Definiții: Telepatia, clarviziunea, premoniția, retrocogniția, visele parapsihologice, sincronicitatea și radiestezia

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Telepatia este o comunicare sau o transmitere vo­luntară sau involuntară a gândurilor şi a senzaţiilor pe alte căi decât cele cinci simţuri.

Clarviziunea este abilitatea de a percepe de la depărtare evenimente legate de fiinţe vii sau nevii ori percepţii din interiorul fiinţelor vii sau nevii.


Premoniţia (prezicerea viitorului sau harul profeţiei) este capacitatea extrasenzorială de a afla evenimentele viitoare mai apropiate sau mai îndepărtate în timp.

Retrocogniţia este capacitatea extrasenzorială prin care un eveniment sau o situaţie trecute sunt “văzute” ca şi cum ar exista în prezent.


Visele parapsihologice sunt cele care explicit, deviat sau simbolic, sunt premonitorii, clarvăzătoare, telepatice.

Sincronicitatea se caracterizează prin coincidenţele semnificative în timp ale unor evenimente înrudite, nelegate cauzal.

Radiestezia este fenomenul în cadrul căruia un sistem viu (vegetal, animal, uman etc.) recepţionează prin intermediul extrasensibilităţilor sale un semnal infoenergetic şi reacţionează la decodificarea semnalului respectiv.”

Sursa: Romulus Popescu – https://m.jurnalul.ro/paranormal/icirc-nchideti-ochii-si-priviti-313671.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...