Declaraţia unui puşcaş marin american: Am fost 17 ani pe Marte, m-am luptat cu extratereştrii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un fost militar al marinei americane sustine ca a petrecut 17 ani pe planeta Marte, luptandu-se cu extraterestrii, scrie ziare.com.

Barbatul, cunoscut sub numele de capitanul Kaye, sustine ca exista cinci colonii umane pe Planeta Rosie, iar in perioada petrecuta acolo a luptat pentru apararea acestora, relateaza Daily Star.

Fostul militar sustine ca a facut parte dintr-o flota spatiala cunoscuta sub numele de Forta de Aparare a Pamantului, care recruta personal militar din tari precum America, Rusia si China.

De asemenea, capitanul Kaye sustine ca martienii ar fi vrut sa preia controlul asupra planetei.

El mai afirma ca antrenamentul pentru perioada petrecuta pe Marte a avut loc pe Luna, precum si pe satelitul planetei Saturn, Titan. De asemenea, ceremonia sa de pensionare ar fi avut loc tot pe Luna, dupa 20 de ani se serviciu militar, printre invitati numarandu-se fostul secretar american al Apararii, Donald Rumsfeld.”[1]

SURSE


  1. https://www.realitatea.net/declaratia-unui-puscas-marin-american-am-fost-17-ani-pe-marte-m-am-luptat-cu-extraterestrii_1468388.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Victorie a libertății! Lidl a anunțat că va repune crucea pe ambalajele produselor grecești de pe care le ștersese din corectitudine politică

Otrăvurile din alimente – standardele duble în alimentaţie
Disparitia avionului malaezian – 6 lucruri care nu s-au spus la TV despre zborul 370! Telefoanele pasagerilor din avionul Malaysia Airlines inca SUNA! 20 de angajati ai unei companii high-tech orientata catre energie libera se aflau in acel moment in avion!

Ministerul Mediului dă ordin pentru împușcarea a 1.691 de animale protejate. Pe listă se află animale care nu fac nicio pagubă

Curtea Internationala de Justitie sustine ca nici sarbii si nici croatii nu au comis genocid in razboiul din anii ’90 ! Razboiul din Kosovo a fost creat si finantat de SUA !

Închide