Declaratia șefei Direcției de Sănătate Publică (DSP) Suceava: Suceava are un număr atât de mare de cazuri Covid-19 pentru că raporta teste, nu bolnavi

Distribuie!by “Suceava a raportat săptămâni la rând numărul de teste efectuate și nu cel al persoanelor contaminate, acesta fiind unul din motivele pentru care apare cu cel mai mare procent de cazuri Covid-19 din România, dezvăluie șefa DSP din acest județ. Numărul foarte mare de cazuri de Covid-19 raportat în […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Suceava a raportat săptămâni la rând numărul de teste efectuate și nu cel al persoanelor contaminate, acesta fiind unul din motivele pentru care apare cu cel mai mare procent de cazuri Covid-19 din România, dezvăluie șefa DSP din acest județ.

Numărul foarte mare de cazuri de Covid-19 raportat în județul Suceava și diferențele care apar între numărul total de cazuri, pe de o parte, și suma cazurilor de persoane vindecate, încă pozitive și decese, pe de altă parte, duce la concluzia că undeva pe traseul raportărilor există o eroare.


Întrebată dacă este posibil ca în realitate să se fi raportat numărul de teste cu rezultat pozitiv și nu numărul de persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus, șefa DSP Suceava, dr. Manuela Trifan, a răspuns că este foarte posibil, scrie Monitorul de Suceava.

Suspiciunea că undeva există o greșeală a apărut de la faptul că Suceava raporta un număr foarte mic de persoane vindecate și un număr inexplicabil de mare de cazuri, comparativ cu restul județelor.


Șefa DSP a arătat că probleme sunt în verificarea datelor de la începutul epidemiei, când, se pare, „s-au raportat teste, nu persoane pozitive”.

„Sunt cazuri cu nume și prenume, dar fără CNP, fără adresă, nu le putem aloca nici unei unități administrativ teritoriale, pur și simplu nu știm de unde sunt”, a afirmat dr. Trifan.”[1]

Stirea completa o cititi aici -> https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incredibil-suceava-are-un-numar-atat-de-mare-de-cazuri-covid-19-pentru-ca-raporta-numarul-de-teste-nu-de-imbolnaviri.html

Adevarul iese la iveala!

Ce s-a intamplat, de fapt, in Romania? Globalistii din Romania au primit ordin de la Organizatia Mondiala a Sanatatii sa declare stare de urgenta, iar pentru a putea justifica aceasta stare de urgenta ei au folost testele PCR, care dau rezultate eronate, care nu au fost create pentru a pune diagnostic de Covid-19 si au umflat numarul persoanelor “bolnave”, dar si numarul persoane care au decedat.

Secretarul de Stat din Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a recunoscut ca 80% dintre acestia erau grav bolnavi si ca ar fi murit[2]. Presa mituita de guvernul PNL cu 40 milioane de euro continua campania guvernamentala de dezinformare. Cu toate acestea, adevarul iese la iveala.

SURSE

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incredibil-suceava-are-un-numar-atat-de-mare-de-cazuri-covid-19-pentru-ca-raporta-numarul-de-teste-nu-de-imbolnaviri.html
  2. https://www.capital.ro/afirmatie-socanta-a-lui-horatiu-moldovan-despre-decesele-covid-19-80-ar-fi-murit-oricum-confirma-tezele-lui-vasile-astarastoae.html
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cazul colonelului SRI (rtg.) Vasile Zărnescu împotriva Institutului Elie Wiesel. Evreii sioniști de la Institutul Elie Wiesel îl vor la închisoare pe colonelul SRI (rtg.) Vasile Zărnescu, după ce acesta a publicat o carte negaționistă. Aceasta este o încălcare a libertății de exprimare!
O întrebare retorică: „Vrem spitale, nu rachete”?
Kosonii dacilor furati din Sarmizegetusa sunt vanduti cu mii de dolari in SUA
O studentă româncă din străinătate dorește interzicerea conferinței lui Dan Puric de la Institutul Național de Limbi și Civilizații Orientale din Paris. Motivul? Naționalismul actorului care vorbește despre „planuri oculte de distrugere a României”
Jihadistul din Craiova condamnat la închisoare cu executare
Dezastrul provocat cetăților dacice din Munții Orăștiei aflate sub protecția UNESCO
Istoria întunecată a DNA
Primarul din Sfântu Gheorghe acuzat că batjocorește drapelul național și îi umilește pe români: „Nu putem întâmpina Centenarul Marii Uniri umiliți în propria țară. Ne obligă memoria înaintașilor!”! Extremiștii unguri trebuie expulzați din România!
Întâlnirea Președintelui României, Klaus Iohannis, cu Presedintele SUA, Donald Trump - slugărnicie absolută în fața SUA
România se războiește cu UDMR la Bruxelles! Uniunea Federativă a Minorităților Europene (FUEN) urmărește promovarea unei inițiative prin care drepturile minorităților să nu mai fi e reglementate de către statele naționale, ca până acum, ci de către Bruxelles!
Aproximativ 2.000 de persoane, la marşul pentru autonomie de la Târgu Mureş! "Ținutul Secuiesc" a fost și va rămâne Pământ Românesc!
Dacă nu ești de acord cu ocupația și politica americană, propaganda te etichetează ca fiind "rusofil" sau "plătit de ruși"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro