Despre Departamentul de Informații România (DIR)

by Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație non-guvernamentală, fără personalitate juridică, care a fost înființat la data de 15 august 2013 cu scopul de a prezenta către public informații relevante. Misiunea noastră nu se limitează doar la a furniza informații relevante către public, ci ne ocupăm și de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație non-guvernamentală, fără personalitate juridică, care a fost înființat la data de 15 august 2013 cu scopul de a prezenta către public informații relevante.

Misiunea noastră nu se limitează doar la a furniza informații relevante către public, ci ne ocupăm și de investigații. Departamentul de Informații România (DIR) organizează expediții private, atât în România, cât și în străinătate. În aceste expediții, noi facem următoarele investigații:


– investigații istorice și arheologice;

– investigații ale misterelor și fenomenelor paranormale;


– investigații ale locurilor unde au apărut OZN-uri și extratereștri.

Expedițiile ne aduc un surplus de informații, care coroborate cu alte informații, ne permit să avem o imagine de ansamblu cu privire la subiectul investigat. Trăim într-o lume a informațiilor și ne aflăm supuși unui bombardament continuu cu informații.

Departamentul de Informații România (DIR) se ocupă și de investigații paranormale: telepatia, telekinezia, vederea de la distanță, clarviziunea, claraudiția, magnetismul, radiestezia. Investigațiile se fac studiind cărți, articole pe site-uri sau blog-uri, reviste etc. Fiecare teorie este importantă pentru noi, nu ignorăm nicio informație.

Noi luptăm pentru Adevăr. Noi încurajam oamenii să gândească liber și să iasă de sub tiparul dogmelor de orice fel.

Descriere logo

Logo-ul Departamentul de Informații România este alcatuit dintr-un scut rotund, în câmpul căreia se află Sfinxul din Bucegi. Mai jos sunt inscripționate inițialele D.I.R., fiecare literă fiind așezată pe câte o culoare ce corespunde drapelului național. Întreaga compoziție este alcătuită din combinația cromatică de galben-negru. Deviza noastră este “Adevăr și Onoare”.

Simbolistica culorilor

Scutul în forma rotundă reprezintă în terminologia ezoterică drept „infinitul”. Practic, vorbim de păstrarea tradițiilor și datinilor strămoșești. Sfinxul reprezintă un simbol național.

Cele trei culori pe care se află inscripționate inițialele D.I.R., reprezintă drapelul național în care noi credem cu tărie, iar aceste valori trebuie să le protejăm. Culoarea neagră reprezintă mister, liniște și putere. Culoarea galben inspiră dragoste, fericire, optimism, iluminare și creativitate. Culoarea roșie simbolizează vitalitatea, forța, dragostea, pasiunea, succesul, onoarea, impulsul, voința de a obține rezultate, puterea de a influența și de a înțelege dificultățile și lecțiile vieții.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a oferi informații relevante către public. Culegem și analizam informații din multe surse.

“Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.” – Iisus Hristos în Ioan, cap. 8, vers. 32.

“În vremuri ale înșelătoriei universale, a spune adevărul este un act revoluționar.” – George Orwell.

“Orice adevăr trece prin trei stadii. Mai întâi e ridiculizat, apoi e întâmpinat cu violență, în cele din urmă e acceptat ca adevăr.” – Arthur Schopenhauer.

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro