• Fără categorie

De dragul banilor, Rotary vrea să vaccineze și mai mulți copii în Siria, deși virusul din vaccinul antipolio a provocat epidemia recentă de poliomielită

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„De dragul BANILOR, ROTARY vrea să VACCINEZE și mai mulți copii în SIRIA, deși VIRUSUL din VACCINUL ANTIPOLIO a provocat EPIDEMIA recentă de POLIOMIELITĂ

Rotary Internațional a anunțat că recenta epidemie de poliomielită ar fi putut fi evitată dacă mai mulți copii ar fi fost vaccinați. Boala a fost cauzată de vaccinurile impuse copiilor, dar populația nu suspectează nimic. După ingerare, virusul conținut în vaccin se multiplică în intestin, este excretat, apoi suferă mutații, dezvoltând o tulpină suficient de puternică pentru a cauza paralizie. Pare ilogică insistența de a vaccina 355,000 de copii în Siria, în condițiile în care poliomielita a fost aproape eradicată. Dar elitele susțin orice afirmație pentru a bifa agenda reducerii populației și a obține profituri considerabile din vaccinuri.


 

(Natural News.) Într-un exemplu superior al logicii circulare a medicinei de masă, Rotary Internațional a anunțat că recenta epidemie de poliomielită din Siria, cauzată chiar de vaccinul antipolio, ar fi putut fi evitată dacă mai mulți copii ar fi fost vaccinați. Chiar așa este: vaccinul antipolio i-a îmbolnăvit pe copii de poliomielită așa că ar trebui să fie sigur să se vaccineze mai mulți copii cât mai repede posibil. Stați puțin, poftim??

Există două tipuri de virusuri polio: virusuri polio derivate din vaccin (VDPV) și virusuri polio sălbatice (WPV). În timp ce WPV a fost eradicat complet în toată lumea, VDPV continuă să apară peste tot.


Cauzat de forma atenuată a virusului viu conținut în vaccinul polio, dupa ingerarea vaccinului, WPV se multiplică în intestinul copilului vaccinat, apoi este excretat. În zone sărace ca Siria, unde o consecință războiului a fost compromiterea măsurilor sanitare, virusul poate fi răspândit apoi foarte ușor la alți copii vulnerabili. În timp ce circulă, acesta suferă mutații, dezvoltând o tullpină suficient de puternică pentru a cauza paralizie. (În legătură cu acest subiect, puneți-vă la curent cu cele mai noi cercetări în domeniul medicinei pe Medicine.news)

Rotary insistă că dacă mai mulți copii ar fi vaccinați, atunci când vaccinul ar fi excretat și ar începe să se răspândească, nu ar afecta alți copii.

Pare logic la prima vedere, dar cu siguranță, soluția mai inteligentă nu ar fi să nu se mai vaccineze copiii deloc?

Dacă două dintre cele trei tulpini cunoscute ale WDPV au fost deja eradicate și sunt puține și rare cazurile naturale ale WPV, pare ilogică insistența de a vaccina zeci de mii de copii – 355,000 de copii mici doar în Siria – este o încercare de a preveni o boală care este acum cauzată în primul rând doar de vaccinul în sine!

Fără cea mai mică formă de ironie, Fran Equiza, reprezentant al Unicef în Siria, a anunțat cu mândrie: ”Unicef aplaudă partenerii locali și lucrătorii din domeniul sănătății pentru eforturile lor extraordinare si dedicația de a vaccina copiii împotriva bolii paralizante. Niciun copil nu ar trebui să trăiască suferind de efectele devastatoare ale poliomielitei.”

Ea a uitat să menționeze că boala fost cauzată de vaccinurile impuse copiilor în primul rând, care nu suspectează nimic.

Poate ar trebui să nu mai aplaude și să înceapă să-și asume vina?

Adevărul este că epidemia poliovirusului cauzat de vaccinul derivat în Siria nu este nicidecum un caz izolat.

În 2015, Truth Stream Media a raportat că vaccinul oral polio a cauzat în India focare masive de poliomielită numită paralizie flască acută non polio (NFAFP), o țară unde poliovirusul sălbatic a fost eradicat.

Au fost 47,500 de cazuri de paralizie non-polio, raportate în 2011, în același an India declarând că a eradicat boala poliomielitei” potrivit Dr. Neetu Vashisht și Dr. Jacob Puliyel de la Secția de Pediatrie a Spitalului Sf. Ștefan din Delhi. Mai departe, datele disponibile arată că incidențele urmărite apoi au fost în zone unde dozele de vaccinuri antipolio se administrau frecvent. Rata națională a NPAFP în India este de 25-35 de ori peste media internațională.

În același an, The Washington Post a publicat un articol despre doi copii ucrainieni care au rămas paralizați de o mutație a poliovirusului cauzat de vaccin. (Despre acest subiect: Vaccinurile polio cauzează tensiuni la nivel mondial în cazurile de paralizie la copii)

The Post notează:

La populațiile care sunt imunizate- Ucraina este categoric este una dintre cele care au doar un procent de 50% copii imunizați cu toate vaccinurile împotriva poliomielitei și alte vaccinuri preventive în 2014 – virusul vaccinului poate circula mult timp, 12 luni sau chiar mai mult și se poate modifica genetic într-o formă mai virulentă care poate cauza paralizie.

Iarăși cu logica circulară. Dacă rata de imunizare la acești copii e mică și crește riscul de a se îmbolnăvi de poliomielită din cauza vaccinului, de ce autoritățile insistă să-i preseze să se vaccineze împotriva unei boli eradicate?

Oh, mi-am amintit: din cauza… banilor. Mulți oameni fac mulți bani din multe vaccinuri.

Surse:

Rotary.org

WebWire.com

WashingtonPost.com

TruthStreamMedia.com„[1]

SURSE

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/10/28/de-dragul-banilor-rotary-vrea-sa-vaccineze-si-mai-multi-copii-in-siria-desi-virusul-din-vaccinul-antipolio-a-provocat-epidemia-recenta-de-poliomelita/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...