Deputații din Italia se revoltă, după decretele premierului Giuseppe Conte privind iziolarea populației: „Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale și constituționale!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Deputata independentă Sara Cunial, care a făcut parte din Mișcarea Cinci Stele, cunoscută pentru poziția sa anti vaccinare obligatorie, a acuzat, săptămâna trecută, Cabinetul Conte că i-a tratat pe italieni ca pe niște infractori, eliminând drepturile fundamentale sub pretextul combaterii covid-19.

Într-o intervenție de la tribuna Parlamentului, deputata italiană a rupt decretele emise de către premierul Giuseppe Conte privind izolarea italienilor în case și închiderea a zeci de firme, potrivit Corriere della Sera,


„Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale și constituționale. Parlamentul a fost înlocuit cu diferite grupuri de lucru, bombardamentul media a fost folosit pentru a condiționa mintea italienilor, bazându-se pe frica de a muri, și cenzurând pe oricine îndrăznește să ridice capul”, a spus aceasta.

Sara Cunial l-a atacat și pe Nicola Zingaretti, liderul Partidul Democrat și guvernatorul Lazio, pentru că dorește vaccinarea obligatorie a peste 2,5 milioane de italieni.
”Luând exemplu din campania de vaccinare a Lombardiei, care a provocat dezastrele pe care le plătim astăzi, Zingaretti s-a gândit că trebuie să o impună și în Lazio. Chiar dacă știe că există deja dovezi că vaccinările anti-gripă duc la aproape 40% din cazurile de Covid în multe dintre interferențele virale”,  a declarat deputatul Sara Cunial.


Ea a mai spus că„toate decretele Cabinetului Conte sunt neconstituționale. Sunt un simbol al autoritarismului regimului mediatico-sanitar,  pătat de sângele drepturilor noastre. Istoria nu iartă și într-o zi va trebui să explicați de ce ați sacrificat Italia, vânzând toate informațiile noastre.

Ulterior, ea a scris pe o rețea d socializare: „Am cerut să se studieze legătura dintre virus și vaccinuri, având în vedere că există deja un studiu pentru sezonul gripal 2017-2018, care a arătat că vaccinarea împotriva gripei crește riscul de a fi infectat cu coronavirus cu aproape 36%.  Și exact în provinciile Brescia și Bergamo, aceste vaccinări au fost administrate pe scară largă în lunile premergătoare situației de urgență. Am susținut că, într-un moment cu un interes atât de mare pentru sănătatea publică, principiul precauției trebuie păstrat înainte de a expune întreaga populație la 5G.  Adevărul nu poate fi amendat”.”[1]

Video

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Deputatii-din-Italia-se-revolta-dupa-decretele-premierului-Conte-privind-iziolarea-populatiei-%E2%80%9EAm-fost-spionati-subjugati-tratati-ca-niste-infractori-de-un-guvern-care-in-doua-luni-ne-a-distrus-drepturile-fundamentale-si-constitutionale-161269
  2. Foto: activenews.ro
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...