #Rezist sunt fără autorizație și sunt tolerate de autorități!
Comisarul european, Corina Crețu, susține vaccinarea obligatorie, deși este abuzivă și neconstituțională
Vaccinurile pot declanșa autismul
Legea vaccinării obligatorii - pași spre un nou totalitarism
Medici români cu conştiinţă şi coloană vertebrală
Comisia juridică a Senatului a avizat favorabil proiectul legii vaccinării! Vaccinarea nu trebuie să devină obligatorie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro