De la Ceaușescu încoace, România dă cea mai mare lecție de demnitate SUA!

Distribuie!

„Dragnea și Tăriceanu, o adevărată palmă pentru Klemm, Iohannis a declarat ce au dorit americanii, Hans Klemm nu a menționat ce nu au recunoscut SUA României niciodată!

BUCUREȘTI, 29 iun — Sputnik, Dragoș Dumitriu. S-a confirmat, cei doi lideri ai Coaliției de guvernământ nu au participat la recepția oferită de ambasadorul SUA la București, Excelența Sa Hans Klemm. Nu au participat nici premierul Viorica Dăncilă, dar nici alte personalități ale Coaliției.

Motivația boicotului este una clară — imixtiunea nepermisă a Ambasadei SUA în treburile interne ale României, dar și susținerea permanentă a demersurilor anti-guvernamentale, precum și a unor politici contrare vădit dorinței electoratului majoritar, cum ar fi manifestările împotriva ideii de morală tradițională.

Practic, de acum 30 de ani, din 25 februarie 1988, când Ceaușescu renunța la Clauza națiunii celei mai favorizate reproșând Statelor Unite că doresc să intervină în politica internă a României, este pentru prima dată când țara noastră se manifestă la nivel de conducere cu atâta demnitate.”[1]


Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/politics/20180629/20218676/sua-receptie-ambasada-boicot.html

Va recomandam sa cititi:


Declarația de Independență a SUA este o minciună: SUA au rămas proprietatea Marii Britanii! Monarhia Marii Britanii controlează SUA!

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/politics/20180629/20218676/sua-receptie-ambasada-boicot.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Adevărul despre Fact Checkers: Fact Checkers (cei care "verifică informațiile") nu verifică informațiile de la marile agenții de presă sau informațiile guvernamentale. Organizațiile care "verifică informațiile" nu sunt nici independente, nici obiective, ci sunt create de către globaliști și au misiunea de a dezinforma oamenii și de a susține globalismul (Noua Ordine Mondială)
Statul Paralel din România: Cifrele care arată abuzurile sistemului. Zeci de mii de interceptări făcute fără rezultat
Julian Assange, fondator Wikileaks: "SUA comit abuzuri ținând oameni în captivitate și corup România în cel mai grav mod!"
"Vrem spitale, nu catedrale" - o propagandă neomarxistă creată de către ONG-urile lui George Soros
Evreii și instaurarea comunismului în România
Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, îi insultă pe cei care se opun vaccinării: "Rușine anti-vaccinistilor! Decesul fiecarui copil care a murit în Europa de rujeolă cade în responsabilitatea celor care răspândesc astfel de minciuni în media"
Pact pentru autonomia "Ținutului Secuiesc", semnat de cele trei formațiuni maghiare din România! Toți cei care promovează autonomia "Ținutului Secuiesc" trebuie expulzați din România! Promovarea autonomiei "Ținutului Secuiesc" reprezintă o amenințare la adresa Securității Naționale a României!
Ambarcațiune cu zeci de migranți la bord, depistată la Mangalia
Vaccinuri pentru copii aproape expirate! Medicii de familie din Argeș sunt extrem de nemulțumiți de decizia Ministerului Sănătății de a trimite în teritoriu, în toiul verii, vaccinuri care expiră peste treizeci de zile!
Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie va avea loc pe 7 octombrie 2018! Veniți la Referendum și susțineți familia tradițională!
Memoriul medicilor din Constanța, care solicită eliminarea obligativității vaccinărilor
Fost procuror-șef, dezvăluiri șocante de la vârful justiției: „Mi-a fost frică pentru prima dată”

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...