Degeaba mănânci sănătos, dacă ai mintea plină de gânduri negative, tot te vei îmbolnăvi

by Degeaba mănânci sănătos, dacă ai mintea plină de gânduri negative, tot te vei îmbolnăvi. Gândurile ajung în subconștient, iar subconștientul funcționează ca un puternic amplificator. La fel și în cazul oricărei boli, trebuie folosit și subconștientul pentru vindecare. Mintea umană este complexă și este dificil de înțeles de către […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Degeaba mănânci sănătos, dacă ai mintea plină de gânduri negative, tot te vei îmbolnăvi. Gândurile ajung în subconștient, iar subconștientul funcționează ca un puternic amplificator.

La fel și în cazul oricărei boli, trebuie folosit și subconștientul pentru vindecare. Mintea umană este complexă și este dificil de înțeles de către oamenii de știință.


Oamenii de știință au înțeles că mintea umană poate memora întregul internet. În realitate, aceasta-i doar 1% din puterea minții. Mintea umană are și o putere subtilă/spirituală, creând astfel realitatea în care trăim, cu ajutorul gândurilor din subconștient.

SURSE


  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro