Dealul din Bihor – o zona geomagnetica unde masinile pot urca fara actiunea motorului ! Zona uimeste oamenii de stiinta !

by Romania este plina de fenomene ce sunt considerate a fi “ciudate” sau “paranormale”, dar ele sunt cat se poate de normal si orice fenomen, poate fi explicat in baza fizicii cuantice. Este normal, totusi, ca oamenii sa se mire, atunci cand au de-a face cu astfel de fenomene, caci […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Romania este plina de fenomene ce sunt considerate a fi “ciudate” sau “paranormale”, dar ele sunt cat se poate de normal si orice fenomen, poate fi explicat in baza fizicii cuantice. Este normal, totusi, ca oamenii sa se mire, atunci cand au de-a face cu astfel de fenomene, caci acestia se raporteaza la fizica clasica, stiinta clasica, care este plina de minciuni si inconveniente, adica informatii foarte vechi, dar lasate in mod deliberat, pentru a tine oamenii intr-o stare de necunoastere.

Dealul din Bihor unde masina urca fara motor

Publicatia Adevarul, prezinta fenomenul geomagnetic ce se manifesta pe un deal din localitatea Varciorog din judetul Bihor:


“Conducătorii auto care ajung pe dealul din localitatea bihoreană Vârciorog pot trăi o adevărată minune. Dacă îşi opresc maşina, vor observa cum aceasta o va lua la deal fără să fie pornită. Acest fenomen pare să fie unul ciudat, sau mai bine spus, una dintre anomaliile pământului. E greu de crezut că o maşină o poate lua la deal cu motorul oprit. În Bihor, acest lucru chiar este posibil.

Totul se întâmplă pe un deal din localitatea Vârciorog, acolo unde şoferii curioşi, nu de puţine ori au încercat şi s-au convins de aces lucru. Cu motorul pornit, maşina a luat-o la deal. Profesorul orădean Valentin Cucer este fascinat de acest fenomen pe care-l studiază de mai mulţi ani. Potrivit profesorului de fizică, nu este vorba despre un fenomen magnetic, şi asta pentru că dacă s-ar vorbi despre un astfel de fenomen, intensitatea lui ar trebui să fie mult mai mare.

“Dacă la mijloc ar fi un fenomen magnetic, cel mai sigur s-ar fi magnetizat şi piesele maşinilor. Nu este exclus ca în zonă să existe un minereu greu, de o densitate enormă. În acest fel s-ar putea oferi o explicaţie. Obiectele lăsate libere la baza dealului suhnt atrase de acel zăcământ”, este de părere profesorul de fizică. Cei care trec întâmplător prin zonă, dar şi oamenii locului sunt uimiţi de acest fenomen. Nu ştiu dacă este vorba despre ceva ştiinţific sau e vorba despre vreo altă minune.

Profesorul Vasile Cucer a încercat multe experimente în zonă şi susţine că el însuşi a simţi ceva mai deosebit în zona respectivă. “Este un deal pe care maşinile urcă fără motor. Greu de crezut, dar adevărat. Maşina are nevoie doar de un impuls minim pentru a o lua la vale. Se pare că este un fenomen ciudat, una dintre anomaliile pământului”, este de părere profesorul.”[1]

Astfel de zone se regasesc in Romania, in foarte multe locatii, iar cea mai cunoscute ramane “Gura de Rai”, din Muntii Bucegi, care este practic, o zona cu o suprafata de un km patrat, din zona varfului Muntelui Doamnei.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/gura-de-rai-din-muntii-bucegi-un-loc-de-un-kilometru-patrat-in-care-organismul-nu-oboseste-si-functiile-fizico-chimice-se-revigoreaza-brusc.


Video !

SURSE

1. http://adevarul.ro/locale/oradea/anomaliile-pamantului-dealul-bihor-masinile-urca-motor-explicatiile-specialistilor-fenomen-considerat-ciudat-1_5554b065cfbe376e35327b7a/index.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro