Declaratia șefei Direcției de Sănătate Publică (DSP) Suceava: Suceava are un număr atât de mare de cazuri Covid-19 pentru că raporta teste, nu bolnavi

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Suceava a raportat săptămâni la rând numărul de teste efectuate și nu cel al persoanelor contaminate, acesta fiind unul din motivele pentru care apare cu cel mai mare procent de cazuri Covid-19 din România, dezvăluie șefa DSP din acest județ.

Numărul foarte mare de cazuri de Covid-19 raportat în județul Suceava și diferențele care apar între numărul total de cazuri, pe de o parte, și suma cazurilor de persoane vindecate, încă pozitive și decese, pe de altă parte, duce la concluzia că undeva pe traseul raportărilor există o eroare.


Întrebată dacă este posibil ca în realitate să se fi raportat numărul de teste cu rezultat pozitiv și nu numărul de persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus, șefa DSP Suceava, dr. Manuela Trifan, a răspuns că este foarte posibil, scrie Monitorul de Suceava.

Suspiciunea că undeva există o greșeală a apărut de la faptul că Suceava raporta un număr foarte mic de persoane vindecate și un număr inexplicabil de mare de cazuri, comparativ cu restul județelor.


Șefa DSP a arătat că probleme sunt în verificarea datelor de la începutul epidemiei, când, se pare, „s-au raportat teste, nu persoane pozitive”.

„Sunt cazuri cu nume și prenume, dar fără CNP, fără adresă, nu le putem aloca nici unei unități administrativ teritoriale, pur și simplu nu știm de unde sunt”, a afirmat dr. Trifan.”[1]

Stirea completa o cititi aici -> https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incredibil-suceava-are-un-numar-atat-de-mare-de-cazuri-covid-19-pentru-ca-raporta-numarul-de-teste-nu-de-imbolnaviri.html

Adevarul iese la iveala!

Ce s-a intamplat, de fapt, in Romania? Globalistii din Romania au primit ordin de la Organizatia Mondiala a Sanatatii sa declare stare de urgenta, iar pentru a putea justifica aceasta stare de urgenta ei au folost testele PCR, care dau rezultate eronate, care nu au fost create pentru a pune diagnostic de Covid-19 si au umflat numarul persoanelor “bolnave”, dar si numarul persoane care au decedat.

Secretarul de Stat din Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a recunoscut ca 80% dintre acestia erau grav bolnavi si ca ar fi murit[2]. Presa mituita de guvernul PNL cu 40 milioane de euro continua campania guvernamentala de dezinformare. Cu toate acestea, adevarul iese la iveala.

SURSE

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incredibil-suceava-are-un-numar-atat-de-mare-de-cazuri-covid-19-pentru-ca-raporta-numarul-de-teste-nu-de-imbolnaviri.html
  2. https://www.capital.ro/afirmatie-socanta-a-lui-horatiu-moldovan-despre-decesele-covid-19-80-ar-fi-murit-oricum-confirma-tezele-lui-vasile-astarastoae.html
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Ecologie, control populațional și Noua Ordine Mondială

Sufletele care se reîncarnează întâlnesc în noua lor viaţă persoane de care, într-un fel sau altul, au fost legate în alte existenţe

Complexul piramidal din Guatemala

Covid-19: Autoritățile și presa au răspândit o cantitate atât de mare de dezinformare și de exagerare privind letalitatea coronavirusului încât americanii au ajuns să sufere de o „psihoză delirantă”

Cristalele din Atlantida şi Triunghiul Bermudelor

Închide