Despre arma biologică, s-a spus că este mai periculoasă decât cea nucleară, pentru că scapă mai ușor de sub control

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Despre arma biologica, s-a spus ca este mai periculoasa decat cea nucleara, pentru ca scapa mai usor de sub control. Iar, odata scapata de sub control, nu se stie unde va face ravagii, sau daca nu cumva se intoarce impotriva celui care a lansat-o.

Cele mai periculoase virsuri cunoscute pana in prezent au fost clasificate in topul de mai jos, asa cum informeaza portalul Infoniac.


Locul 10: Variola

Boala este cunoscuta din timpuri vechi si a fost eradicata prin vaccinare, dar este cert ca in laboratoarele militare virusul se pastreaza pentru caz de nevoie si poate sa reapara prin raspandirea de noi generatii de virusi. Se manifesta prin febra puternica, eruptii cutanate. Moartea intervine rapid. Pentru raspandirea ei, este suficienta trimiterea unei persoane infectate in zona tinta.


Locul 9: Antrax

In toamna anului 2001 s-a produs panica in lume prin transmiterea cu posta, in plicuri, a unui praf alb, purtator al bacteriei Bacillus anthracis. Din 22 de persoane infectate atunci, au decedat 5. Simptomele sunt severe: febra, probleme respiratorii, oboseala, dureri musculare, umflarea ganglionilor limfatici, greata, varsaturi, diaree. Fara ingrijiri medicale, sfarsitul este inevitabil. Cu ingrijiri, sansele de supravetuire sunt de circa 70%.

Locul 8: Febra hemoragica ebola

Perioada de incubatie este de 2-21 zile, dupa care incep simptomele: hemoragii, dureri de cap, dureri musculare, dureri in gat, slabiciune, diaree, varsaturi. In termen de 7-16 de zile de la declansarea bolii, are loc un sfarsit fatal in aproximativ 60-90 la suta din cazuri. Nu exista vaccin. Se raspandeste prin contact fizic, cu o persoana contaminata.

Locul 7: Ciuma

In secolul XIV, ciuma, denumita si „moartea neagra”, a desfiintat 50% din populatia Europei. In Tara Romaneasca este cunoscuta „Ciuma lui Caragea” denumita astfel dupa numele domnitorului aflat atunci pe tronul Tarii Romanesti. Cronicile vorbesc despre 300 de morti zilnic numai in capitala. Astazi, exista tratament, dar daca el nu este aplicat in 24 ore de la declansare, sansele de supravietuire nu depasesc 30%.

Locul 6: Tularemia

Virusul francisella tularensis se transmite de obicei de la rozatoare, iar boala se manifesta prin simptome asemanatoare pneumoniei, urmand insuficienta respiratorie si decesul. Dureaza doua saptamani. In 1941, in URSS au aparut 10.000 de cazuri, iar in anul urmator s-au inregistrat 100.000. Cercetatorul sovietic Ken Alibek, care a inventat si vaccinul protector, a demonstrat atunci ca boala nu a fost un accident, ci rezultatul unui razboi biologic. Nimeni n-a putut stabili daca atacul a fost lansat de rusi sau de germani.

Locul 5: Toxina botulinica

La 12-36 ore de la inhalarea aerului care contine toxina, apar primele simptome: vedere incetosata, varsaturi si dificultate la inghitire. In acest moment, singura speranta este administrarea antitoxinei, dar ea nu este todeauna la indemana. In acest caz, situatia e grava: moartea survine in 24-72 de ore, in 70% cazuri. Aplicand antitoxina, riscul de deces scade considerabil.

Locul 4: Piricularia oryzae

Piricularia oryzae este o ciuperca, aproape inofensiva pentru om, dar ea ataca vegetatia, ale carei frunze se ofilesc si se umplu cu mii de spori de ciuperca. Acesti spori se multiplica rapid si se raspandesc de la planta la planta, distrugand culturi intregi care constituiau baza alimentara pentru animale si oameni. Amenintarea este indirecta, putand produce o foamete severa in zona infectata.

Locul 3: Pesta bovina

Teribila boala a ajuns pentru prima oara in Europa accidental, in secolul XIII, adusa de armatele lui Gingis Han, care invada continentul. Pericolul este si in acest caz indirect, respectiv distruge cirezi intregi de vite, care mor prin deshidratare, lipsind populatia de un aliment important in hrana omului: carnea de vita.

Locul 2: Virusul nipah

Boala dureaza 6-10 zile, prezentand la inceput simptome usoare asemanatoare gripei, apoi mai severe: encefalita sau inflamarea creierului. Pacientul simte somnolenta, dezorientare, convulsii, coma. Moartea apare in 50 la suta din cazuri, si nu exista in prezent nici o metoda standard de tratare sau de vaccinare.

Locul 1: Virusul himera

Ciuma, variola, antraxul pot fi tratate fiecare in parte. Pentru a face un virus netratabil, laboratoarele mortii au conceput generatii noi de virusi, cu gene combinate de la doi sau mai multi virusi. Orice tratament aplicat impotriva unuia din ei, nu-l va afecat pe cel de al doilea. Un astfel de atac nu a avut loc inca nicaeiri in lume, dar laboratoarele sunt pregatite. Un semnal ar fi nimicitor.”

Sursa: https://ziare.com/viata-sanatoasa/boli/topul-celor-mai-nimicitoare-zece-arme-biologice-1120696

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Mărturiile soldaţilor care se întorc din Irak şi Afganistan infirmă versiunea oficialităţilor
Alexander King și Bertrand Schneider - „Prima Revoluție Globală”: "În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele"
Bruxelles - mormântul Europei: UE repudiază creștinismul și promovează oficial islamul
CIA si experimentele sale de control a minţii umane
Dr. William Sargant, un psihiatru de la Institutul Tavistock, a scris următoarele rânduri în cartea sa, “Bătălia pentru minte”, apărută în anul 1957: "În mintea oamenilor pot fi inoculate tot felul de convingeri după alterarea anumitor funcţii cerebrale prin sentimente de teamă, mânie sau tulburare, induse accidental sau voit"
Tentativă de asasinat asupra preşedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro. Reacţia soldaţilor. SUA se află în spatele acestei tentative?
Nanotehnologia implementată pe Terra - Nanoparticulele pot ajunge să controleze gândurile sau acțiunile noastre
Controlul minții prin undele de extra joasă frecvență
Între 1955 și 1963, aproximativ 90% dintre copiii și 60% dintre adulții din SUA au fost inoculați cu vaccinuri împotriva poliomielitei contaminate cu virusul cancerigen SV40
Uniunea Europeană a reaprobat utilizarea erbicidului pe bază de glifosat produs de Monsanto. Evaluatorii au înlăturat avertismentele privind pericolele pe care le implică
H. G. Wells - "Conspiraţia la vedere": "Lumea politică trebuie să slăbească, să încorporeze sau să înlăture guvernele existente. Va fi o religie mondială, întreaga populaţie a lumii va deveni o nouă comunitate umană"
Profesorul Dr. Valentin Iftenie, medic legist la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”: "Au fost foarte puține cazurile care puteau fi încadrate la deces de Covid-19"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...