De ce transformă Tudose Institutul Cantacuzino în unitate militară? Ne vor vaccina militarii?

by “”Sentimentul și speranța” premierului De ce transformă Tudose Institutul Cantacuzino în unitate militară Premierul Mihai Tudose afirmă, comentând proiectul de trecere a Institutului Cantacuzino în subordinea MApN şi transformarea lui în unitate militară, că astfel se poate atinge obiectivul ca instituţia să redevină “funcţională”. “Institutul Cantacuzino are un rol […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“”Sentimentul și speranța” premierului
De ce transformă Tudose Institutul Cantacuzino în unitate militară

Premierul Mihai Tudose afirmă, comentând proiectul de trecere a Institutului Cantacuzino în subordinea MApN şi transformarea lui în unitate militară, că astfel se poate atinge obiectivul ca instituţia să redevină “funcţională”.


“Institutul Cantacuzino are un rol strategic naţional şi regional în asigurarea independenței României în domeniul producției de vaccinuri. Tocmai de aceea, revitalizarea şi dezvoltarea activităţii institutului este un obiectiv asumat al Guvernului. Institutul Cantacuzino trebuie să redevină funcțional, iar pentru a ne asigura că acest lucru se va întâmpla, am decis ca acesta să fie preluat de către Ministerul Apărării Naționale și transformat în unitate militară cu conducere militară“, a scris Tudose duminică pe pagina sa de Facebook.

Premierul consideră că “o mână forte”, alături de un proiect bine stabilit, vor îndeplini această misiune “de importanţă naţională”.


“Am sentimentul și speranța că o mână forte, alături de un proiect bine stabilit, vor îndeplini această misiune de importanță națională, iar eu personal voi urmări îndeaproape întregul proces. Institutul reprezintă un brand românesc, cu o istorie de aproape un secol și cu multe performanțe atinse, motive pentru care trebuie să ducem mai departe această moștenire”, a mai scris premierul.

Mihai Tudose le-a solicitat, miercuri, miniștrilor Apărării și Sănătății să elaboreze un proiect de act normativ privind trecerea Institutului Cantacuzino în subordinea MApN.

“Dacă e sarcină, o preluăm. Am și gândit cum ar putea fi organizat și am făcut și o evaluare prealabilă cu specialiștii din cadrul Ministerului Apărării Naționale, Direcția Medicală. Evident că nu am toate datele ca să mă pronunț acum. Eu vă propun ca împreună cu domnul ministru Bodog, pe baza materialului de control pe care dânsul l-a făcut, în două săptămâni de zile, maxim trei, dați-ne trei totuși, să venim în Guvern cu un proiect de act normativ prin care să-l preluăm și să-l transformăm într-o unitate militară, cu conducere militară și, sigur, cu angajați care răspund criteriilor profesionale necesare unui asemenea institut. Ne asumăm această chestiune, e delicată, dar ne-o asumăm”, a replicat ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu.”[1]

 

Intrebarea din titlu “Ne vor vaccina militarii?”, desi ironica, dincolo de ironie, avand in vedere disperarea mafiei medicale si a mafiei politice de a vaccina fortat Romania, ne putem intreba, daca vor recurge la o asemenea masura? Acesti indivizi sunt intr-atat de disperati incat ar fi in stare sa trimita armata si sa ne vaccineze.

SURSE

  1. http://www.cotidianul.ro/de-ce-transforma-tudose-institutul-cantacuzino-in-unitate-militara-306081/
  2. Foto: cotidianul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

APADOR-CH nu și-a asumat public amendamentul ce îi trimite la închisoare pe părinții care nu-și vaccinează copiii. „Dreptul la libertate, dreptul la viață sunt chestiuni care, dacă e necesar într-o societate democratică, pot fi restrânse”
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, declară că vaccinarea este unul dintre obiectivele României la președinția UE: "Trebuie să menţinem cuvântul obligativitate"
Împotriva legii vaccinării obligatorii. Societatea civilă reacționează: Exist. Gândesc. Decid
Caraș-Severin: Vaccinări făcute cu Poliția şi Jandarmeria! Spuneți nu legii vaccinării obligatorii!
Urmează „naționalizarea organelor”? 8 ONG-uri au protestat față de posibila introducere a „acordului prezumat” în ceea ce privește prelevarea de organe: S-ar favoriza abuzurile, traficul ilegal de organe. Tăcerea nu înseamnă acord
Cel mai profitabil lucru din toate timpurile: cancerul
Părinții care sunt împotriva vaccinării au protestat în Piața Victoriei!
Sorosiștii #Rezist de la USR vor să interzică dezbaterile cu privire la vaccinuri în mass-media!
Încă o fetiţă a murit în braţele mamei, la câteva ore după un vaccin!
Prof. Dr. Pavel Chirilă, mesaj pentru „Binomul APADOR-CH - Adriana Săftoiu”: Dacă după aprobarea Legii obligativității va apărea primul caz paralizat sau decedat, conștiința voastră vă va fi judecător și de ea nu vă poate apăra nimeni
DSP Suceava cere ridicarea dreptului de liberă practică pentru un medic stomatolog! Medicul stomatolog Cristian Mircea Pușcașu a vorbit împotriva vaccinării și a deranjat Sistemul Medical, dar și Industria Farmaceutică!
Premierul României, Sorin Grindeanu, susținătorul vaccinării și legilor Big Brother, omul globaliștilor SUA-UE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro