Descoperirea unui aparat de zbor antic Vimana într-o peșteră din Afganistan

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Această ştire este ceva mai veche, dar nu a fost infirmată până în prezent. Mai curând, ea a fost trecută sub tăcere, ca atâtea alte informaţii şi descoperiri preţioase care au fost făcute în ultimele decenii.

În vara anului trecut (2012), liderii celor mai importante țări occidentale s-au succedat în vizite considerate „suspecte” în Afganistan, la intervale mici unii de ceilalţi: Barack Obama, David Cameron, Nicholas Sarkozy (care pe atunci încă mai era Preşedintele Franţei) şi Angela Merkel. Dintre aceste vizite, doar cea a lui Sarkozy a fost ţinută secretă, întrucât el se afla deja în India când, brusc, a părăsit acea ţară îndreptându-se neprogramat spre Afganistan.


În mod firesc s-a pus întrebarea: de ce graba asta suspectă a unor mari personalităţi politice ale lumii către Afganistan? Scurgerile de informaţii – chiar dacă parţiale –, provenind din cadrul Forţelor Aeriene ale SUA au oferit, se pare, răspunsul: în una din peşterile complicatului lanţ muntos din Afgansitan a fost găsit un aparat antic de zbor, denumit Vimana în scrierile hinduse, a cărui vechime este de aproximativ 5000 de ani.

Scrierea epică Mahabharata din tradiţia hindusă face numeroase referiri la aceste aparate de zbor. Există de asemenea referinţe bogate, cu explicaţii, scheme detaliate de construcţie şi soluţii energetice în multe alte scrieri hinduse, dintre care Vimanika Shastra este cea mai importantă. Acolo se afirmă că Vimana-ele hinduse aveau capacitatea de a zbura cu o mare viteză prin atmosfera terestră, pe sub apă, prin oceane şi, de asemenea, în spaţiul cosmic.


În cazul descoperirii extraordinare din Afgansitan, elementul şocant – care s-a dorit a fi ţinut secret – a fost acela că Vimana respectivă pare să fie prinsă într-o ciudată buclă temporală. Până în prezent, se pare că 8 militari americani au dispărut subit atunci când au încercat să disloce nava din poziţia pe care aceasta o ocupa în peşteră.”[1]

Descoperirea unui aparat de zbor antic Vimana într-o pesteră din Afganistan

„Pe 3 decembrie 2010, preşedintele american Obama face o vizită surpriză în Afghanistan (Washington Post.com). Pe 6 şi pe 7 decembrie 2010 e rândul prim-ministrului britanic David Cameron să viziteze acelaşi Afghanistan (ukforcesafghanistan).

Între 4 şi 7 decembrie 2010, preşedintele francez vizitează India (The Daily Star), dar pe 8 decembrie a fost dus şi el în Afghanistan de un avion de război american. Pe 18 decembrie 2010, cancelarul german Angela Merkel vizitează şi ea Afghanistanul, într-o vizită neanunţată (The Hindu). Patru lideri puternici ai lumii vizitează aceeaşi ţară în circa 2 săptămâni. Coincidenţă!? Greu de crezut.

Conform unui raport al serviciului secret rus de externe (raport confidenţial care se pare că a scăpat şi pe Internet) vizita neaşteptată al celor mai puternici lideri ai lumii în Afghanistan din decembrie 2010 s-ar datora descoperirii de către militarii americani a unei “Vimana”, prinsă într-un “puţ al timpului” – cauzând deja dispariţia a cel puţin 8 soldaţi americani care încercau s-o scoată dintr-o peşteră din Afghanistan, unde se afla ascunsă de cel puţin 5.000 de ani.

Pentru cei care nu cunosc, conform străvechiului poem epic indian Mahabharata, Vimana este “trăsura zeilor”, un obiect zburător prevăzut cu patru roţi puternice. Atunci când este activat, Vimana produce o lumină extrem de puternică, care atunci când este focusată pe orice ţintă, o distruge instantaneu.

Cât priveşte acest aşa-zis “puţ al timpului” în care se află învelit Vimana, acesta pare a fi un câmp gravitaţional electromagnetic, postulat de către Einstein şi care se pare că ar fi fost activat în anul 1943, cu ocazia celebrului experiment Philadelphia (citeşte mai multe AICI: http://www.lovendal.ro/wp52/experimentul-philadelphia-sau-miraj-cel-mai-celebru-experiment-de-teleportare/).

În timpul experimentului Philadelphia se pare că au dispărut militarii participanţi la acest exerciţiu ştiinţific, la fel cum se pare că au dispărut şi cei 8 soldaţi din Afghanistan.

 

Se pare că odată cu această Vimana, au mai fost descoperite şi o serie de scrieri străvechi care se pare că au aparţinut lui Zoroastru, creatorul celebrei religii denumită zoroastrism.”[2]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/descoperirea-unui-aparat-de-zor-vimana-hindusa-intr-o-pestera-din-afganistan-a122
  2. http://www.lovendal.ro/wp52/americanii-au-descoperit-in-afghanistan-celebrul-vimana-stravechi-obiect-zburator-inconjurat-de-un-put-al-timpului/
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...