Declaraţiile unor oficiali îndrăzneţi cu privire la OZN-uri

Distribuie!by Prezentăm în continuare câteva exemple edificatoare, declaraţii ce vin din partea unor oficiali de rang înalt din cadrul personalului militar sau guvernamental. Locotenentul Walter Haut, ofiţer în cadrul Biroului de presă al Roswell Army Air Base: „Eram efectiv în posesia unui disc zburător, care a fost găsit într-un ranch […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Prezentăm în continuare câteva exemple edificatoare, declaraţii ce vin din partea unor oficiali de rang înalt din cadrul personalului militar sau guvernamental.

10455347_10152302284729006_1737775293011593863_n

Locotenentul Walter Haut, ofiţer în cadrul Biroului de presă al Roswell Army Air Base:


„Eram efectiv în posesia unui disc zburător, care a fost găsit într-un ranch la nord de Roswell. Informaţia mi-a fost transmisă de colonelul Blanchard. Acoperirea a fost orchestrată foarte eficient şi rapid de la Washington prin diferite canale. Trebuia să spunem că totul era fals, că era doar un balon meteorologic.”

Lordul Hugh Dowding, ofiţer, comandant al Royal Air Force in timpul celui de-al Doilea Război Mondial, declara în anul 1954:

„Cu siguranţă, OZN-urile sunt reale şi sunt de origine interplanetară. Dovezile acumulate cu privire la existenţa lor sunt o mulţime, iar eu accept realitatea existenţei lor. Peste 10.000 de apariţii OZN au fost raportate, majoritatea neputând fi explicate făcând apel la vreo explicaţie ştiinţifică şi nici utilizând presupunerea că au fost halucinaţii, reflexii, meteoriţi, roţi căzute din avioane şi alte asemenea.

Aceste OZN-uri au fost semnalate pe ecranele radarelor, iar vitezele observate erau de peste 14.000 km/oră. Sunt convins că aceste obiecte există şi că nu au fost fabricate de naţiuni de pe Terra. Eu nu văd altă alternativă decât acceptarea faptului că sunt de natură extraterestră.”

Vice-amiralul R. H. Hillenkoetter, comandant al Serviciilor Secrete în Pacific în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, şi ulterior şef al CIA, declara în 1960:


„În culise, ofiţerii de rang înalt din Air Force sunt serios îngrijoraţi în ceea ce priveşte OZN-urile. Dar printr-o politică oficială de secretizare şi ridiculizare, mulţi cetăţeni sunt înclinaţi să creadă că OZN-urile ar fi nişte prostii.”

Colonelul Hayashi, comandant al Air Transport Wing din cadrul Air Self-Defense Force a Japoniei din anii ’60, declara:

„Existenţa OZN-urilor este imposibil de negat. E foarte ciudat că nu am reuşit să le identificăm originea după 20 de ani de cercetări.”

Jimmy Carter, fost preşedinte al SUA:

„Sunt convins ca OZN-urile există deoarece am văzut eu însumi unul. Era lucrul cel mai straniu pe care I-am văzut vreodată, era enorm, foarte luminos şi îşi schimba culoarea. Un lucru e sigur: nu voi mai glumi niciodată pe seama celor care spun că au văzut un OZN pe cer.”

Michail Gorbaciov, ultimul preşedinte al URSS, declara în 1990:

„Fenomenul OZN este real şi trebuie tratat cu seriozitate.”

Este util să precizăm că şi în URSS au existat mai multe programe secrete de studiu al OZN-urilor. Dintre acestea menţionam că în 1978 a existat un asemenea program numit „Reţeaua”, apoi în 1980 un altul numit Galaxy, iar în anul 1985 a demarat proiectul secret Horizon.

SURSE

  1. Marvin White – “Istoria interzisa a omenirii”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro