“Dealul Albastru”, în apropiere de Volgograd, Rusia, un loc misterios

Distribuie!by “In apropiere de Volgograd, Rusia, localnicii cunosc o zona denumita “Dealul Albastru”, care atrage in directia sa norii de furtuna, inclusiv fulgere si tunete. In timpul acestor fenomene meteo se blocheaza pe neasteptate functionarea motoarelor cu ardere interna. Automobilistii le ocolesc, iar elicopterele sunt cu atat mai mult prudente. […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“In apropiere de Volgograd, Rusia, localnicii cunosc o zona denumita “Dealul Albastru”, care atrage in directia sa norii de furtuna, inclusiv fulgere si tunete. In timpul acestor fenomene meteo se blocheaza pe neasteptate functionarea motoarelor cu ardere interna.

Automobilistii le ocolesc, iar elicopterele sunt cu atat mai mult prudente. Este un fel de mic triunghi al Bermudelor, rusesc.”[1]


SURSE

  1. https://m.ziare.com/vacanta/inexplicabile-anomalii-geografice-1153581
  2. Foto: ro.wikipedia.org

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.