Declasificarea documentelor privind OZN poate aduce prejudicii foarte grave siguranței SUA

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„15 ianuarie 2020, Căpitanul Michael Hannan, USN Nimitz Operational Intelligence Center din cadrul Navy’s Office of Naval Intelligence (ONI) a răspuns unei cerei de declasificare a documentelor secrete, cerere de tip Freedom of Information Act (FOIA). Cererea a fost făcută pe 18 octombrie 2019, de către un operator civil, un mare producător de aeronave și privește ”Incidentul Nimitz” din noiembrie 2004.

După cum probabil că știți, sau nu, în noiembrie 2004 s-a petrecut cel mai important episod OZN din istoria omenirii. Mai multe avioane de luptă de pe portavionul Nimitz, aflat lângă San Diego, California, au fost implicate într-un balet aerian cu mai multe OZN, se pare că au fost zece, care a durat peste 8 minute. OZN-urile aveau forma unei capsule de medicamente, sau tic-tac, lungi de circa 15-20 metri, cum le-au botezat piloții și aveau o viteză mult superioară.


După cum arată ”Stars and Stripes” ofițerul superior Navy a respins, ieri, cererea FOIA declarând că declasificarea informațiilor și punerea la dispoziția publicului „would cause exceptionally grave damage to the National Security of the United States.”

Luis Elizondo, un simpatic pensionar de la Pentagon, divizia informații, spune, în același articol, că nu este vorba despre ”paranoia militară” ci de evenimente foarte grave cu care se confruntă militarii americani, dar și de alte naționalități, după cum știe el. Și că dacă s-ar declasifica toate documentele secrete privind OZN, lumea nu ar mai fi la fel. Haide să lăsăm lumea așa cum este, în aurita ignoranță a unor evenimente extrem de grave, spune Luis.”[1]


SURSE

  1. https://evz.ro/declasificarea-documentelor-privind-ozn-poate-aduce-prejudicii-foarte-grave-sigurantei-sua-horoscopul-lui-dom-profesor.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...