Dezvaluire asa-zis "istorica" facuta de NASA: "Exista apa in stare lichida pe planeta Marte!" Asta se stia din 1976, de cand sonda NASA, Viking 1, a descoperit "Chipul de pe Marte" si alte piramide in zona Cydonia !

Distribuie!by Dezvaluire asa-zis “istorica” facuta de NASA: “Exista apa in stare lichida pe planeta Marte!” Asta se stia din 1976, de cand sonda NASA, Viking 1, a descoperit “Chipul de pe Marte” si alte piramide in zona Cydonia ! Asa-zisa “dezvaluire” pe care NASA a anuntat-o acum o saptamana, a […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dezvaluire asa-zis “istorica” facuta de NASA: “Exista apa in stare lichida pe planeta Marte!” Asta se stia din 1976, de cand sonda NASA, Viking 1, a descoperit “Chipul de pe Marte” si alte piramide in zona Cydonia !

Asa-zisa “dezvaluire” pe care NASA a anuntat-o acum o saptamana, a fost o simpla strategie de marketing, caci anuntul “exista apa in stare lichida pe planeta Marte”, nu numai ca este cunoscut inca din 1976, dar oamenii se asteptau la alte dezvaluiri, inedite, cum ar fi “am intrat in contact oficial cu extraterestri”.


marte3 marte4 marte5 marte6 apa pe marte marte2 1920

Sa nu exageram, totusi vorbim despre NASA, o structura militarizata, care n-o sa faca niciodata un astfel de anunt fulminant, deoarece o astfel de declaratie ar coincide cu haosul. Publicatia Evenimentul Zilei ne mai anunta urmatoarele:

“NASA a anunţat că există apă lichidă pe Marte. Potrivit experţilor NASA, care au anunţat descoperirea majoră într-o conferinţă de presă, apa lichidă este sărată.

Agenţia Aerospaţială Americană subliniază că a găsit “cele mai solide dovezi” de până acum privind existenţa apei în stare lichidă pe planeta Marte. Studiul a fost făcut de cercetători de la NASA, John Hopkins, Universitatea din Arizona și laboratorul de planetologie din Nantes. The Guardian comentează că foarte mulţi utilizatori nu s-au putut conecta la streaming-ul video live NASA, iar informaţiile transmise au fost redistribuite de internauţi pe reţelele de socializare.

Mary Beth Wilhelm, expert NASA, a explicat că sărurile, care demonstrează prezenţa apei lichide, au fost găsite în mai multe locuri şi deşi este prea devreme pentru a evalua implicaţiile privind viaţa pe Marte, aceste investigaţii astrobiologice trebuie aprofundate.

Astfel, prezența apei în stare lichidă pe Marte are implicații astrobiologice, geologice și hidrologice și poate influența major explorările umane ulterioare. Probele sugerează că apa apare și dispare pe Marte odată cu anotimpurile marţiene.

La rândul său, Lujendra Ojha a explicat, la conferința de presă, că prezenţa sărurilor (perclorat) de calciu permite apei să rămână în stare lichidă la temperaturi mai mici.

La finalul conferinţei, Alfred McEwen, cercetător la Universitatea din Arizona a explicat că apa de pe Marte este mult mai sărată decât cea care există în ​​oceanele Pământului. Aceasta curge, probabil, în straturi subțiri de noroi.

Apa lichidă curge în lunile de vară pe pereţii craterelor şi stâncilor ceea ce indică că pe Marte ar putea fi forme de viaţă, a anunţat NASA, citată The Guardian.

Dungile de culoare închisă care apar pe suprafaţa planetei Marte corespund apei curgătoare, arată analiza imaginilor captate de sonda Mars Reconnaissance Orbiter, lansată în 2005. Concluzia este prezentată într-un studiu publicat luni şi realizat de Lujendra Ojha, Mary Beth Wilhelm, de la Centrul de cercetări al NASA din Moffett Field (California, SUA), şi Alfred McEwen, cercetător la Universitatea din Arizona.

Autorii studiului declară că au găsit în acele urme semne ale prezenţei unor săruri minerale “hidratate”, care necesită apă pentru a se forma: “Aceste rezultate susţin ferm ipoteza că aceste linii conţin apă în stare lichidă în timpul sezoanelor calde de pe Marte şi aceasta în zilele noastre”,

Oamenii de ştiinţă anunţaseră în luna aprilie, în Nature Geoscience, că pe suprafaţa planetei Marte se găseau şi percloraţi de calciu. Percloratul, tip de sare identic cu cel menţionat luni de NASA, este foarte absorbant şi coboară punctul de îngheţare a apei, astfel încât aceasta rămâne lichidă la temperaturi mai reci.

De altfel, experţii NASA au anunţat deja că pe Marte a existat, în urmă cu 4,5 miliarde de ani, un ocean care a ocupat 19% din planetă şi care ar putea ascunde rezerve de apă sau de gheaţă, dar cercetările efectuate de Lujendra Ojha, Mary Beth Wilhelm şi Alfred McEwen aduc noi date în acest sens.

Anterior, Agenția spațială americană a transmis, prin intermediul unui mesaj pe Twitter că va anunţa luni,o importantă descoperire științifică care va desluși un “mister” al planetei Marte. NASA a scris pe Twitter şi pe site-ul agenţiei că va anunţa rezolvarea misterului planetei Marte.

“NASA to Announce Mars Mystery Solved” este titlul postării de pe site-ul NASA.

Presa internaţională speculează că dezvăluirea ar avea legătură cu teoriile privind existența apei pe Planeta Roșie.

Conferinţa de presă a fost anunţată pentru ora 11.30, ora locală în Washington.

Nu este prima dată când NASA face astfel de anunţuri.

În luna iulie, oamenii de știință americani au semnalat existența unei planete asemănătoare cu Terra, botezată Kepler-452b.

De curând, oamenii de ştiinţă de la NASA au descoperit, cu ajutorul Mars Reconnaissance Orbiter un depozit uriaş de gheaţă într-un crater de pe Planeta Roşie.

De asemenea, tot anul acesta, robotul Curiosity al Agenţiei Spaţiale Americane a transmis, de pe Marte, imagini cu ceea ce pare la prima vedere o formaţiune piramidală, alimentând din nou diverse teorii ale conspiraţiei potrivit cărora Planeta roşie a fost locuită în trecutul îndepărtat. Şi ultimele imagini ale sondei spaţiale Dawn cu Ceres conţin câteva elemente surprinzătoare, printre care şi o structură cu formă de “piramidă” într-o zonă plată.

Tot cu ajutorul robotului marţian Curiosity, oamenii de știință de la NASA au detectat la suprafaţa planetei Marte azot în nitraţi, element esenţial vieţii. Descoperirea aduce astfel o dovadă în plus că pe Planeta Roşie au existat în trecut condiţii propice existenţei vieţii.

La sfârşitul anului 2014, NASA a descoperit pe Marte urmele unui lac, probabil alimentat de râuri, fapt ce dovedește că Planeta Roșie a fost cândva propice vieții, cel puțin la nivel microbian.”[1]

Zona Cydonia: “Chipul de pe Marte” si piramidele!


Oamenii acceptă din ce în ce mai mult ideea că în trecut Pământul a suferit mişcări geologice de mari proporţii. Polemica (şi deseori ostilitatea) provine din întrebările când şi de ce. Aceste mişcări au implicat evident sistemul solar ca întreg, deoarece fiecare planetă manifestă semne ale unor evenimente cataclismice care i-au afectat suprafaţa, atmosfera, viteza de rotaţie şi orbita. Distrugerea lui Marte şi legătura dintre această planetă şi devastarea Pământului este un subiect care preocupă mintea multor cercetători. Marte a primit o atenţie deosebită, din cauza recordului nefericit de pierderi şi „probleme tehnice” care ne împiedică să primim imagini de pe această planetă. NASA, creată şi controlată de Iluminaţi, este răspunzătoare de aceste „eşecuri”.
Acestea au început să se producă după ce au fost realizate fotografii în zona de pe Marte numită Cydonia, în care păreau să se observe formaţiuni de roci nenaturale. Dintre acestea fac parte faimosul “chip” de pe Marte, dar şi numeroase piramide.

Oamenii acceptă din ce în ce mai mult ideea că în trecut Pământul a suferit mişcări geologice de mari proporţii. Polemica (şi deseori ostilitatea) provine din întrebările când şi de ce. Aceste mişcări au implicat evident sistemul solar ca întreg, deoarece fiecare planetă manifestă semne ale unor evenimente cataclismice care i-au afectat suprafaţa, atmosfera, viteza de rotaţie şi orbita. Distrugerea lui Marte şi legătura dintre această planetă şi devastarea Pământului este un subiect care preocupă mintea multor cercetători. Marte a primit o atenţie deosebită, din cauza recordului nefericit de pierderi şi „probleme tehnice” care ne împiedică să primim imagini de pe această planetă. NASA, creată şi controlată de Iluminaţi, este răspunzătoare de aceste „eşecuri”.
Acestea au început să se producă după ce au fost realizate fotografii în zona de pe Marte numită Cydonia, în care păreau să se observe formaţiuni de roci nenaturale. Dintre acestea fac parte faimosul “chip” de pe Marte descoperit pe data de 25 iulie 1976 de catre sonda NASA Viking 1 care ajungea la Marte si se plasa pe o orbita in jurul planetei Marte, dupa o calatorie de 10 luni, dar şi numeroase piramide. Cel mai avizat cercetător în domeniu este americanul Richard Hoagland, jurnalist de ştiinţă şi fost consilier la NASA Goddard Space Flight Center.

Imaginea trimisă de Viking 1. Se observă
câteva masive muntoase, printre care
unul care seamănă cu un chip uman.
Imaginea este centrată la 40,8° N şi 9,5° V.
Foto: NASA

Comparaţie între imaginea luată de
Viking 1 (stânga) şi cea a sondei Mars
Global Surveyor. Foto: NASA

Un membru al echipei sale afirmă că a comparat relaţia dintre fenomenele nenaturale din Cydonia, de pe Marte, cum or fi chipul şi piramidele, cu câteva zone terestre vestite pentru modalităţile lor misterioase de construcţie, precum Avebury în Wiltshire, Anglia, sau Silbury Hill. Acestea acţionează precum nişte oglinzi virtuale, susţine el. Platoul Gizeh din Egipt, căminul Marii Piramide, era cunoscut înainte ca El-Kahira, fiind derivat din substantivul arab El-Kahir, numele egiptean pentru… Marte.

Texte străvechi relatează că măsurarea timpului se calcula pe atunci în mare parte în funcţie de mişcarea planetei Marte, iar 15 martie, Idele lui martie (Marte), era o dată-cheie în calendarul lor, ca şi data de 26 octombrie.
Prima din aceste zile marca începutul primăverii, iar cealaltă era sfârşitul anului în calendarul celtic. Numele Camelot din legenda regelui Arthur pare să însemne Oraşul Marţian sau Oraşul lui Marte. După cum ştim, este imposibil să fi existat vreo legătură între civilizaţia de pe Marte şi societatea umană, dat fiind că civilizaţia de pe acea planetă a fost distrusă cu milioane de ani în urmă. Dar oare chiar aşa a fost? Aşa credem cei mai mulţi dintre noi, pentru că asta este versiunea oficială, dar la baza „faptelor” ştiinţifice se află adesea mai mult o presupunere sau o părere, decât ceva ce poate fi dovedit.

Oamenii rasei Albe au Ritmul Circadian in rezonanta cu planeta Marte si nu cu Terra!

Brian Desborough, un cercetator al fenomenului OZN, dar si al reptilienilor (paleoastraonutica) afirma asa:

“(…) daca oameni albi sunt scufundati in recipiente in care sunt privati de perceptii senzoriale perioade mai lungi de timp, ritmul lor circadian intra pe o frecventa de 24 ore si 40 minute, care corespunde perioadei de rotatie a lui Marte, nu a Pamantului! Acest fenomen nu se mai produce in cazul celorlalte rase, care sunt intr-o rezonanta perfecta cu rotatia Pamantului.”

Informatia este exceptionala! Ea demonstreaza importanta care a fost acordata de Creatorii rasei albe, ariene (si Desborough crede ca martienii erau parintii arienilor)
Anticii afirmau in cor despre geto-daci ca “Marte s-a nascut la ei”. A fost considerata o trimitere la caracterul razboinic al acestora. Nu era cazul, deveneau razboinici doar cand trebuiau sa-si apere tara, Laboratorul Zeilor cum ii se mai zice Romaniei.
Mar.te este totuna cu AR.es. La sumerieni, Mar.duk era fiul lui En.ki , fiind sinonim cu zeul RA, insa eu nu cred ca RA care era zeul soare, era reptilian, dat fiind faptul ca atlantii adora soarele, insa Enki nu era negativ, ca ceilalti annunaki.
Conform tipicului de incriptare sumerian, Mar.duk este, de fapt Ram.duk/Ducele Ram, printul, fiul Domnului (En.ki). Mar.te este acelasi lucru in varianta greco-romana: Mar.the-zeul Ram.
AR.es este tot zeul razboiului, la grecii timpuri. Asa cum AR.ienii erau totuna cu RA.manii, obiceiul scrierii, practic niste inversari de nume si de litere…
Cum “es” inseamna “fiu” (de la Aisus, citit Es.us, in care “us” era masculinul: Aisa=Fiica; care ar coincide si cu Iza un rau din Maramures), AR.es devine, in traducere: “Fiul Ra”.

Dupa parerea mea din ce am expus mai sus Mar.the/Zeul Ram s-a nascut in RAMANIA/DA.KSA/DA.KIA, Pamantul Sfant al Inteleptilor.

De pe site-ul efemeride.ro aflam si de declaratiile unor fosti specialisti ai NASA care sustin aceste idei:

“Foștii angajați NASA desfășoară o cercetare interesantă cu privire la fotografiile pe care diverse nave spațiale le-au captat de pe Marte. Concluziile sunt dintre cele mai șocante pentru că acești cercetători sunt de părere că pe Marte există diverse structuri abandonate.

Politica NASA este una foarte strictă cu privire la imaginile surprinse în Univers și care sunt puse la dispoziția publicului larg. Ele trebuie corectate în așa fel încât nimeni nu să zărească vreun obiect sau chiar o structură care nu trebuie să fie acolo. Această politică are tendința de a ascunde adevărul despre ceea ce se petrece pe planetele vecine ale Terrei.

Foștii angajați NASA, printre care și Richard Hoagland sau dr. Michael Malin, dezvoltatorul proiectului Mars Orbiter Camera – o cameră de fotografiat care a fost montată la bordul Mars Global Surveyor – susțin că le-au trecut prin mână sute sau chiar mii de fotografii cu Planeta Roșie. Cele mai multe dintre aceste fotografii indicau diverse structuri din piatră precum piramide, cupole, pereți drepți îngropați pe jumătate în solul marțian sau chiar ruinele unor orașe. Toate acestea sunt ascunse publicului larg pentru că nimeni nu trebuie să știe ceea ce se regăsește în prezent pe Marte.

Cei doi foști cercetători au declarat că aceste structuri sunt impresionante și probabil că sunt atribuite civilizației care a trăit în trecutul îndepărtat pe Marte, atunci când planeta deținea o atmosferă și apă din abundență.

Pentru a-și demonstra teoria, cei doi oameni de știință au prezentat o fotografie care a fost efectuată pe 24 martie 2006 pe Marte și care indică o structură interesantă. Atunci când imaginea este analizată în detaliu, fiecare pixel al fotografiei reprezintă 2,34 metri, se observă numeroase grupuri de structuri care par să se îmbine.

“Dacă te uiți atent în interiorul craterului poți vedea mai multe canale și căi de acces aparent drepte. Totul pare acoperit cu un strat de nisip sau pământ care s-a depus de mii și mii de ani. Dar cum putem fi siguri că acestea sunt de fapt niște ruine? Dacă am avea o imagine de referință similară de pe Terra atunci ar fi mai simplu să facem această legătură. Din fericire există o regiune în Iran, unde există ruinele mai multor orașe abandonate. Dacă comparăm imaginile celor două structuri, cea de pe Terra și cea de pe Marte, ajungem să constatăm că sunt asemănătoare.“, susține Richard Hoagland.

piramide marte Foști specialiști NASA: Pe Marte există piramide, cupole sau chiar orașe abandonate

Cu toate că imaginea nu este clară pentru că a fost efectuată la o distanță extrem de mare de solul marţian, liniile drepte din interiorul craterului indică faptul că acolo a existat ceva construit de mâna unei civilizații. Aceasta este una dintre imaginile care au fost manipulate de specialiștii NASA, dar cu toate acestea conține urme doveditoare ale existenței vieții într-un trecut îndepărtat pe Marte.”[2]

SURSE

  1. http://www.evz.ro/dezvaluire-istorica-nasa-va-face-luni-un-anunt-important-despre-marte.html
  2. http://www.efemeride.ro/fosti-specialisti-nasa-pe-marte-exista-piramide-cupole-sau-chiar-orase-abandonate

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.