Descoperire în Kazahstan: Piramidă cu 1.000 de ani mai veche decât cele egiptene

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La 6.000 de km Cairo, in stepele din Kazahstan, oamenii de stiinta au descoperit o piramida care pare sa fi fost construita cu 1.000 de ani inaintea celor egiptene.

Cu toate acestea, ea aminteste de cele din Egipt prin forma si structura, afirma cercetatorii, citati de Ancient Code.

Desi e in ruine, se crede ca arata, candva, asemeni piramidei Djoser.


Descoperirea a fost facuta anul trecut de oameni de stiinta de la Institutul de Arheologie Saryarkinsky, din Karaganda, insa pana acum a fost tinuta secreta. In tot acest timp s-au facut teste, urmand ca zilele viitoare sa fie explorata si o incapere despre care se crede ca ar fi o camera mortuara.

Desi stepele Kazahstanului sunt zone pustii, folosite in trecut de URSS pentru exilarea oamenilor politici, cu mii de ani in urma regiunea era locuita de o civilizatie bogata si avansata. Piramida, datata la finalului epocii de bronz, si obiectele gasite in imediata vecinatate sunt dovezi in acest sens.


Oamenii de stiinta cred ca e vorba de un intreg complex, de 27 de cladiri ridicate in perioade diferite.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/magazin/arheologie/descoperire-de-proportii-in-kazahstan-piramida-cu-1-000-de-ani-mai-veche-decat-cele-egiptene-foto-1432896
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Istoria secreta a piticilor de pe aceasta Planeta ! Schelete ale piticilor umanoizi hobbiti socheaza lumea stiintifica ! Dimensiunile acestor fiinte sint intre 25-90 cm !
Istoricul francmason Manly P. Hall despre magicienii negri din Atlantida
Fenomene misterioase au apărut în întreaga lume (2011)
Proiectul Montauk și expedițiile pe planeta Marte
Operațiuni negre, proiecte negre și tehnologii avansate
Istoria secreta a calatoriei lui Cristofor Columb – acesta stia faptul ca se indreapta spre America (Lumea Noua), fiind trimis de catre Iluminati sa o colonizeze ! Printul Henry Sinclair de Rosslyn a calatorit catre Lumea Noua inca din anul 1398 ! Fenicienii, norvegienii, irlandezii, galezii, bretonii, bascii si portughezii – toti au navigat catre America inaintea lui !
Misterul obiectului din Marea Baltică descoperit în vara anului 2011
USS Cyclops și Triunghiul Bermudelor
Alexandru Dubrov, un biofizician de la Institutul de Fizică a Pământului al Academiei de Ştiinţe a URSS, a avansat conceptul de „biogravitaţie” pentru a explica psihochinezia
Descriere detaliată a unui OZN de către un eminent savant din China antică
Zborul colonelului american, John Richardson, către lumea din Centrul Pământului - Agartha
Piramidele si marile temple de pe aceasta Planeta au fost construite de uriasii atlanti impreuna cu extraterestri ! Acestia stapaneau materia, antigravitatia, Masura de Aur, Geometrica Sacra, Legile Cosmice si utilizau anumite forme ale energiei atomice, necunoscute oamenilor, bazate pe cristale !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...