Descoperirile arheologice de la Tărtăria și Turdaș

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Descoperirile arheologice de la TĂRTĂRIA și TURDAȘ

Cei mai mulți dintre români, chiar dacă au auzit despre tăblițele de la Tărtăria, nu știu mai nimic despre cultura cărora le aparțin aceste tăblițe. În aceeași măsură, cultura Turdaș – Vinca este o altă enigmă pentru majoritatea locuitorilor acestei țări, deși o serie de savanți străini vorbesc elogios despre aceasta.


Realitatea este că în urmă cu peste 7.000 de ani, pe actualul teritoriu al României s-au dezvoltat culturi de excepție care au lăsat în urma lor lucruri semnificative. Din fericire mai există arheologi cu vocație a căror muncă ne permite să ne conturăm mai bine o imagine despre acea lume îndepărtată, populată cu oameni care nu erau deloc niște primitivi.

În episodul de astăzi al emisiunii Adevăruri Tulburătoare, vă invit să descoperiți o serie de lucruri deosebit de interesante despre cercetarea arheologică de la Tărtăria sau cea de la Turdaș, unde s-a descoperit un oraș neolitic, vechi de peste 7.000 de ani, cu niște caracteristici speciale. Iar această incursiune o vom face ghidați de directorul Muzeului Brukenthal din Sibiu, prof. univ. dr. Sabin Adrian Luca, un arheolog cunoscut, autor a aproape 50 de cărți de specialitate.


Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/“[1]

Video

SURSE

  1. http://adevaruldespredaci.ro/2017/10/descoperirile-arheologice-de-la-tartaria-si-turdas/
  2. Foto: adevaruldespredaci.ro
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Padurea Hoia-Baciu – o zona paranormala unica in lume: ansamblu subteran, anomalii magnetice, emisii radioactive puternice, sfere energetice, sunete si OZN-uri

Roexit – ieșirea României din Uniunea Europeană provoacă panică printre globaliști. Globaliștii se tem ca vor pierde puterea, accesul la resursele României și că România va redeveni o țară suverană și puternică

Operațiunea Gladio: Crimele comise de CIA, MI6 și NATO

Ministrul de Finante al Germaniei doreste ca statele UE indatorate sa ramana fara suveranitate ! O mentalitate tipica propagandistilor Noii Ordini Mondiale !

Când nu mai găsim un profesor bun, câinii ne predau cel puțin 6 lecții de viață

Închide