Desecretizarea dosarelor OZN a inceput

Distribuie!

În efortul de a realiza această descretizare a prezenţei extraterestre în jurul planetei noastre şi chiar pe Pământ, s-au format mai multe organizaţii ce au adunat prin activitatea lor o imensă cantitate de informaţii extrem de semnificative.

Pentru a menţiona doar câteva dintre ele, vom aminti de The Disclosure Proiect, Mutual UFO Network (MUFON), National UFO Reporting Center (NUFORC), British UFO Research Association (BUFORA), Coalition for Freedom of Information (CFI), Centre National d’Etudes Spatiales (CNES), Brazilian Committee of UFO Researchers (CBU).


top-secret-UFO-folder-thumb

The Disclosure Project este considerată a fi cea mai importantă organizaţie în această direcţie. Disclosure Project este un proiect de cercetare non-profit ce urmăreşte dezvăluirea în totalitate a informaţiilor legate de OZN-uri, inteligenţă extraterestră şi sistemele tehnologice secrete, deosebit de avansate, de producere de energie şi de propulsie.

În cadrul acestui proiect au fost adunate peste 700 de mărturii ale unor persoane foarte importante din domeniul militar sau guvernamental, ce atestă prin experienţa lor directă şi personală realitatea acestor aspecte.


Steven Greer, iniţiatorul şi conducătorul acestui proiect, a reuşit să coreleze foarte multe informaţii din întâlnirile avute cu diverşi şefi de stat, o gamă largă de insider-i militari (de la amirali până la generali de brigadă sau ofiţeri superiori), cu reprezentanţi CIA, anumiţi miliardari precum şi unii agenţi sub acoperire.

Toţi aceştia au dezvăluit adevărul ţinut în cel mai mare secret de aproape 70 de ani, referitor la fenomenul OZN şi la prezenţa pe Pământ a extraterestrilor.

În cadrul proiectului Disclosure au fost susţinute mai multe conferinţe, prezentate inclusiv prin reţeaua de Internet, iar o parte dintre ele pot fi consultate pe site-ul www.disclosureproject.org. Concluzia la care conduc toate aceste mărturii şi informaţii este aceea că secretul prezenţei extraterestre este menţinut cu încrâncenare de către cei care doresc să instituie obedienţa populaţiei prin aşa-zisa Nouă Ordine Mondială şi care prin sinistrele lor planuri urmăresc să interzică accesul umanităţii la contactul cu civilizaţiile extraterestre benefice care sunt aici pentru a ne ajuta.

Este semnificativ să observăm că în ianuarie 2013 un raport uluitor al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) asupra agendei primului ministru Medvedev la Forumul Economic Mondial (FEM) afirmă câ Rusia îl va avertiza pe preşedintele Obama că „a sosit timpul” pentru ca lumea să cunoască adevărul despre extratereştri, iar dacă Statele Unite nu vor lua parte la acest anunţ, Kremlinul va face aceasta de unul singur.

La fel de important de reţinut este şi faptul că Medvedev, după interviul live pe care l-a acordat la Moscova în data de 7 decembrie 2012, a continuat să răspundă întrebărilor reporterilor, făcând nişte comentarii off-air, fără să-şi dea seama că microfonul lui era încă pornit.

Fiind întrebat de către unul dintre reporteri dacă „preşedintele primeşte rapoarte secrete despre extratareştri atunci când i se înmânează servieta cu codurile de activare ale focoaselor nucleare ale Rusiei” Medvedev a răspuns:

„Împreună cu servieta cu codurile nucleare, preşedintele ţării primeşte şi un dosar special «top secret»… Acest dosar conţine în întregime informaţii despre extratereştrii care ne-au vizitat planeta.

Pe lângă acesta el primeşte şi informaţii privind serviciul absolut secret care are în supraveghere extratereştrii de pe teritoriul ţârii noastre… Informaţii detaliate despre acest subiect puteţi găsi în filmul documentar Men In Black…

Nu vă voi spune câţi extraterestri sunt printre noi, pentru că asta ar putea crea panică.”

În filmul Men in Black, ce este accesibil şi pe internet, sunt dezvăluite multe aspecte esenţiale ale secretizării fenomenului OZN. În afară de faptul că prezenţa extratereştrilor în zona planetei noastre a reprezentat o constantă de care atât guvernul american, cât şi cel rus sunt avizate de multă vreme, în acest documentar se mai spune şi că misterioşii „Men in Black” sunt trimişi pentru blocarea celor care sunt pe punctul de a face anumite dezvăluiri indezirabile şi în acest sens aceştia au de exemplu capacitatea de a şterge printr-o singură privire o parte din memoria celor prea îndrăzneţi sau de a cauza durere prin simpla lor voinţă. Se pot de asemenea teleporta şi au o formă de clarviziune care le permite oricând cunoaşterea secvenţelor ce ţin de viitorul imediat.

Secretul asupra prezenţei extraterestre pe Pământ a fost impus prin toate mijloacele, de la manipularea şi dezinformarea induse cu abilitate prin mass-media până la metodele radicale ale ameninţării sau suprimării fizice a celor prea „îndrăzneţi”. Acumularea probelor şi dovezilor a atins însă „punctul critic” în care toate acestea nu mai pot fi mascate sau interzise pentru mult timp. Implicaţiile desecretizării sunt însă mult mai mari decât am putea crede la prima vedere.

Aici nu este vorba de a face un simplu anunţ sau o recunoaştere, ci de a dezvălui cine a avut interesul să ascundă influenţa pe care civilizaţiile extraterestre au avut-o în întreaga istorie a omenirii şi care sunt imensele jocuri de putere care se desfăşoară din plin chiar şi în prezent.

Toate acestea au fost însă întotdeauna în detrimentul maselor de oameni şi doar în avantajul membrilor unei „elite”, care nu sunt deloc dispuşi să renunţe de bunăvoie la puterea de dominaţie pe care au obţinut-o.

SURSE

  1. Marvin White – „Istoria interzisa a omenirii”.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...