De la Globalizare la Naționalism

Distribuie!by Noua Ordine Mondiala, visul Iluminatilor, nu va putea fi instaurata niciodata pe acest Pamant. De ce? Este simplu: Oamenii nu mai accepta Globalizarea si se orienteaza catre Nationalism. La inceput, majoritatea oamenilor au fost manipulati de iluzia Globalizarii, fara sa stie ca, de fapt, ii va astepta o Dictatura […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Noua Ordine Mondiala, visul Iluminatilor, nu va putea fi instaurata niciodata pe acest Pamant. De ce? Este simplu: Oamenii nu mai accepta Globalizarea si se orienteaza catre Nationalism. La inceput, majoritatea oamenilor au fost manipulati de iluzia Globalizarii, fara sa stie ca, de fapt, ii va astepta o Dictatura Absoluta, un Comunism Global.

Oamenii incep sa vada ca, cu cat Globalizarea se extinde, drepturile si libertatile lor scad. Astazi, in Europa, iti este interzis sa spui adevarul. Adevarul este considerat a fi “incorect politic” si sanctionat. Astazi, in Europa, nu ai voie sa te opui multiculturalismului, casatoriei gay, teoriei gender si a altor ideologii neomarxiste.


Oamenii incep sa vada ca, drepturile si libertatile le sunt restranse, pas cu pas, cu fiecare atentat terorist, care are loc. Oamenii incep sa inteleaga ca, de fapt, terorismul global a fost creat si finantat de catre SUA cu scopul de a putea lua toate libertatile oamenilor.

Toate aceste abuzuri impotriva drepturilor si libertatilor oamenilor, astazi, sunt vizibile. Degeaba incearca globalistii sa le eticheteze drept “teorii ale conspiratiei”. Adevarul este dincolo de orice “teorie”.


Liderii partidelor nationaliste au ajuns aproape sa castige alegerile prezidentiale. Acesti lideri ai partidelor nationaliste au spus si spun nu Globalizarii, nu Uniunii Europene, nu NATO.

Rusia este un vehement sustinator al valorile nationale (cultura, istorie, traditie) si din acest motiv Rusia este vazuta ca un “inamic” de catre globalisti. Globalistii incearca sa ne distruga toate valorile nationale, caci un popor fara valori nationale este un popor pierdut.

James P. Warburg, francmason, bancher american, “parinte” si director al Bancii Federale de Rezerve si Consilier Financiar al Presedintelui Franklin D. Roosevelt a facut urmatoarea declaratie în fata Senatului SUA la data de 17 februarie 1950:

“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”[1]

David Rockefeller Jr. a declarat in fata Consiliului de Afaceri al ONU in 1994:

“Ne afla in pragul unei transformari globale. Tot ce ne trebuie este o criza majora la momentul oportun si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”[2]

David Rockefeller recunoaste in cartea sa “Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala si se declara vinovat:

„Unii chiar cred ca suntem parte a unei societati secrete ce lucreaza impotriva celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii, ma caracterizeaza pe mine si pe familia mea ca ‘Internationalisti’ ce s-au raliat cu alte persoane din toata lumea pentru a edifica o structura mai integrata global si politic (n.ed. Noua Ordine Mondiala) – o lume – daca vreti sa o numiti asa. Daca aceasta este acuzatia, atunci ma declar vinovat – si sunt mandru de acest lucru!”[3]

Guvernul Mondial nu va putea fi instaurat niciodata, deoarece oamenii incep sa inteleaga ca, de fapt, este un Guvern Mondial Totalitar.

SURSE

  1. Francmasonul James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA, 17 februarie 1950.
  2. David Rockefeller Jr. a declarat in fata Consiliului de Afaceri al ONU in 1994.
  3. David Rockefeller recunoaste in cartea sa “Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala.
  4. Foto: deesillustration.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Bulgarii fac referendum pentru iesirea din NATO ! NATO nici macar nu plateste chirie pentru bazele detinute ! Spolierea oamenilor de resurse naturale, saracirea lor si instigarea la razboi este politica de baza a SUA, UE, ONU si NATO !
Covid-19 și elita tehnocrată
"Putin a tradat Noua Ordine Mondiala", spune un fost ambasador al SUA ! Rusia a fost scoasa deja din G8 !
Ambasadorul Chinei la Washington: SUA să înceteze cu ameninţările referitoare la criza nord-coreeană
Curtea Constituțională a României distruge Statul Paralel: protocoalele secrete ale SRI sunt ilegale
CIA recunoaște experimentele pentru influențarea comportamentului uman prin dispozitive electronice
Fondul Proprietatea condus de fostul ambasador american Mark H. Gitenstein, profit imens din România: DNA a refuzat să cerceteze ingineria financiară pusă la cale de peste ocean! DNA nu are cum sa îi cerceteze pe americani, deoarece DNA este creația SUA!
SUA își exprimă „îngrijorarea pentru independența sistemului judiciar”! SUA nu doresc ca magistrații din România să răspundă pentru abuzurile și erorile judiciare! SUA au susținut instaurarea Sistemului Represiv din România!
Migranții alocați României se întorc din Germania. Cât ne va costa întreținerea lor? Spune nu primirii imigranților în România!
Rezerva fracționară bancară și iluzia banilor
Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!
David Rockefeller, mare susținător al Globalizării și Noii Ordini Mondiale, a murit la vârsta de 101 ani!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro