Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Distribuie!by Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație non-guvernamentală, fără personalitate juridică, care a fost înființată la data de 15 august 2013 cu scopul de a prezenta către public informații relevante. Misiunea noastră nu se limitează doar la a furniza informații relevante către public, ci ne ocupăm și de […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație non-guvernamentală, fără personalitate juridică, care a fost înființată la data de 15 august 2013 cu scopul de a prezenta către public informații relevante. Misiunea noastră nu se limitează doar la a furniza informații relevante către public, ci ne ocupăm și de investigații.

Descriere logo


Logo-ul Departamentului de Informații România este alcatuit dintr-un scut rotund, în câmpul căreia se află Sfinxul din Bucegi. Mai jos sunt inscripționate inițialele D.I.R., fiecare literă fiind așezată pe câte o culoare ce corespunde drapelului național. Întreaga compoziție este alcătuită din combinația cromatică de galben-negru. Deviza noastră este “Adevăr și Onoare”.

Simbolistica culorilor


Scutul în forma rotundă reprezintă în terminologia ezoterică drept „infinitul”. Practic, vorbim de păstrarea tradițiilor și datinilor strămoșești. Sfinxul reprezintă un simbol național.

Cele trei culori pe care se află inscripționate inițialele D.I.R., reprezintă drapelul național în care noi credem cu tărie, iar aceste valori trebuie să le protejăm. Culoarea neagră reprezintă mister, liniște și putere. Culoarea galben inspiră dragoste, fericire, optimism, iluminare și creativitate. Culoarea roșie simbolizează vitalitatea, forța, dragostea, pasiunea, succesul, onoarea, impulsul, voința de a obține rezultate, puterea de a influența și de a înțelege dificultățile și lecțiile vieții.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a oferi informații relevante către public. Culegem și analizam informații din multe surse.

“Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.” – Iisus Hristos în Ioan, cap. 8, vers. 32.

“În vremuri ale înșelătoriei universale, a spune adevărul este un act revoluționar.” – George Orwell.

“Orice adevăr trece prin trei stadii. Mai întâi e ridiculizat, apoi e întâmpinat cu violență, în cele din urmă e acceptat ca adevăr.” – Arthur Schopenhauer.

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro