De la Globalizare la Naționalism

by Noua Ordine Mondiala, visul Iluminatilor, nu va putea fi instaurata niciodata pe acest Pamant. De ce? Este simplu: Oamenii nu mai accepta Globalizarea si se orienteaza catre Nationalism. La inceput, majoritatea oamenilor au fost manipulati de iluzia Globalizarii, fara sa stie ca, de fapt, ii va astepta o Dictatura […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Noua Ordine Mondiala, visul Iluminatilor, nu va putea fi instaurata niciodata pe acest Pamant. De ce? Este simplu: Oamenii nu mai accepta Globalizarea si se orienteaza catre Nationalism. La inceput, majoritatea oamenilor au fost manipulati de iluzia Globalizarii, fara sa stie ca, de fapt, ii va astepta o Dictatura Absoluta, un Comunism Global.

Oamenii incep sa vada ca, cu cat Globalizarea se extinde, drepturile si libertatile lor scad. Astazi, in Europa, iti este interzis sa spui adevarul. Adevarul este considerat a fi “incorect politic” si sanctionat. Astazi, in Europa, nu ai voie sa te opui multiculturalismului, casatoriei gay, teoriei gender si a altor ideologii neomarxiste.


Oamenii incep sa vada ca, drepturile si libertatile le sunt restranse, pas cu pas, cu fiecare atentat terorist, care are loc. Oamenii incep sa inteleaga ca, de fapt, terorismul global a fost creat si finantat de catre SUA cu scopul de a putea lua toate libertatile oamenilor.

Toate aceste abuzuri impotriva drepturilor si libertatilor oamenilor, astazi, sunt vizibile. Degeaba incearca globalistii sa le eticheteze drept “teorii ale conspiratiei”. Adevarul este dincolo de orice “teorie”.


Liderii partidelor nationaliste au ajuns aproape sa castige alegerile prezidentiale. Acesti lideri ai partidelor nationaliste au spus si spun nu Globalizarii, nu Uniunii Europene, nu NATO.

Rusia este un vehement sustinator al valorile nationale (cultura, istorie, traditie) si din acest motiv Rusia este vazuta ca un “inamic” de catre globalisti. Globalistii incearca sa ne distruga toate valorile nationale, caci un popor fara valori nationale este un popor pierdut.

James P. Warburg, francmason, bancher american, “parinte” si director al Bancii Federale de Rezerve si Consilier Financiar al Presedintelui Franklin D. Roosevelt a facut urmatoarea declaratie în fata Senatului SUA la data de 17 februarie 1950:

“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”[1]

David Rockefeller Jr. a declarat in fata Consiliului de Afaceri al ONU in 1994:

“Ne afla in pragul unei transformari globale. Tot ce ne trebuie este o criza majora la momentul oportun si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”[2]

David Rockefeller recunoaste in cartea sa “Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala si se declara vinovat:

„Unii chiar cred ca suntem parte a unei societati secrete ce lucreaza impotriva celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii, ma caracterizeaza pe mine si pe familia mea ca ‘Internationalisti’ ce s-au raliat cu alte persoane din toata lumea pentru a edifica o structura mai integrata global si politic (n.ed. Noua Ordine Mondiala) – o lume – daca vreti sa o numiti asa. Daca aceasta este acuzatia, atunci ma declar vinovat – si sunt mandru de acest lucru!”[3]

Guvernul Mondial nu va putea fi instaurat niciodata, deoarece oamenii incep sa inteleaga ca, de fapt, este un Guvern Mondial Totalitar.

SURSE

  1. Francmasonul James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA, 17 februarie 1950.
  2. David Rockefeller Jr. a declarat in fata Consiliului de Afaceri al ONU in 1994.
  3. David Rockefeller recunoaste in cartea sa “Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala.
  4. Foto: deesillustration.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Rolul francmasonilor in Marea Unire de la 1 decembrie 1918 ! Nu exista eveniment fara implicarea francmasonilor !
Cenzură în Marea Britanie: Marea Britanie a blocat conturile bancare ale canalului media Russia Today
Basescu recunoaste ca CIA tortureaza detinutii de la Guantanamo, pana acestia spun ce ofiterii CIA vor sa auda ! Astia sunt "partenerii strategici" ai Romaniei !
Mary Poppins: revoluționară, feministă, ocultistă
ONG-iștii vor ca posturile TV ce prezintă adevărul despre acțiunile subversive ale lui George Soros împotriva României să fie amendate de CNA!
SRI susține public protestele neautorizate ale Tinerilor Frumoși și Liberi
În 1945, serviciul secret rusesc a descoperit în Berlin hărțile spre tărâmul legendar din interiorul planetei
Serviciile secrete din România doresc, din nou, legile Big Brother
ONG-iștii lui George Soros vor să aducă în România un milion de imigranți! Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranți pe teritoriul României constituie o amenințare la adresa Siguranței Naționale, având în vedere nenumăratele infracțiuni comise de imigranți în Occident!
Vă mai îndoiți de faptul că există o ocultă compusă din magistrați, jurnaliști și organizații civice care, deși pretind că apără statul de drept ori sprijină anticorupția, au de fapt alte interese?
De la minciuna “gripei aviare” din 2005 la minciuna “pestei porcine” din 2018: Uciderea animalelor pentru ca românii să cumpere de la străini
Metroul din Londra renunță la expresia "doamnelor și domnilor", de dragul genului neutru
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro