Descoperiri naziste în Tibet: Vajra, maşinăria zeilor şi Agartha, paradisul din interiorul Terrei

Distribuie!

„Descoperiri naziste în Tibet: Vajra, maşinăria zeilor şi Agarta, paradisul din interiorul Terrei

În 1925, o echipă de specialişti ruşi a fost trimisă în Tibet pentru a căuta răspunsul mai multor întrebări cu privire la originea omului şi misterele care se ascund în interiorul Terrei. Expediţia a fost condusă de Yakov Bliumkin şi rezultatele au fost unele de-a dreptul fascinante, atât pentru acele vremuri, cât şi pentru zilele noastre.


Informaţiile au fost culese cu o acurateţe ieşită din comun şi au fost adunate într-un raport care îi poartă numele fostului agent special Bliumkin. Interesant este faptul că Bliumkin le-a oferit naziştilor aceste informaţii, motiv pentru care a fost executat în 1929. În acest fel, naziştii au putut ajunge în Tibet şi au descoperit numeroase secrete ale zeilor referitoare la puritatea raselor sau la teoria pământului gol.

Naziştii l-au trimis pe Savel’ev pentru a culege cât mai multe informaţii sacre din Tibet şi eventual pentru a descoperi intrarea în Agarta, locul minunat care se ascunde în interiorul planetei noastre. La 10 ianuarie 1939, Savel’ev aducea în Germania cele mai importante secrete din Tibet şi astfel o nouă era în dezvoltarea spirituală, pe care o căuta Hitler, se profila.


Iniţial s-a vorbit despre o tehnologie impresionantă deţinută de o civilizaţie antică. Aceasta a reuşit construirea unei maşinării capabile să decupeze bucăţi imense de piatră şi să se transporte în orice loc de pe Terra ca şi cum orice lege a fizicii era în totalitate ignorată. Această maşinărie a fost numită „Vajra” şi atunci când era nevoie se transforma într-o armă extrem de puternică, capabilă de distrugere în masă.

Un alt punct interesant, specificat în rapoartele misiunilor naziste din Tibet se referă la puritatea rasei umane şi la controlul biologic. Controlul persoanelor se poate realiza prin identificarea mirosului. Fiecare om deţine un miros specific, care poate să fie stocat. Atunci când se doreşte manipularea unei persoane, acestui miros i se induc anumite proprietăţi şi astfel comportamentul persoanei respective este corectat în funcţie de necesităţi. Specialistul german Werner Girke a fost cel care a s-a ocupat de acest segment şi a realizat numeroase descoperiri fantastice, care au fost ţinute la secret.

O altă descoperire şocantă se referă la tărâmul din interiorul planetei. Conform învăţăturilor sacre acest tărâm există şi doar cei aleşi pot ajunge acolo. Pe Terra se află două porţi, una în Tibet şi cealaltă la Polul Sud. În acest fel se explică şi interesul lui Hitler cu privire la Antarctica.

Pentru a pătrunde în Agarta, aşa fiind numit ţinutul misterios, este nevoie de numeroase atribuite spirituale. Atunci când un om atinge nivelul dorit poate ajunge în interiorul planetei şi poate să descopere un ţinut de vis, asemănat chiar cu paradisul. Acest ţinut este încălzit de un soare mai mic şi este propice pentru o viaţă de calitate. Apa, verdeaţa, cât şi pacea sunt doar câteva dintre caracteristicile Agartei.

 

Pentru că poarta din Tibet nu a fost nici măcar găsită de nazişti, a fost organizată o expediţie de proporţii în ANtarctica. Hitler a trimis peste 1000 de persoane, la bordul navei „SCHWAB ENLAND”, pentru a descoperi intrarea spre interiorul Pământului. Oficial, aceasta nu a fost niciodată găsită, dar cu toate acestea există numeroase speculaţii care indică faptul că Hitler ar fi intrat în posesia a numeroase informaţii cu privire la Agarta. Acestea nu au fost descoperite niciodată şi au fost îngropate odată cu încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/descoperi-naziste-in-tibet-vajra-masinaria-zeilor-si-agarta-paradisul-din-interiorul-terrei
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...