Deșertul Gobi, cataclisme și mistere

by “DEȘERTUL GOBI, CATACLISME ȘI MISTERE În februarie 1960, în deșertul Gobi, în apropierea graniței cu Mongolia, pe aceeași paralelă cu deșertul Nevada, a avut loc un accident nuclear care s-a soldat cu moartea a sute de persoane. Occidentul a aflat târziu despre acest incident. Serviciile secrete au fost primele […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“DEȘERTUL GOBI, CATACLISME ȘI MISTERE

În februarie 1960, în deșertul Gobi, în apropierea graniței cu Mongolia, pe aceeași paralelă cu deșertul Nevada, a avut loc un accident nuclear care s-a soldat cu moartea a sute de persoane.


Occidentul a aflat târziu despre acest incident. Serviciile secrete au fost primele care au aflat despre moartea a doi generali ruși care ar fi fost victimele acestui accident.

La scurt timp, au ieșit la iveală și alte informații despre numărul de victime și de răniți și despre un nivel de radioactivitate care era de patru ori mai mare față de cel normal. Cu toate că sovieticii au dorit să țină secret acest incident, norul radioactiv s-a deplasat către China și Japonia, unde au fost afectați mii de oameni. Anul 2003 a debutat cu o descoperire pe care a publicat-o Google Earth.


În apropiere de China, pe suprafața desertului, au fost identificate mai multe linii despre care s-au emis mai multe ipoteze. S-a spus că sunt repere pentru extratereștri, locație de testare a rachetelor intercontinentale sau sunt utilizate la calibrarea obiectivelor sateliților chinezi de spionaj.

Liniile sunt dispuse la anumite distanțe și au aceeași grosime. NASA a dat un comunicat în care afirma că este puțin probabilă ultima ipoteză privind sateliții de spionaj. Despre deșertul Gobi se spune că exista o mare în mijlocul căreia era o insulă care a fost locuită de o rasă care a precedat omenirea. Marea a existat până în perioada glaciară când s-a produs un cataclism și s-a format deșertul.

Marea Gobi era numită Tinerețe Fără Bătrânețe și era locuită de ființe care au venit din Steaua cea splendidă. Scrierile tibetane descriu existența unei populații numită fiii lui Dumnezeu. Erau înalți, blonzi, cu ochi albaștri și știau totul despre cer și Pământ. După acest cataclism, parte dintre ei s-au retras în Himalaia.

În anul 1959, cercetători chinezi au descoperit pe o piatră îngropată în nisip, veche de câteva milioane de ani, amprenta perfect recognoscibilă a unei tălpi de încălțăminte. Descoperirea venea să confirme teoria existenței unei vechi civilizații, poate cea ariană.

Celebrul profet Edgar Cayce susținea că în deșertul Gobi va fi descoperit un misterios oraș care va schimba percepția oamenilor cu privire la trecut. El vorbea despre mașinării inexplicabile și obiecte cu puteri magice.”[1]

Tunelul din Muntii Bucegi catre Podisul Gobi

Sala Proiectiilor din Muntii Bucegi a fost descoperita in august 2003 de catre americani si romani. In Sala Proiectiilor din Muntii Bucegi se afla o tehnologie avansata. Acolo se afla zece mese uriase din care sunt proiectate holograme cu informatii din istoria omenirii. In mijlocul Salii Proiectiilor se afla o instalatie cu ajutorul careia se pot efectua calatorii in timp, dar nu fizic, ci la nivel de constiinta. Acea instalatie este conceputa pentru o fiinta uriasa, insa a putut fi utilizata si de oamenii de astazi[2].

Din Sala Proiectiilor pornesc trei tuneluri:

1. „Tunelul din stânga are celălalt punct de legătură în Egipt, într-un ansamblu secret şi încă nedescoperit care se află sub nisip, între Sfinx şi Marea Piramidă de pe platoul Gizeh, lângă Cairo.”[2]

2. „Tunelul din dreapta are corespondenţă cu o structură care de asemenea se află în interiorul unui munte din Podişul Tibet. Aceasta este însă mai mică decât cea din munţii noştrii şi nu atât de complexă. Din acest al doilea tunel există ramificaţii secundare care conduc într-o zonă din subsolul Buzăului, aproape de curbura Carpaţilor, iar o alta se îndreaptă spre şi face conexiunea cu structura din subsolul Irakului, lângă Bagdad. De la aceasta, în continuare, mai există o ramificaţie până în subsolul podişului Gobi din Mongolia.”[2]

3. „Al treilea tunel, care era plasat central în Sala Proiecţiilor, face obiectul – aşa după cum mi-a spus Cezar – unui secret la nivel mondial, asupra căruia SUA dorea garanţii foarte ferme. La acel moment, nici Cezar şi nici generalul Obadea nu cunoşteau elementele noi ale discuţiilor româno-americane, însă cert era faptul că se perfecta un fel de „schimb” reciproc avantajos.

El mi-a mai spus că tunelul central coboară în interiorul scoarţei planetei şi chiar că o depăşeşte pe aceasta, dar nu a vrut să-mi ofere mai multe elemente. A remarcat că imaginile hologramei care corespundeau acelui gigantic coridor în munte erau aproape incredibile dar că, în acelaşi timp, ele puteau oferi un posibil răspuns cu privire la originea structurii din interiorul muntelui în care ne aflam noi şi a celor care au construit-o.”[2]

La scurt timp, la sfarsitul lunii septembrie 2003, au avut loc primele expeditii prin tunelurile subpamantene. Pregatirile au fost intense in sensul ca americanii au adus logistica militara si autovehicule special create pentru deplasarile prin cele trei tuneluri. A fost creata o echipa de elita de saisprezece oameni, alcatuita din sase americani si zece romani[2].

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/desertul-gobi-cataclisme-si-mistere
  2. Radu Cinamar – „Viitor cu cap de mort”, Editura Daksha.
  3. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro