Deputații din Italia se revoltă, după decretele premierului Giuseppe Conte privind iziolarea populației: „Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale și constituționale!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Deputata independentă Sara Cunial, care a făcut parte din Mișcarea Cinci Stele, cunoscută pentru poziția sa anti vaccinare obligatorie, a acuzat, săptămâna trecută, Cabinetul Conte că i-a tratat pe italieni ca pe niște infractori, eliminând drepturile fundamentale sub pretextul combaterii covid-19.

Într-o intervenție de la tribuna Parlamentului, deputata italiană a rupt decretele emise de către premierul Giuseppe Conte privind izolarea italienilor în case și închiderea a zeci de firme, potrivit Corriere della Sera,


„Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale și constituționale. Parlamentul a fost înlocuit cu diferite grupuri de lucru, bombardamentul media a fost folosit pentru a condiționa mintea italienilor, bazându-se pe frica de a muri, și cenzurând pe oricine îndrăznește să ridice capul”, a spus aceasta.

Sara Cunial l-a atacat și pe Nicola Zingaretti, liderul Partidul Democrat și guvernatorul Lazio, pentru că dorește vaccinarea obligatorie a peste 2,5 milioane de italieni.
”Luând exemplu din campania de vaccinare a Lombardiei, care a provocat dezastrele pe care le plătim astăzi, Zingaretti s-a gândit că trebuie să o impună și în Lazio. Chiar dacă știe că există deja dovezi că vaccinările anti-gripă duc la aproape 40% din cazurile de Covid în multe dintre interferențele virale”,  a declarat deputatul Sara Cunial.


Ea a mai spus că„toate decretele Cabinetului Conte sunt neconstituționale. Sunt un simbol al autoritarismului regimului mediatico-sanitar,  pătat de sângele drepturilor noastre. Istoria nu iartă și într-o zi va trebui să explicați de ce ați sacrificat Italia, vânzând toate informațiile noastre.

Ulterior, ea a scris pe o rețea d socializare: „Am cerut să se studieze legătura dintre virus și vaccinuri, având în vedere că există deja un studiu pentru sezonul gripal 2017-2018, care a arătat că vaccinarea împotriva gripei crește riscul de a fi infectat cu coronavirus cu aproape 36%.  Și exact în provinciile Brescia și Bergamo, aceste vaccinări au fost administrate pe scară largă în lunile premergătoare situației de urgență. Am susținut că, într-un moment cu un interes atât de mare pentru sănătatea publică, principiul precauției trebuie păstrat înainte de a expune întreaga populație la 5G.  Adevărul nu poate fi amendat”.”[1]

Video

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Deputatii-din-Italia-se-revolta-dupa-decretele-premierului-Conte-privind-iziolarea-populatiei-%E2%80%9EAm-fost-spionati-subjugati-tratati-ca-niste-infractori-de-un-guvern-care-in-doua-luni-ne-a-distrus-drepturile-fundamentale-si-constitutionale-161269
  2. Foto: activenews.ro
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Corupția, brand de țară. Globaliștii SUA-UE-Soros se află în spatele propagandei de denigrare a României la nivel global

Noua Ordine Mondială înseamnă ateism, satanism, anarhism, Big Brother, 666 microcip RFID, dictatură, nici o proprietate și distrugerea familiei

17 artefacte care dovedesc că au existat civilizaţii preistorice avansate

În februarie 2017, 160.000 de neomarxiști și progresiști spanioli au ieșit în stradă pentru primirea imigranților

Petiție: Nu vrem “Casă Regală” înființată și finanțată din bani publici!

Închide