Dependența copiilor și a adolescenților de noile tehnologii dezlănțuie efecte devastatoare

by Generația abrutizată. Ce riscă părinții care-și uită copiii în fața televizorului sau a tabletei Un documentar despre efectele nocive ale privitului în exces la televizor arată că dezvoltarea copilului poate fi afectată, iremediabil, din acest motiv, informează TVR. „Se exagerează foarte mult cu statul la televizor. Din păcate, pe […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Generația abrutizată. Ce riscă părinții care-și uită copiii în fața televizorului sau a tabletei

Un documentar despre efectele nocive ale privitului în exces la televizor arată că dezvoltarea copilului poate fi afectată, iremediabil, din acest motiv, informează TVR.

Se exagerează foarte mult cu statul la televizor. Din păcate, pe lângă unele efecte pe care le credem benefice, dar care nu sunt chiar așa de benefice, unele sunt foarte dăunătoare”, spune psihologul Raluca Grozăvescu.


La clasa a VI-a i-a pus pe copii să deseneze un desen în care să arate ce fac copiii în pauză. Ce au desenat majoritatea? Copii care se joacă pe telefon sau pe tabletă. Așa percepeau ei jocul în pauză”, afirmă biofizianul Virgiliu Gheorghe.

Televizorul este primul care introduce copilul în dependența de ecran și perturbă, uneori iremediabil, dezvoltarea copilului, arată realizatorii documentarului.


SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9011

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro